Hamileyim, aldığım raporu kabul etmedi iş yeri bakar mısınız?

Notumu aldım şuan arama zamanıyla alakalı teşekkür ederim

Zaten mantıklı olanda o değil mi? Diğer türlü parayı bastıran, doktor tanıdığı olan rapor alır.

ozel hastane oldugu icin sikinti cikmis olabilir mi .mesela devlet kurumlarinda saglik raporunu sadece devlet hastanesinden alabilirsiniz.cogu rapor icin de heyet raporu isteniyor zaten
Olabilir belki niyeti bozmuş bunlar nerden getirsen boş insan gibi çalışıp maaşı alıyordum Allah'a havale ediyorum

Yaaa görmedim hiç belki de böyle diyecekler

Saha çalışması deyince aklıma şantiye falan geliyor. Saha dediğiniz ne ?

Yaaa görmedim hiç belki de böyle diyecekler

Peki bunu tek hekim mi yazdi?

Ve is sozlesmeniz önemli. Benim de gebeligim riskliydi. Ayakta calismam yasakti. Ancak sektorum oturarak herhangi bisey yapmaya musait degil malesef.
Calismadim.

Peki bunu tek hekim mi yazdi?

Ve is sozlesmeniz önemli. Benim de gebeligim riskliydi. Ayakta calismam yasakti. Ancak sektorum oturarak herhangi bisey yapmaya musait degil malesef.
Calismadim.
Kadın doğum yazdı bizim iş oturarak yapılıyor müşteri gelir bilgisayarda hesap yapıp satarsınız

Allaha çok şükür riskli gebeliğim Yok belimde kayma ve fıtık var diye bu raporu aldım ayakta kalamıyorum diye
Riskli gebeliğiniz yoksa bu rapor geçerli mi bilemem.
O zaman beliniz için doktora gidip rapor almanız gerekmiyor mu?

Riskli gebelik raporu böyle olmuyor çünkü.
Riskli gebelik kodu var o kod yazıyor.
Rapor da bu kadar kısa olmuyor çünkü.

Bilmiyordum belim için gideyim en iyisi heyet raporu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…