Çooook ama ben işe alım sürecinde söyledim yapamam diye kabul ettilerÇok gıcık
AnladımOzel hastane oldugundan kabul edilmemis olabilir.
Veya tek doktorun imzasi var diye
Veya bakkal ihtiyac listesi gibi ozensiz bir dil kullanildigindan kabul edilmemistir.
O firmalara ne kadar güvenilir bilemedim. Ben kapılarından bile geçmem. O yüzden verdikleri sozle ilgili bir sözleşme yapıp yapmadığınız önemli.Çooook ama ben işe alım sürecinde söyledim yapamam diye kabul ettiler
Rabbim şifa versin çok üzüldüm en kötü istifa edicemÖğretmenim.. önceki gebeliğimde kanamam vardı gerçekten ayakta durmam tehlikeliydi bir hafta rapor verdi doktor evde yattım. Sonraki haftalar da nöbet tutmaması gerekir diye bir rapor verdi. 24. Haftayı beklemeden nöbetten muaf oldum. Özel bir hastaneydi devlet hastanesi değildi ama benim hamileliğim gerçekten riskliydi. Yine hamileyim ve yine riskliyim,kanamalarım var..
Geçerli olur olmasına da isverende şüphe uyandırıyorsa, ki bence de şüpheli, baştan savma yazilmis bir rapor, işveren başka bir hastaneye gönderebilir. En azından devlet memurlugunda öyle.Özel olmasının önemi yok rapor verildiğu zaman her türlü kabul olur ozeldekiler dr değil mi anlamadım iyice konus uçmuş
Ve raporun geçersiz olduğuyla alakalı size mail atmalarını talep edin.o mailin çıktısı ile de en yakın iş mahkemesine başvurun.Bakalım mobbing ile istifaya zorlamak nasıl oluyor görsünlerNotumu aldım şuan arama zamanıyla alakalı teşekkür ederim
İş mahkemesi konu sahibini hastaneye sevk eder gebeliğin riskli olmadığı ortaya çıkar.Ve raporun geçersiz olduğuyla alakalı size mail atmalarını talep edin.o mailin çıktısı ile de en yakın iş mahkemesine başvurun.Bakalım mobbing ile istifaya zorlamak nasıl oluyor görsünler
Özel olmasının önemi yok rapor verildiğu zaman her türlü kabul olur ozeldekiler dr değil mi anlamadım iyice konus uçmuş
Gercekten riskli gebeydim. Myomun agirligi oglumla esit ilerliyordu, o derece. Uzaktan egitimle okudugum 2. Universite kaydini dondurmak icin bile heyet raporu isteniyordu. Ustelik raporu aylik olarak yeniletmek gerekiyordu. Takibim ozel hastanedeydi. Verilen rapor da heyet raporuydu. Kiytirik bir universite kaydi icin boyle heyet raporu isteniyor, is yerinizin size verileni kabul etmemesi mantikli bence.
kanıt gösteremiyorsunuz madem dava açıyorum hakkınızda deyinMerhabalar kk akıllı kadınları.Satış koordinatörü sahada çalışmamı istedi.Ben de ben işe başlarken sordum saha çalışması yok masa başı işimiz dediler.Çünkü belimde kayma ve fıtık var ayakta kalamıyorum.Şimdi de 7 haftalık hamileyim...Evim firmasında çalışıyorum kurumsal bir firma.Böyle bir rapor aldım bugün ik aradı ve bunun kanunda geçerliliği yok dedi.Kanıtlayın dedim kanıt yok ben söylüyorum diyor.Doğru mu bu acaba geçerli değil mi? istifaya zorlanıyorum nasıl davranmalıyım.Bi daha iş bulamam bu halde
Evet bende aynısını düşünüyorum, Tam sayfa çekilmediği için göremiyoruz ama sadece bu kadarsa bu rapor değil. Evet riskli gebelik olabilir ama işgörememezlik raporu yazmıyor dilekçe gibi bişey bu.Gercekten riskli gebeydim. Myomun agirligi oglumla esit ilerliyordu, o derece. Uzaktan egitimle okudugum 2. Universite kaydini dondurmak icin bile heyet raporu isteniyordu. Ustelik raporu aylik olarak yeniletmek gerekiyordu. Takibim ozel hastanedeydi. Verilen rapor da heyet raporuydu. Kiytirik bir universite kaydi icin boyle heyet raporu isteniyor, is yerinizin size verileni kabul etmemesi mantikli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?