Hamileyim, aldığım raporu kabul etmedi iş yeri bakar mısınız?

Öğretmenim.. önceki gebeliğimde kanamam vardı gerçekten ayakta durmam tehlikeliydi bir hafta rapor verdi doktor evde yattım. Sonraki haftalar da nöbet tutmaması gerekir diye bir rapor verdi. 24. Haftayı beklemeden nöbetten muaf oldum. Özel bir hastaneydi devlet hastanesi değildi ama benim hamileliğim gerçekten riskliydi. Yine hamileyim ve yine riskliyim,kanamalarım var..

Rabbim şifa versin çok üzüldüm en kötü istifa edicem

Sahada çalış isteğini yazılı talep edin. Yazılı yapamayız ben söylüyorum diyecek ik tabi ki:) Yazılı iletilmezse her gün gidip masanızın başında çalışmaya devam edin.
Mobbinge devam ederlerse 170 i arayıp durumu anlatın. Lütfen hakkınızı sonuna kadar arayın. Gına geldi şu üç kuruşu cebinde kalsın diye insanı iliğine kadar sömürüp gözünün yaşına bakmadan psikolojik şiddet gösteren zorba patron/işverenlerden.

Özel olmasının önemi yok rapor verildiğu zaman her türlü kabul olur ozeldekiler dr değil mi anlamadım iyice konus uçmuş

Böyle garip bir rapor ilk defa görüyorum. Kullanılan dil çok basit. Riskli gebelik denmiş ama hastalık adı yazmıyor, neden riskli belli değil. Siz zaten riskli değil diyorsunuz, bu durumda raporda yazan doğru da değil. Bel rahatsızlığınızdan ötürü ayakta çalışamayacaksanız doktorun ona göre rapor vermesi gerekirdi.

Özel olmasının önemi yok rapor verildiğu zaman her türlü kabul olur ozeldekiler dr değil mi anlamadım iyice konus uçmuş
Geçerli olur olmasına da isverende şüphe uyandırıyorsa, ki bence de şüpheli, baştan savma yazilmis bir rapor, işveren başka bir hastaneye gönderebilir. En azından devlet memurlugunda öyle.
Üstelik konu sahibinin hamileliği riskli değil, sıkıntı belinde.

Notumu aldım şuan arama zamanıyla alakalı teşekkür ederim
Ve raporun geçersiz olduğuyla alakalı size mail atmalarını talep edin.o mailin çıktısı ile de en yakın iş mahkemesine başvurun.Bakalım mobbing ile istifaya zorlamak nasıl oluyor görsünler

Ve raporun geçersiz olduğuyla alakalı size mail atmalarını talep edin.o mailin çıktısı ile de en yakın iş mahkemesine başvurun.Bakalım mobbing ile istifaya zorlamak nasıl oluyor görsünler
İş mahkemesi konu sahibini hastaneye sevk eder gebeliğin riskli olmadığı ortaya çıkar.

Gercekten riskli gebeydim. Myomun agirligi oglumla esit ilerliyordu, o derece. Uzaktan egitimle okudugum 2. Universite kaydini dondurmak icin bile heyet raporu isteniyordu. Ustelik raporu aylik olarak yeniletmek gerekiyordu. Takibim ozel hastanedeydi. Verilen rapor da heyet raporuydu. Kiytirik bir universite kaydi icin boyle heyet raporu isteniyor, is yerinizin size verileni kabul etmemesi mantikli bence.

Eklentiler

• 26F3BD0A-6F17-41FC-A4F5-1237B0254A34.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 143

hah rapor böyle olur.
doktor ilgili makama ricada bulunmuş resmen.

kanıt gösteremiyorsunuz madem dava açıyorum hakkınızda deyin
bu ne yaa şiddet gerçekten her yerde her şekilde

Raporun özel hastaneden alınmasından dolayı sıkıntı cikarmistir işyeri. Sizin işveren isterse hakem hastaneye göndermeyi talep edebilir. Devlet memurlarini da amirler isterse bu sekilde üst sağlık kurumuna gönderiyor. Öyle bir durumda da riskli gebelik olmadığı ortaya çıkar. Ayrıca riskli gebelik yoksa neden bundan rapor aldınız? Bel için rapor almanız gerek heyet raporu olursa kabul etmeme durumu olacağını sanmıyorum

raporun geçerli

Takma ik yı

Zaten şu an işten çıkarma yasağı var

İstifa da etme normal işini yap

Rapor değil de daha çok dilekçe gibi olmuş. Hiç böyle rapor görmedim. Acaba doktorla tekrar görüşseniz mi? Raporlar zaten direk sisteme de düşüyor sisteme düşmemiş mi ?

Evet bende aynısını düşünüyorum, Tam sayfa çekilmediği için göremiyoruz ama sadece bu kadarsa bu rapor değil. Evet riskli gebelik olabilir ama işgörememezlik raporu yazmıyor dilekçe gibi bişey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…