Hamileyim.Aldırmalı mıyım?

Hayatta asla emin olmadığın bişeyin sorumluluğunu alma. Hele ki bu bir bebeğin geleceği ise. 1 yıl çok yeni bir ilişki evlenip aynı evde yaşamadan az çok tanıyamazsın birini. Üzülerek aldırman daha doğru bir karar diyorum.

Aldır tabi arkadaşım. Bir çocuğa bu zor hayatı dayama. Yazık çocuğada sanada.

Ya size kolay çocuk denk gelmiş ya çocuk umrunuzda değil kendi kendine büyüyor ya da trolluyorsunuz. 3 uz demiş birde o zaman gidin 11 tane çocuğa koruyucu annelik falan yapın.

Ahlaki boyutu beni ilgilendirmez ama bir canın alınması beni her zaman çok üzüyor. Ben bir insana asla aldır diyemem şahsım adıma.

Ya size kolay çocuk denk gelmiş ya çocuk umrunuzda değil kendi kendine büyüyor ya da trolluyorsunuz. 3 uz demiş birde o zaman gidin 11 tane çocuğa koruyucu annelik falan yapın.
Valla hı ya sanki oyuncak bebek bahsedilen
Doğurmakla bitmez hadi 11 çocuk yaptı ımkan yok herbirisiyle ilgilenebilmesine

Bende 2 var bazen bunalım geliyor okul derdi arkadaşlarıyla derdi gelecek kaygısı

Yan yana dizip gırtlaklarına bir çorba kaşığı soktu muydu bitti işte. Al sana annelik.

Valla hı ya sanki oyuncak bebek bahsedilen
Doğurmakla bitmez hadi 11 çocuk yaptı ımkan yok herbirisiyle ilgilenebilmesine

Bende 2 var bazen bunalım geliyor okul derdi arkadaşlarıyla derdi gelecek kaygısı
2 çocuğum var maddi manevi tukeniyorum. Hele haftasonlari ödev, kurs, öğretmenlerin istekleri vb vb, şu an belim kopuyor agridan.

Evlenme seçeneği bile varken çocuk aldırmak neden? Can yahu can. Acıyı hissediyor. Parmagimizi kağıt kesse sizlaniyoruz. Bir bedeni parçalamak neden! Evlilik kötü giderse boşanma seçeneği var. Ama o bebek o rahme kendisi girmedi, hiçbir canlı bir başkası yüzünden acı çekmeyi hak etmiyor

Hıı kesin kaçıyordur.

2 çocuğum var maddi manevi tukeniyorum. Hele haftasonlari ödev, kurs, öğretmenlerin istekleri vb vb, şu an belim kopuyor agridan.
Vallahi zor oglanın bir ton sorunu vardı okul değişti kurtulduk derken bu sefer kızın sorunları

İnstagramda var birisi 5. Çocuga hamile kadın ınsatadan para kazanıyor ama görünürde süper anne kocası olagan üstü harika ee kamera arkası kolaymı ya her bir çocuga yetmek yetişmek

Öyle bir şey yok yapmayın nolur.

Durmadan doguranlarin bencil olup olmadıklarını asıl dogurduklarina sormak lazım...onlar için de bu kadar zevkli mi acaba hayat?

Yani ben sahiplendiğim kedimi bile sokağa atamam asla ki kedi kolay hayvandır .
Bir çocuk bir insandan bahsediyoruz çok korkunç nasıl büyür nasıl eğitilir bu ülkede .
İsteklerine yetişilir mi mutlu edilir mi? Zaten evlendikten sonra kendine ayırdığın vakit çok azalıyo.

Yani velhasıl kelam karşındakinden eminsen sen de o sorumluluğu alabileceksen buyur bas nikahı doğur nedir ki .

Ay evet ben de duydum! Prezervatifin veya spiralin içinde kalan spermler de ağlıyormuş...Niye ben değil de o sperm yumurtayı dölledi diye üzüntüden intihar eden milyarlarca sperm....günah değil mi? Onlar da can.... Hepsini dogurmaliyiz aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…