- 8 Aralık 2017
- 112
- 46
- 98
- Konu Sahibi makarnacanavari
-
Aldır tabi arkadaşım. Bir çocuğa bu zor hayatı dayama. Yazık çocuğada sanada.Herkese merhaba.28 yaşındayım.Bir yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımdan hamile olduğumu öğrendim.Aileler evlenmemize karşı değil ama acele etmemizi istemiyorlar bebeği bilmedikleri için.İkna edemiyoruz kimseyi hemen evlenmeye.Erkek arkadaşım nikah kıyıp bitirelim bu işi diyor ama ben ne isteyip ne istemediğim konusunda kararsızım.Sevgilimi seviyorum ama onun da böyle büyük bir sorumluluğu alıp alamayacağından şüphelerim var.İstemesine istiyor evet ama bu istemekle olmuyor.Sevmek yeterli değil maddi sorumluluğu alabileceğine dair şüphelerim var.Güzel bir hayat sunma ihtimalimin düşük olmasına rağmen bir bebeği dünyaya getirmek mi yoksa onun yasam hakkını elinden almak mı doğru olan bilmiyorum.Bir dakika mantıklı düşünüyorsam bir dakika duygusalım.Düşünmekten uykularım kaçıyor artık.Benim ne yapmam gerek? Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ya size kolay çocuk denk gelmiş ya çocuk umrunuzda değil kendi kendine büyüyor ya da trolluyorsunuz. 3 uz demiş birdeYa Allah aşkına adam bir b.k olmasa bile bir tane çocuğa çok rahat bakar buyutursunuz ne buyuttunuz gözünüzde ya vücudum el verse 11 çocuğa dahi bakarım bu kadar bencil olmayın adamı boşa, minik bebeğinle mutlu ol gerekirse cana kıymak ne demek ... Belki son doğurma hakkım var benim ...oda ilerde, inşallah 3 üz olur diye dua ediyorum.Sağlıklı 3 uz bebek ...ahh ahh şu andada bebeğim var birde çocuğum var ...yani bir çocuğa bakmak çok zevkli neden hayattan tat almasını bilmiyorsunuz ne güzel bebeğin olacak kazık kadar kadın olmuşsun bu yaştan sonra aldirirsan belki rahmine zarar verir ve bir daha çocuğun olmaz o zaman ömür boyu çek vicdan azabı ....
Valla hı ya sanki oyuncak bebek bahsedilenYa size kolay çocuk denk gelmiş ya çocuk umrunuzda değil kendi kendine büyüyor ya da trolluyorsunuz. 3 uz demiş birdeo zaman gidin 11 tane çocuğa koruyucu annelik falan yapın.
İnsanlar vakit ayırıp konunuzu okuyup size çözüm sunuyor, fikir üretiyor. Asıl siz kendi üslubunuza bakın.Tam da söylenmesi gerekeni söylemiş arkadaş. 28 yaşına gelmişsiniz korunmaktan haberiniz yok.Ancak karsınızda daha mantıklı birini görünce carlaa hemen.
Yan yana dizip gırtlaklarına bir çorba kaşığı soktu muydu bitti işte. Al sana annelik.Ya size kolay çocuk denk gelmiş ya çocuk umrunuzda değil kendi kendine büyüyor ya da trolluyorsunuz. 3 uz demiş birdeo zaman gidin 11 tane çocuğa koruyucu annelik falan yapın.
2 çocuğum var maddi manevi tukeniyorum. Hele haftasonlari ödev, kurs, öğretmenlerin istekleri vb vb, şu an belim kopuyor agridan.Valla hı ya sanki oyuncak bebek bahsedilen
Doğurmakla bitmez hadi 11 çocuk yaptı ımkan yok herbirisiyle ilgilenebilmesine
Bende 2 var bazen bunalım geliyor okul derdi arkadaşlarıyla derdi gelecek kaygısı
Hıı kesin kaçıyordur.Beni kürtaj konusunda en çok irrite eden: bebek o alet onu parçalamak için yaklaştığında kaçiyormuş. Korkuyor yani.
Bir çürük elma, yada küflenmiş ekmek değil. Bir canlı bir insan.
Gerisi vicdan meselesi...
Ver eline salçalı ekmeği tamamYan yana dizip gırtlaklarına bir çorba kaşığı soktu muydu bitti işte. Al sana annelik.
Vallahi zor oglanın bir ton sorunu vardı okul değişti kurtulduk derken bu sefer kızın sorunları2 çocuğum var maddi manevi tukeniyorum. Hele haftasonlari ödev, kurs, öğretmenlerin istekleri vb vb, şu an belim kopuyor agridan.
Hıı kesin kaçıyordur.
Beni kürtaj konusunda en çok irrite eden: bebek o alet onu parçalamak için yaklaştığında kaçiyormuş. Korkuyor yani.
Durmadan doguranlarin bencil olup olmadıklarını asıl dogurduklarina sormak lazım...onlar için de bu kadar zevkli mi acaba hayat?Ya Allah aşkına adam bir b.k olmasa bile bir tane çocuğa çok rahat bakar buyutursunuz ne buyuttunuz gözünüzde ya vücudum el verse 11 çocuğa dahi bakarım bu kadar bencil olmayın adamı boşa, minik bebeğinle mutlu ol gerekirse cana kıymak ne demek ... Belki son doğurma hakkım var benim ...oda ilerde, inşallah 3 üz olur diye dua ediyorum.Sağlıklı 3 uz bebek ...ahh ahh şu andada bebeğim var birde çocuğum var ...yani bir çocuğa bakmak çok zevkli neden hayattan tat almasını bilmiyorsunuz ne güzel bebeğin olacak kazık kadar kadın olmuşsun bu yaştan sonra aldirirsan belki rahmine zarar verir ve bir daha çocuğun olmaz o zaman ömür boyu çek vicdan azabı ....
Ay evet ben de duydum! Prezervatifin veya spiralin içinde kalan spermler de ağlıyormuş...Niye ben değil de o sperm yumurtayı dölledi diye üzüntüden intihar eden milyarlarca sperm....günah değil mi? Onlar da can.... Hepsini dogurmaliyiz aslında.Beni kürtaj konusunda en çok irrite eden: bebek o alet onu parçalamak için yaklaştığında kaçiyormuş. Korkuyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?