- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.529
- 48
- Konu Sahibi makarnacanavari
-
ya ben de şu kafaları anlamıyorum doğur! ne olursa olsun doğur. ne içiyor bunlar bu kafaya gelmek için aklım almıyor. tamam kürtaj bence de cinayet keşke olmasa ama en azından birkaç bin hücreyken yok olup gidiyor yavrucak. peki ya sorumsuz ana babaların eseri olan hergün 3. sayfalara konu olan zavallı bebeler onlar nolucak. en iyi ihtimalle ruh hastası yetişkin oluyor sorumsuz ana baba çocukları. bıraksın herkes şu ille de üremelisin nutuklarını ya. korunsun istemeyen ok ama olmuşsa da bakamayacaksa doğurmasın kardeşimSiz burada Amerika'da taslak bile olmayan kürtaj karşıtı yasa hakkında yapılan kulisleri anlattiginizda , burdaki eğitimsiz üyeler de bunu kendi temelsiz argumanlarina destek olarak yorumluyorlar maalesef. Biz ne dersek diyelim olan çocuklara oluyor.
Bunun bi adi var ama,neyse..Madem.oyle bu adamla ne işiniz var?cinsellik yasayacaginiza, ayrılsaydınız
Evet beni de bilen bilir, uzun süredir sevgilimle birlikteyim. Sevdiğim sevildiğim sonuna kadar güvendiğim bir ilişkinin içindeyim. 6 senedir doğum kontrol hapıyla korunuyorduk, rahmimde incelme olmuş bir ay boyunca her gün kanama yaşadım. O yüzden hapı bıraktım ve prezervatifle korunduk. O bir aylık süreçte bir kez yırtıldı bir kez de benim içimde kaldıİste ona da biz karar veremeyiz ki sacma midir degil midir. Aralarinda sorun olmasaydi bile evlilige bebekle baslamak istemeyebilirlerdi. Hazir olmayi biseyleri oturtmayi isteyebilirler. Bilmiyorum ya zor bir karar. Ben korkumdan o kadar dikkatli korunuyorum ki 5 yillik evliyim ustelik. İki turlu de yanlis gidecek seyler olabilir hayirlisi olsun hakkinda.
Tabi canım buldun bi tane, yapış. Erkek kolay bulunmuyor nasılsa, kör topal kimi eline gecirirsen.O zaman oynama.hiç gerek yok.bir ay sonra eski hayatına döner daha dikkatli olursun konu da kapanır.ben diğer arakdaşlar gibi acımazsızca, madem yeterince sahip çıkamıyor, elini taşın altına koyamıyor ayrıl o zaman diyemiyorum.eee ondan ayrıl, bundan ayrıl yapayalnız kalıp, ilişki yaşayamayacağız bu sefer de. Erkeklerin düzgünü kaç tane zaten ?.ki onlar da bizi mi bulacak.insanağlu böyle yani.kabullenip, kendimize göre birşeyler yaşamaya çalışıyoruz işte.
Daha 8 haftalık bile olmayan, ele ayağa gelmemiş, gözü mözü çıkmayan bir hücre topluluğu nasıl kaçıyor bana bi anlatın.Beni kürtaj konusunda en çok irrite eden: bebek o alet onu parçalamak için yaklaştığında kaçiyormuş. Korkuyor yani.
Bir çürük elma, yada küflenmiş ekmek değil. Bir canlı bir insan.
Gerisi vicdan meselesi...
Biyoloji bilginiz beni benden aldı. Anlatmaya gerek duymadım açıkçasıDaha 8 haftalık bile olmayan, ele ayağa gelmemiş, gözü mözü çıkmayan bir hücre topluluğu nasıl kaçıyor bana bi anlatın.
Şu varlık mı kaçacak şimdi?Biyoloji bilginiz beni benden aldı. Anlatmaya gerek duymadım açıkçası
Sizinki de az değil amaBiyoloji bilginiz beni benden aldı.
Ben bilimsel bir bilgi paylaştım. Uzman doktorun anlattığı. Hakkında araştırmalar yapılan.enginSizinki de az değil ama
Hangi akademik bilimsel tıp makalesinde okudunuz bunu? Çürük elma ya da küflenmiş ekmekte de canlılar yaşıyor bilginize.Beni kürtaj konusunda en çok irrite eden: bebek o alet onu parçalamak için yaklaştığında kaçiyormuş. Korkuyor yani.
Bir çürük elma, yada küflenmiş ekmek değil. Bir canlı bir insan.
Gerisi vicdan meselesi...
Ne uzman doktoru ya hangi uzman doktor? Yukarıda size bir doktor cevap verdi imkanı yok diye zaten. Embriyo nasıl kaçsın, hücre yığını sadece, zigot defalarca bölünerek embriyoyu meydana getirir. Birçok canlının embriyosu aynıdır, balık embriyosu da çok farklı değil. Fetüsken değil, genelde embriyoyken gebeliğe son verilir. Üfff bu kadar hassanız, tüp bebeğe de karşı olun. O kadar embriyo neden çöp oluyor?Ben bilimsel bir bilgi paylaştım. Uzman doktorun anlattığı. Hakkında araştırmalar yapılan.engin
Hayal gücünüzü ikna etmemi mi bekliyorsunuz?
Hangi akademik bilimsel tıp makalesinde okudunuz bunu? Çürük elma ya da küflenmiş ekmekte de canlılar yaşıyor bilginize.
Canlı kardeşim o bebek. Kalbi atıyor. Bu gerçeği değiştirmez sizin söylediğiniz hicbirsey.Ne uzman doktoru ya hangi uzman doktor? Yukarıda size bir doktor cevap verdi imkanı yok diye zaten. Embriyo nasıl kaçsın, hücre yığını sadece, zigot defalarca bölünerek embriyoyu meydana getirir. Birçok canlının embriyosu aynıdır, balık embriyosu da çok farklı değil. Fetüsken değil, genelde embriyoyken gebeliğe son verilir. Üfff bu kadar hassanız, tüp bebeğe de karşı olun. O kadar embriyo neden çöp oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?