Hamileyim.Aldırmalı mıyım?

ya ben de şu kafaları anlamıyorum doğur! ne olursa olsun doğur. ne içiyor bunlar bu kafaya gelmek için aklım almıyor. tamam kürtaj bence de cinayet keşke olmasa ama en azından birkaç bin hücreyken yok olup gidiyor yavrucak. peki ya sorumsuz ana babaların eseri olan hergün 3. sayfalara konu olan zavallı bebeler onlar nolucak. en iyi ihtimalle ruh hastası yetişkin oluyor sorumsuz ana baba çocukları. bıraksın herkes şu ille de üremelisin nutuklarını ya. korunsun istemeyen ok ama olmuşsa da bakamayacaksa doğurmasın kardeşim

Siz şunu yapın şunu edin diyemem. Ama, ben olsam aldırırdım.
6 yıllık evliyim, bebek sahibi olamadım, kayıplarım var. İşkembeden atıp tutmuyorum yani aldırırım diye. Linçlenecek bişey yok. Şartlar uygun olsaydı keşke ama değilmiş.

Kürtaj evet nazik bir mesele. Bir kesim buna şiddetle karşı. Ama şu var ki, evlilik dışı dünyaya gelecek bir çocuğun gelecegi ne kadar parlak olabilir ki? Evlenseniz bile su şartlar altında çocuk sahibi olmak sizi gerçek bir aile yapacak mı? Bir çocuğun sorumluluğu o kadar büyük ki. Ben eşimle çok da severek evlendim ama çocuktan sonra ikimizin de tahammül seviyesi olsun hayat enerjisi olsun azaldı. Çünkü gercekten bir cocuk bakmak ve büyütmek çok zor, çokca emek çokça sabir çokça özveri istiyor. Ve bu yola çıkarken yol arkadasinin da çok sağlam karakterli olmasi gerekiyor.

Dilerim herkes için en doğru kararı verirsiniz.

Makarna poseti, balon, pecete bunlarda mı yoktu sagda solda yazık olmus. Neden bu tarz sorular ahiret sınavına giriliyomus gibi yanıtlanılıyo anlamadım. Aldırın bence.

Evet beni de bilen bilir, uzun süredir sevgilimle birlikteyim. Sevdiğim sevildiğim sonuna kadar güvendiğim bir ilişkinin içindeyim. 6 senedir doğum kontrol hapıyla korunuyorduk, rahmimde incelme olmuş bir ay boyunca her gün kanama yaşadım. O yüzden hapı bıraktım ve prezervatifle korunduk. O bir aylık süreçte bir kez yırtıldı bir kez de benim içimde kaldı . Bu küçük kazalarla hamile kalabilirdim. Kalsaydım tereddütsüz aldırırdım. Daha evli değiliz, aynı şehirde yaşamamıza 2 sene var. Ne tek başıma hem çalışıp hem küçücük bebeğe bakabilecek bir durumum var ne de bu durum yüzünden hemen evlenmek isterim.

Tabi canım buldun bi tane, yapış. Erkek kolay bulunmuyor nasılsa, kör topal kimi eline gecirirsen.

Daha 8 haftalık bile olmayan, ele ayağa gelmemiş, gözü mözü çıkmayan bir hücre topluluğu nasıl kaçıyor bana bi anlatın.

%100 emin olmadığım adamla sevişmem, sevişebilecek kadar güveniyorsam evlenirim.
Hayatıma eş olarak aldıysam baba da olabilir.
O yüzden hepimizin cinsellik, aile, ebeveyn kavramlarına yüklediği anlam, duygu durumları farklı.

1) kürtaj bir cinayet değildir. Kürtajın söz konusu olduğu durumlarda esas olan toplumun değil annenin ne istediğidir. Anne olmak bilgisiz insanların manipülasyonlarıyla alınacak bir karar değil. İyice düşünün ama benim naçizane görüşüm şartlarınızın anne olmak için yeterince olgun olmadığı.
2) burda korunmakla ilgili ahkam kesenlere: hiçbir korunma yöntemi %100 çalışmıyor. Tekrar ediyorum dünya üzerinde %100 koruyan bir yöntem yok. Benim arkadaşımın annesi spiralle hamile kaldı 48 yaşında. Bilip bilmeden büyük beylik laflar eden insanların cesaretine bayılıyorum.

Yani Mune kusura bakmasın ama yine kürtajla ilgili Dr ağzından dinledim bı konu daha paylaşmak istiyorum. Bebeği dışarı alırken aynı nasıl yapboz yaparız, içerde eksik parça kalmasın diye,aynen o şekil bir birleştirme yapılıyormuş. Parça kalmasi demek kanama enfeksiyon gibi sonuçlar doğurabilir diye. Falan. Hücre yığını değil Maalesef. Çok erken dönemlerinde değilse.

Hangi akademik bilimsel tıp makalesinde okudunuz bunu? Çürük elma ya da küflenmiş ekmekte de canlılar yaşıyor bilginize.

Ben bilimsel bir bilgi paylaştım. Uzman doktorun anlattığı. Hakkında araştırmalar yapılan.engin
Hayal gücünüzü ikna etmemi mi bekliyorsunuz?
Ne uzman doktoru ya hangi uzman doktor? Yukarıda size bir doktor cevap verdi imkanı yok diye zaten. Embriyo nasıl kaçsın, hücre yığını sadece, zigot defalarca bölünerek embriyoyu meydana getirir. Birçok canlının embriyosu aynıdır, balık embriyosu da çok farklı değil. Fetüsken değil, genelde embriyoyken gebeliğe son verilir. Üfff bu kadar hassanız, tüp bebeğe de karşı olun. O kadar embriyo neden çöp oluyor?

Hangi akademik bilimsel tıp makalesinde okudunuz bunu? Çürük elma ya da küflenmiş ekmekte de canlılar yaşıyor bilginize.

Çürük elmada yaşayan bakterileri mantarlari embrio ile bir tutyorsaniz. Cevap vermeme gerek bile
Canlı kardeşim o bebek. Kalbi atıyor. Bu gerçeği değiştirmez sizin söylediğiniz hicbirsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…