şuan resmen depresyonda gibi
Annem çocuk sevmez, düşkün değildir yeğenimle de çok ilgilenmez zaten.
Babam gittiğinden beri yıprandı ve hayatımızın merkezinde olmak istiyor.
Malesef senelerdir uğraşıyorum ama kabul etmiyor, yapısı böyle zaten. Ama evlenirken de evden gidicem dye üzüntüsünden çok canımı acıtacak şeyler söyledi ve hamileyken çok üzülürüm diye endişe duyuyorum. Umarım zamanla alışır.Gibi değil basbayağı depresyonda anneniz.
Üstünüze alınmayın, kendinizi üzmeyin.
Tebrik ederim, harika bir haber.
Siz de tadını çıkarın.
Annenizi böyle kabul edin. Tedavi olmak isterse destek olun, istemezse beklentilerinizi azaltın.
İnanamıyorum annenizin tavrına benim de anne babam ayrı tek cocugum dayım teyzem yok ananem de ben evlendiğim sene vefat etti... ama cocugumuz iki sene olmadı eşimdeki sıkıntılardan, annem hergün ağlayıp yalvarıyordu Allaha hatta istanbuldan kalktı Hacıbayrama gidip kurban kesip dağıttı duası icin, ağla ağla şeker hastası olacaktı artık ben teskin ettim... şimdi tüpbebekle hamile kaldım elimin önünde cocuk gibi dönüyor kendimi yormayayım bebek rahat etsin diye hamileliğimi söyledim mutluluktan hüngür hüngür ağladı... size tavsiyem bir psikologa gitsin anneniz bence atlatamadıgı seyler olabilirMerhaba kızlar 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni kese bile yok. Annem zaten test sonucunun fotosunu atmıştım aramadı bile ben aradım hayırlı olsun dedi. Annem çocuk sevmez, düşkün değildir yeğenimle de çok ilgilenmez zaten. Annem erkke kardeşimle tek yaşıyor, ama beni haftada 2 görür, ablam karşıda en az ayda 2 gelir . Ama ona ragmen ablama çocuk olunca bizi unuttun der. Babam gittiğinden beri yıprandı ve hayatımızın merkezinde olmak istiyor. 2 gündür aşırı mutsuz anne bebeğim olcak diye üzülüyormusun dedim yoo sen haber vermeden de ben böyleydim diyor. Bebekle ilgili yorum yapmıyor mesela soruyorum üstten cevap veriyor. Babamla az görüşüyorum, erkek kardeşim babama haber vermiş babamda neden kendi haber vermedi demiş. Bana diyorki babamla ilgili adam da utanma kalmamış , nasıl haber veresin çok ayıp. Bende dedim anne neden ayıp olsunki güzel birşeyi paylaşıyorum, siz çok garipsiniz, ben bu dünyaya ait değilim diyor. Diyorum neden mutsuzsun bak bebek olunca gezeriz uyuyunca cay içeriz hiç yalnız kalmazsın, yok ya ağrılarım var ondan diyor. Yani şuan ağrısı olan benim hamilelik başında normalmiş ama ne arıyor ne soruyor bebekle ilgili... Halbuki normalde arar, sorar. He birde ben 32 yaşındayım ve doktorlar bebeğin normal yolla olmayabilir diyordu ve benim çocuk doğrumakla ilgili korkularım vardı. Annem de hep evet çocuk çok zor diyordu ama son zamanlarda deneyin falan diyordu. şuan resmen depresyonda gibi, sanki tavırlı gibi ve ben çok hassas biriyim. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum
Bebeginiz hayirli olsun. Ben de anneniz gibiyim sanirim,birinden bebek haberi gelsin ayyy allah sabir versin diyorum
Ama icimden tabiibelli etmiyorum.
Dunyadaki en zor sey cocuk sahibi olmak. İnsanlar deli gibi seviniyor,abuk subuk hazirliklara girisiyorlar mesela bana garip geliyor. Annem de benim gibi,bebek haberine kolay gelsin diye cevap vermisti gulmustum cok
Hah iste beni en iyi siz anlarsinizahahah aynen bende sizin gibiydim zaten :)))))))))))))))))))) 32 yaşındayım ve çikolata kistin var hamile kalamazsın elini çabuk tut diyen doktorlarda geçti ömrüm. Şuan hazır değilim dedim ve korundum. Sonra amh de düşük çıkınca 5 aydır deneyelim dedik ama olabileceğine ihtimal vermemiştik tabi :)))) Ama Allah nasip etti hep hayırlısı diye dua ederdim. Eğer mutlu olucaksak bebeğimiz olsun derdim çünkü çok endişelerim vardı hala da var zaman zaman. Çocuk çok zor katılıyorum ama sanırım okdr seviyor ki insan zorluklara katlanıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?