Hamileyim ama annemin tavrı ???

Hamişlik lafı sizin için yazılmadı yanlışlık olmasın. Tuhaf olan annenizin tutumu. Depresyonda olduğu kesin..

Daha çok pembik gelinler gibi pembik hamişler için :)

kesinlikle öyle . aaa ben henüz tam bilmiyorum beta 2535 perşembe doktor da keseyi görücez inş . çok hayırlı olsun inş

Ben hamile olduğunu tam bayram tatilinin başladığı gün öğrendim
Öyle olunca da gidip kan veremedim, bekledim.
Yaklaşık 20 gün sonra gittim hastaneye.
Orda da ultrasondan baktı doktor ölçümüne göre 6 haftalık dedi.
Bebek de görününce tekrar beta hcg bakılmadi.
Direkt rutin gebelik başlangıcı tahlilleriyle başlamış olduk :)

İnşallah siz de sağlıkla kucağınıza alirsiniz.

Bence hiç normal değil
Anne sonuçta insan sevinsin ister torununa düşkün olsun ister
Küçüklğümüzde olan kitaplarda bile nine kedi ve torun figürü vardır
Ne ara katı soğuk kalpsiz oldular

bana biraz hep kendiniz icin ilgi beklerken anneyi unutmussunuz gibi geldi kadin belliki psikoljik olarak problemli kadina uzulmek yerine bebegime sevinmedi diye konu aciyorsunz tabiki sevinmistir o bir anne sonucta ama kadin belliki artik algilari duygulari bitmis hayata karsi bildigin notr

çok şaşıyorum hayatımı bilmeden annemi ihmail ettiğimi nereden çıkardınız ????? acaba siz annenizi tüm iş yükünüz arasında haftada 3 ziyaret edip zaman zaman onda kalıyormusunuz yalnız kalmasın diye ??? günde 4 kere telefonla yalnız hissetmesin diye arıyormusunuz ???? Sürekli her yedğiniz tadını beğendiğiniz şeyin tadına baktırmak istiyormusunuz ??? Biliyormusunuz ki ben evlenene dek annem doktora gitsin diye çabaladım ama o gitmediği için hep kendim gitmek durumunda kaldım. Babamdan sonra annemle birbrimize kenetlendik biz. Benim doğru düzgün arkadaşım yoktur annem evde yalnız kalmasın diye hep onunla gezdim tozdum. Misafiri geceleği zaman hala kalkar gider servisi bulaşığı ben hallederim.Ufacık bir hayırlı olsun bekledim bana kalkmış annenize üzüleceğinize konu açmışssınız diyorsunuz. Siz benim anneme şu zamana kadar ne kadar çaba harcadığımı biliyormusunuz ki kalkmış böyle bir yorumda bulunuyorsunuz. Annem saolsun hep Allah sana senin gibi evlat versin der ama yapı gereği depresif ve mutsuz. Bende çok düzgün duramıyorum ve etkileniyorum olumsuz yorum yapınca. Ama annem her zaman başımın tacıdır ve hep bana dua eder. Buraya dertleşmek ve nasıl davranmalıyım diye fikir alırım diye konu açtım.

annemi aradigim telefon sayisinin haftada kac kez gittigimin sayisini soylesem sasirirsiniz emin olun ki benim annemde rahatsizdir oyle sizinki gibi susup oturmazda hakaretin lafin sozun bini bin paradir da ben size genel hayatiniz icin yapmadim bu yorumu saydiginiz bir cok seyi cogu evlat annesi icin yapar zaten egerki baglari kopuk degilse size ozgu devasa davranislar degil bunlar yani
soylemek istedigim aslinda suydu annenizin yapisini ve rahatsiz oldugunu verecegi tepkinin bu olacagini aslinda zaten cocuklari pek sevmedigi tarzinda yorumlari kendiniz yapmissiniz yani neye bukadar sasirdiniz uzulmenizi gerektirecek sey annenizin sevinmemis gibi davranmsi degil cunku bekliyordunuz bu davranisi degilmu

Kaç yıllık annenizi tanımıyor, ruh halini bilmiyor, neye ne tepki verir kestiremiyor, iyi niyetli mi kötü niyetli mi kestiremiyor musunuz? Burayı anlamadım.

Belli ki annenizin kronik bir sorunu var yani. Sizin hamileliğinizi duyunca uçmayacaktı bu kadın,onun derdi kendine yetiyordur.

Lütfen hanileliğinizi insanların gözüne gözüne sokup beklentilere girmeyin. Daha ilk günden böyleyseniz, devamını düşünemiyorum. Kadın size kendi derdini çıtlatıyor, senin hamileliğinle ilgisi yok, ben böyleydim diyor, siz hala "ama hamileyim de ama bebek de..." Boğmayın insanları.

Biri de annem benim çocuğum yokken kaç sene ağladı, şimdi de var diye hüngür hüngür ağlıyor diye övünüp sizinkine psikolog önermiş. Sanki kendi annesinin tepkileri normalmiş gibi.
Hey Allahım. İnsanlar çeşit çeşit. :)

İnsanları boğmak mı ? ben daha hamile olduğumu ailem dışında kimseye söylemedim. Annem ablamın doğumunda yoktu mesela. Annemin her konuda yanında oldum. . Burda birini tanımadan çok garip yorumlar yapan insanlar var. Ben hamile kalmayı istedim mi acaba ???? yoksa korkularım mı vardı hep ?? şimdi kalkıp bebek bebek diye tutturduğumu nereden biliyorsunuz ??? Anne olmak normal birşey.. Hamileliğimi değil isnanların gözüne sokmak ilk gün sabaha kadar düşünmekten uyuyamadım ben. Yorumlarınızı kalbinizden geçen niyetlere bağlıyorum ve diyorum ki Allah sizi sizin gibi insanlarla karşılaştırsın inşallah. İyi günler.

Amin amin. Cümlemizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…