Hamileyim ama babası evli yani sevgilim ne yapıca

Ah keşke ben de

Hamile kalmaya çalışıyormuş. Şimdi de bizi yiyor diyorsun

Evli olduğunu bilmiyordum 1.
Hamile kalmaya çabalamadım korundum 2.
Akıl herkese vermiş Allah ama zekandan şüpheliyim
Ne denilmesini bekliyorsun sonuna kadar hak ettiğini ama neyi biliyormusun adamı kandırarak hamile kalıp sonra burdaki yazılan yorumların hepsini baştan aşağı hak ettiğini ancak kendini kandırdığını

Abooooooov yazık gunah yaa goz göre hamılelık Allahım yarabbim olan sabiciğe olacak. Siz nasıl bir in.... z yaaaacok sey yazıcam banlanmk ıstemıyorum. Cunku anlamayacakta.

Hamile kalmaya çalışıyormuş. Şimdi de bizi yiyor diyorsun
Çatlama iğnesine kadar sormuş soruşturmuş. Nasıl hamile kalırım diye çabalamış. Testi negatif çıkınca üzülmüş. İnşallah hanileyimdir demiş. Daha da korunduğu halde kazara hamile mi kalmış sence?

Ya bende konuyu okumaya başlayınca üzülmüştüm.
Ne pislik adamlar var yazık kadına bebeğe demiştim.
Resmen dalga geçiyor.
Ya ben 11 yıldır evliyim çocuk diye ölüyorum çakşır falan bakmadım
Bende sorun var heralde kendimden şüphe duydum.
Konu sahibi doğruca söyleseydin ne vardı
Benim sevgilim var çok aşığım ama adam evli.ben hamile kalmaya çalıştım baya baya uğraştım.adam bakmasa da olur ben bebeğimle yaşarım bunu göze aldım desen ne vardı.
Bizim de duygularımızla oynuyorsun hemde bebek konusunda.
İyiki bdv ye acmadin konuyu orada seni ne ederlerdi

Yok bence aşırı bilinçli kalınmış arkadaşım corona oldu 21 günde atlattı sonra idrar yolu enfeksiyonundan ilaç kullandı enfeksiyon için kontrole gidince tesadüfen öğrendi hamile olduğunu hiçbir tedavi kür olmadan bu kadar araştırsa demekki o kadar acı çekmeden kalırdı enfudan dolayı

E biz de onu diyoruz. Bilerek hamile kalmış diyoruz.

Hep adamda suç bulurdum.
Yazık kadınlara derdim.
Bu konu beni altüst etti.
Adama yazık ya vallahi acıdım.o adam seni dava eder inşallah.
Ya Allah'ım gör bunları
Eğer gerçekten hamileysen çok ağır konuşmamak istiyorum ama neyse
Daha neler göreceğiz Yarabbi

hiç adetim değildir ama açtığın konulara baktım. Şeytan dürttü bu sefer

Alttaki mesaj senin açtığın konu, hamile kalmak için debelendiğin adam bu muydu? Ne yapacağım diye sormak için mi çatlatma iğnesi araştırdın.

Ben şu an başka şeyler de derim ama senin için ban yemeye değer mi bilemedim

Maalesef şayet bir adam varsa kandırdığını düşünmüyorum. Umarım theknack vakası gibi fake bir üyedir. Zira evlilik dışı istenen bir çocuk zaten başlı başına sorunken bir de adamın evli olması ayrıca iğrenç. Böyleyken hedefi hamilelikmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…