- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
- Konu Sahibi Kutsalsindiii
-
Ah keşke ben deÇakşır suyunu doğum kontrol yöntemi sanmış olamaz mı olabilir. Yüklenmeyin üyeye, yanlış yönlendirilmiş sadece. Korunuyorum diye düşünmüş ve yumurta geliştirmiş kazara hamilelige hazırlamış rahmini. Herkesin başına gelebilir.
Ben de yanlışlıkla hamile kalıp sağlıcakla doğursam keşke.
Hamile kalmaya çalışıyormuş. Şimdi de bizi yiyor diyorsunÇakşır suyunu doğum kontrol yöntemi sanmış olamaz mı olabilir. Yüklenmeyin üyeye, yanlış yönlendirilmiş sadece. Korunuyorum diye düşünmüş ve yumurta geliştirmiş kazara hamilelige hazırlamış rahmini. Herkesin başına gelebilir.
Ben de yanlışlıkla hamile kalıp sağlıcakla doğursam keşke.
Ne denilmesini bekliyorsun sonuna kadar hak ettiğini ama neyi biliyormusun adamı kandırarak hamile kalıp sonra burdaki yazılan yorumların hepsini baştan aşağı hak ettiğini ancak kendini kandırdığınıEvli olduğunu bilmiyordum 1.
Hamile kalmaya çabalamadım korundum 2.
Akıl herkese vermiş Allah ama zekandan şüpheliyim
Abooooooov yazık gunah yaa goz göre hamılelık Allahım yarabbim olan sabiciğe olacak. Siz nasıl bir in.... z yaaaaCanım öncesinde bariz belli kaç aşamadan geçmiş kürler falan buraya yazılan yazılmayan kombiler günahı boynuna adamı kandırmış ta olabilir benim çocuğum olmaz ilaç vs kullandım diyerek buraya kaç konu açmış baksana
Çatlama iğnesine kadar sormuş soruşturmuş. Nasıl hamile kalırım diye çabalamış. Testi negatif çıkınca üzülmüş. İnşallah hanileyimdir demiş. Daha da korunduğu halde kazara hamile mi kalmış sence?Hamile kalmaya çalışıyormuş. Şimdi de bizi yiyor diyorsun
Ben yorum yazdım arkadaş başka kişiAbooooooov yazık gunah yaa goz göre hamılelık Allahım yarabbim olan sabiciğe olacak. Siz nasıl bir in.... z yaaaacok sey yazıcam banlanmk ıstemıyorum. Cunku anlamayacakta.
Nasıl yaniBen yorum yazdım arkadaş başka kişi
Yok bence aşırı bilinçli kalınmış arkadaşım corona oldu 21 günde atlattı sonra idrar yolu enfeksiyonundan ilaç kullandı enfeksiyon için kontrole gidince tesadüfen öğrendi hamile olduğunu hiçbir tedavi kür olmadan bu kadar araştırsa demekki o kadar acı çekmeden kalırdı enfudan dolayıÇatlama iğnesine kadar sormuş soruşturmuş. Nasıl hamile kalırım diye çabalamış. Testi negatif çıkınca üzülmüş. İnşallah hanileyimdir demiş. Daha da korunduğu halde kazara hamile mi kalmış sence?
Başkasına yapmış o yorumu, izin almadan alıntılayıp cevap vermişsin. Yapma.Nasıl yani
E biz de onu diyoruz. Bilerek hamile kalmış diyoruz.Yok bence aşırı bilinçli kalınmış arkadaşım corona oldu 21 günde atlattı sonra idrar yolu enfeksiyonundan ilaç kullandı enfeksiyon için kontrole gidince tesadüfen öğrendi hamile olduğunu hiçbir tedavi kür olmadan bu kadar araştırsa demekki o kadar acı çekmeden kalırdı enfudan dolayı
Hayır şey demek istedim bilmeden kalmış ya test falan yapmış ta bilip te kalsa acaba nasıl olurdu onu demek istedimE biz de onu diyoruz. Bilerek hamile kalmış diyoruz.
Negatif çıktı demiş yaE biz de onu diyoruz. Bilerek hamile kalmış diyoruz.
Bilmeden kalıp da test yapmış değil ama işte. Bilerek hamile kalmaya çalışmış. Kalmış miyim acaba diye test yapmış. YaniHayır şey demek istedim bilmeden kalmış ya test falan yapmış ta bilip te kalsa acaba nasıl olurdu onu demek istedim
Ben gidiyorum ya. Biz birbirimizi anlamiyoruz.Negatif çıktı demiş ya
Arkadaşlar çatlama iğnesi diye birşey duydum hiç bir bilgim yok fiyatı ne zaman olunmalı vs ... eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırsak olur mu kesin hamile kalma şansım oluyor mu reçetesiz satılıyor mu fiyatı nedir ?
Maalesef şayet bir adam varsa kandırdığını düşünmüyorum. Umarım theknack vakası gibi fake bir üyedir. Zira evlilik dışı istenen bir çocuk zaten başlı başına sorunken bir de adamın evli olması ayrıca iğrenç. Böyleyken hedefi hamilelikmiş.Canım öncesinde bariz belli kaç aşamadan geçmiş kürler falan buraya yazılan yazılmayan kombiler günahı boynuna adamı kandırmış ta olabilir benim çocuğum olmaz ilaç vs kullandım diyerek buraya kaç konu açmış baksana
Başkasına yapmış o yorumu, izin almadan alıntılayıp cevap vermişsin. Yapma.
He bende dıyormkı bi baskaşı degıl bal gıbı de bu işte diyorumsayfa başına geç bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?