- 18 Mart 2021
- 11.900
- 62.394
- 548
- Konu Sahibi Kutsalsindiii
-
Yazık yazıkSilik çizgilerim çıkıyor kız hadi inşallaahhh
Dur bakalm 1 hafta sonra yapıcam inş. Heyecandan erken doğurmam o zamana kadar
Darısı başımaKan testinin 1. Hafta da negatif çıkma ihtimali var mı ?
Ben bu üyenin hamile olduğuna inanıyorum.76 çok güzel bir değer ilk ölçüme göre Allah bebişinize sağlıklı uzun ömür versininşallah benimde bebişim vardırrrr
Merak ettim nasıl bir yerde yaşıyorsunuz.. bizim kültürde bekar birisinin evlilik dişi hamileliği çevrede ailede büyük sorun olur galiba sizin bu tarz hiç bir endişeniz yokArkadaşlar yaptığım çok yanlış beni yargılayacaksınız asla elle tutulur bir yanı yok biliyorum fakat şuan sizden sadece yardım istiyorum .. tanıştık sevgili olduk ve en başta evli olduğunu bilmiyordum söylemedide kendisi şuan yurtdışında ailesi de. Çok seviyorum hamile olduğumu bilmiyor ikimizinde maddi imkanı yerinde .. hamile olduğumu nasıl söylemeliyim kabul etmezse ne yapmalıyım fakat şuan tek düşündüğüm nasıl söyleyeceğim ve yurt dışında olması engeli var asla aldırmak kürtaj olmak istemiyorum çünkü günahsız bir can Allah verdi ..
Hamileyim diyeceksiniz?Kabul etmezse babalık testi isteyin.Gerekirse tüm ailesine duyurun.Size kocalık yapmayan s..fs.z bebeğine nufusta baba olsun.Arkadaşlar yaptığım çok yanlış beni yargılayacaksınız asla elle tutulur bir yanı yok biliyorum fakat şuan sizden sadece yardım istiyorum .. tanıştık sevgili olduk ve en başta evli olduğunu bilmiyordum söylemedide kendisi şuan yurtdışında ailesi de. Çok seviyorum hamile olduğumu bilmiyor ikimizinde maddi imkanı yerinde .. hamile olduğumu nasıl söylemeliyim kabul etmezse ne yapmalıyım fakat şuan tek düşündüğüm nasıl söyleyeceğim ve yurt dışında olması engeli var asla aldırmak kürtaj olmak istemiyorum çünkü günahsız bir can Allah verdi ..
Tek bir sorum olacak.Bir adamin evli oldugunu nasil anlamiyorsunuz ? Veya bu birliktelik ne zamandir devam ediyor.Hani ben bunu yargilamak icin soylemiyorumda benim gozumde canlanan su oldu.Adam zaten evliydi ve yurt disindaydi,geliri ve imkanlarinin iyi oldugunu biliyordunuz sizde ailesini umursamanadan bundan pay almak icin bilerek hamile kaldiniz.Bu adamin edepsizligini degistirir mi ,yada ona aklar mi ? Asla!!Ama sizin kabahatiniz daha buyuk bence.Ek olaarak sizin maddi durumunuz bahsettiginiz kadar iyi degil hatta yok denecek kadar az gibi geliyor bana.Tabi bu benim dusuncem alinmayin lutfen.Arkadaşlar yaptığım çok yanlış beni yargılayacaksınız asla elle tutulur bir yanı yok biliyorum fakat şuan sizden sadece yardım istiyorum .. tanıştık sevgili olduk ve en başta evli olduğunu bilmiyordum söylemedide kendisi şuan yurtdışında ailesi de. Çok seviyorum hamile olduğumu bilmiyor ikimizinde maddi imkanı yerinde .. hamile olduğumu nasıl söylemeliyim kabul etmezse ne yapmalıyım fakat şuan tek düşündüğüm nasıl söyleyeceğim ve yurt dışında olması engeli var asla aldırmak kürtaj olmak istemiyorum çünkü günahsız bir can Allah verdi ..
Nasıl ya? Geçmiş mesajlarınızda çakşır suları, aktarlar, testler ve inşallah bebişim vardırlar havada uçuşuyor.Evli olduğunu bilmiyordum 1.
Hamile kalmaya çabalamadım korundum 2.
Akıl herkese vermiş Allah ama zekandan şüpheliyim
Yorumları okumanızı tavsiye ederimHamileyim diyeceksiniz?Kabul etmezse babalık testi isteyin.Gerekirse tüm ailesine duyurun.Size kocalık yapmayan s..fs.z bebeğine nufusta baba olsun.
Vay vay bayağı kendini paralamis hamile kalabilmek icinBunlarıda zaten ben yazdım dimi. Te Allahım. Böyle zeka meka cümleleri kurman absürt
Bir göz gezdirdim de pesss..Yorumları okumanızı tavsiye ederim
Bizde de şey denir “yedi haltı giydi kürkü Allah’a ısmarladık “der arkasını döner giderValla bacım ananem derdi ki " eşek her türlü yüzmeyi bilirmiş ama dereboyuna gelince yüzmeyi unutuverirmiş"...
Çakşır suyunu, çatlama iğnesini biliyorsan evli adama " hamile kaldığını " demeyi de bilirsin...
Bdv taşındı buraya canım hiç merak etmeYa bende konuyu okumaya başlayınca üzülmüştüm.
Ne pislik adamlar var yazık kadına bebeğe demiştim.
Resmen dalga geçiyor.
Ya ben 11 yıldır evliyim çocuk diye ölüyorum çakşır falan bakmadım
Bende sorun var heralde kendimden şüphe duydum.
Konu sahibi doğruca söyleseydin ne vardı
Benim sevgilim var çok aşığım ama adam evli.ben hamile kalmaya çalıştım baya baya uğraştım.adam bakmasa da olur ben bebeğimle yaşarım bunu göze aldım desen ne vardı.
Bizim de duygularımızla oynuyorsun hemde bebek konusunda.
İyiki bdv ye acmadin konuyu orada seni ne ederlerdi
Azıcık izin verseler içimi doksem gam yemicem yaBdv taşındı buraya canım hiç merak etmeiyi kurgulayamamış arkadaş kimse yutmadı.
Maalesef şayet bir adam varsa kandırdığını düşünmüyorum. Umarım theknack vakası gibi fake bir üyedir.
Çakşır suyu kullanıp hamile kalan var mı ben 10 gündür kullanıyorum bilgi verir misiniz ?
Arkadaşlar çatlama iğnesi diye birşey duydum hiç bir bilgim yok fiyatı ne zaman olunmalı vs ... eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırsak olur mu kesin hamile kalma şansım oluyor mu reçetesiz satılıyor mu fiyatı nedir ?
Bende de aynı belirtiler var midem ekşiyor gaz hele anlatamam yüzümde sivilceler çıktı hatta benim boynum hiç tutulmaz sabah kalktığımda boynum tutulmuştu Allahıma da dua ettim eğer hamileysem bir belirti versin diye .. inşallah sağlıklı çocuklarımız olur . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
Korunduğum halde hamile kaldım zaten evli olduğunu yurt dışına gidince öğrendim
Hamile olduğumdan ve vereceği tepkiden çekiniyorum sonuçta korunduğum halde böyle birşey oldu ve ben merhametli birisiyim ne onun boşanmasını isterim ne de çocuğumun ölmesini ...
Korunma yöntemleriniz epey ilginçmiş,hamile kalmayı da hiç istemiyormuşsunuz:)Evli olduğunu bilmiyordum 1.
siz yorum yapanlara kızmayın kendinize kızın zaten daha önce ki konunuz da orta da hamile kalmak için siz ne duymayı istiyorsunuz evli olup olmadığını bilmediğiniz adamla ilişki yaşayan sizsiniz sonucuda göze almissinizdir doğur yada doğurma iki seçenekte olan o masuma oluyor tercih sizinEvli olduğunu bilmiyordum 1.
Karısını aldatan adama da acımayın iyi olmuş.Ortada acınacak tek masum o bebekHep adamda suç bulurdum.
Yazık kadınlara derdim.
Bu konu beni altüst etti.
Adama yazık ya vallahi acıdım.o adam seni dava eder inşallah.
Ya Allah'ım gör bunları
Eğer gerçekten hamileysen çok ağır konuşmamak istiyorum ama neyse
Daha neler göreceğiz Yarabbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?