Hamileyim ama babası evli yani sevgilim ne yapıca

Dur bakalm 1 hafta sonra yapıcam inş. Heyecandan erken doğurmam o zamana kadar

Darısı başıma Kan testinin 1. Hafta da negatif çıkma ihtimali var mı ?

76 çok güzel bir değer ilk ölçüme göre Allah bebişinize sağlıklı uzun ömür versin inşallah benimde bebişim vardırrrr
Ben bu üyenin hamile olduğuna inanıyorum.
Hamile diye mi uzulsem.
Bebeğe mi uzulsem.
Adama mi uzulsem bilemedim

Merak ettim nasıl bir yerde yaşıyorsunuz.. bizim kültürde bekar birisinin evlilik dişi hamileliği çevrede ailede büyük sorun olur galiba sizin bu tarz hiç bir endişeniz yok

Hamileyim diyeceksiniz?Kabul etmezse babalık testi isteyin.Gerekirse tüm ailesine duyurun.Size kocalık yapmayan s..fs.z bebeğine nufusta baba olsun.

Tek bir sorum olacak.Bir adamin evli oldugunu nasil anlamiyorsunuz ? Veya bu birliktelik ne zamandir devam ediyor.Hani ben bunu yargilamak icin soylemiyorumda benim gozumde canlanan su oldu.Adam zaten evliydi ve yurt disindaydi,geliri ve imkanlarinin iyi oldugunu biliyordunuz sizde ailesini umursamanadan bundan pay almak icin bilerek hamile kaldiniz.Bu adamin edepsizligini degistirir mi ,yada ona aklar mi ? Asla!!Ama sizin kabahatiniz daha buyuk bence.Ek olaarak sizin maddi durumunuz bahsettiginiz kadar iyi degil hatta yok denecek kadar az gibi geliyor bana.Tabi bu benim dusuncem alinmayin lutfen.

Son düzenleme:
Adam evli ise evini yurdunu birakip size donmez.
Bebek olmasi da bir seyi degistirmez.
Vicdanli biri ise ki hic sanmiyorum sonucta ayni yataga girdigi kadini aldatip baska birinden cocuk yapabilen bi adam bu; belki cocuga ismini vs verir..
Degilse zaten durumunuz iyiymis bakarsiniz.
Ama elbette ki onaylanabilir bir yani yok bu durumun.
Allah ailenize sabir versin.

Evli olduğunu bilmiyordum 1.
Hamile kalmaya çabalamadım korundum 2.
Akıl herkese vermiş Allah ama zekandan şüpheliyim
Nasıl ya? Geçmiş mesajlarınızda çakşır suları, aktarlar, testler ve inşallah bebişim vardırlar havada uçuşuyor.
Bakınız, ekonomik özgürlüğü olan bir kadınmışsınız. Kararlarınızı da bilecek yaştasınız belli ki, o halde en azından "korundum da babası evli de" bilmem ne demeyin; çıkın deyin ki "evet ben bu çocuğu isteyerek yaptım." Babasının evli olduğunu sonradan öğrendiyseniz, bir takım argo sözcükleri hak ediyor o erkek kılıklı. Yok "biliyordum, adamı damızlık niyetine kullandım, ister kabul etsin ister etmesin ben büyüteceğim, istedim yaptım" derseniz de, en azından dürüst kadınmış derim.
Dürüst ama bencil.
Yapacak bir şey yok.

Bizde de şey denir “yedi haltı giydi kürkü Allah’a ısmarladık “der arkasını döner gider

Bdv taşındı buraya canım hiç merak etme iyi kurgulayamamış arkadaş kimse yutmadı.

Ya ben anlamıyorum arkadaş , hadi bilmiyordunuz evli olduğunu hadi sonradan öğrendiniz onu da anladım ama korunmama rağmen hamile kaldım nedir Allah aşkına ? Burada onlarca insan hamile kalmak için çabalıyor kiminin eşinde sorun var kiminin kendisin de tamam hadi hepimiz bırakalım sorunu olan eşlerimizden gidip sorsunsuzlardan çocuk yapalım. bir de ne yapayım diye soruyorsunuz yapmayın Allah aşkına yaparken sordunuzda mı olduktan sonra soruyorsunuz ? Neyini soruyorsunuz onu da anlamış değilim söyleyecem diyorsunuz söyleme şeklinize mi karışalım ? Boşansın istemiyorum diyorsunuz adamı bulup bak lütfen boşanma mı diyelim ? Ya ben bu konunun neresinden tutacağıma şaşırdım pes vallahi pes

Çakşır suyu kullanıp hamile kalan var mı ben 10 gündür kullanıyorum bilgi verir misiniz ?

Korunduğum halde hamile kaldım zaten evli olduğunu yurt dışına gidince öğrendim

Hamile olduğumdan ve vereceği tepkiden çekiniyorum sonuçta korunduğum halde böyle birşey oldu ve ben merhametli birisiyim ne onun boşanmasını isterim ne de çocuğumun ölmesini ...

Korunma yöntemleriniz epey ilginçmiş,hamile kalmayı da hiç istemiyormuşsunuz:)

siz yorum yapanlara kızmayın kendinize kızın zaten daha önce ki konunuz da orta da hamile kalmak için siz ne duymayı istiyorsunuz evli olup olmadığını bilmediğiniz adamla ilişki yaşayan sizsiniz sonucuda göze almissinizdir doğur yada doğurma iki seçenekte olan o masuma oluyor tercih sizin

Karısını aldatan adama da acımayın iyi olmuş.Ortada acınacak tek masum o bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…