- Emoji Skoru
- -2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi delibal8929
Merhaba yargılayabilirsiniz ama günlerdir düşünüyorum artik tek basima degil bi yere yazmak istedim 7 haftalık hamileyim eşim hamile olmadan once cocuk istemezdi ekonomik sartlardan dolayı konusunu bile acmazdi son zamanlarda da hep bana kotu davranmisti ve ben bu davranislarindan aşırı sıkılıp kafamda boşanma evresindeydim fakat bir gun bu haberi öğrendik ben yıkıldım dusunmuyordum o ise yapacak bir sey yok bakariz artik dedi ilk gun ben ikna etmeye çalıştım olmadı sonra ki günlerde kendisi benimle hep tartıştı bir gün de bana vurdu o günü unutamıyorum düzeleceği yok gibi duruyor olan çocuğa olacak diye korkuyorum ileri görüşlülük yapmaya çalışıyorum ben boşanmış bir anne babanın çocuğuyum nasil hissettiğimi biliyorum benim yanlis kararım yuzunden oda etkilensin istemiyorum sizce ne yapmalıyım aldırmak doğru karar mı olur o kadar çocuk isteyen insan varken bu yaptığım bencillik gibi geliyor ama psikolojim cok bozuldu annem babam da yanimda degil zaten pekte olmazlardı tek basima agir bir karar vermem gerekiyor vaktim az fikirlerinizi belirtin