- Emoji Skoru
- 26.436
- Puanlar
- 498
- Konu Sahibi delibal8929
Kafanda boşanma evresindesin ama korunmadan sevişebiliyorsun. Hmmm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaklasımınız o kadar yanlıs ki allah umarım size en yakın zamanda bir çocuk verir ama hayat böyle bişey değil yaptığınız tek empati bebek sahibi olabiliyo olmaması lazım yardımcı olmayacaksanız hiç kimsenin hayatında vereceği çok önemli kararlara etkisi olacak yorumlarda yapmamalısınız o zaman tecavüz sonucu hamile kalan kadınlarda almasın nasıl olsa siz istiyorsunuz olmuyor onunda olmasın benimde bebeğim var asla kürtaj ol yorumu yapamam ancak bir çocuk bakmanın ne kadar zor oludğunu ancak yasayan bilir hele ki desteksiz sevgisiz ve ekonomik sıkıntıyla işin sonucunda bu kadın lohusa ğsikolojisiyle kendine de bebeğine de zarar verebilir hersey karsıdan bakıldığı kadar kolay karear verilebilir değildir tekrar sizin için diliyorum rabbim en yakın zmaanda kucağınızı doldururBen eşi vurdu diye mi şanslı diyorum çocuk sahibi olması konusunda şanslı diyorum lafı neresinden anlıyorsunuz? Eşi vurdu diye hiçbir suçu olmayan bebeğini öldürsün ne güzel düşünce ya?
Burda aldir diyenler kürtaj yüzünden yaşadığı şeylere yardımcı olacak mi peki? onlara da bu yorumu yazın ozaman.. Daha bugun biri burda baslik acti kürtaj yaptırdım cok pismanim kendimi oldurmeyi düşünüyorum yazmış gordunuz mu mesela? Yine burda gördüm birinin kürtaj yüzünden çocuğu olmamış tedaviyle zar zor olmus. gören de kürtaj olunca bütün problemler bitecek sanar.. Benim tek empati yaptigim nokta orasi filan değil 2 yetişkin insanın hatasindan dolayı bir bebek öldürülmesi konu.. "senin baban kötü bir adam ama ben yine de ona verdim o yüzden kusura bakma seni öldürüyorum sorry.." bildiğiniz yapılan eylem bu.. ayrıca tecavüz ne alaka ben tecavüzden çocuğu doğurmayı savunmuyorum onu ben seçmedim çünkü ama burda çocuk iki kişinin rızasıyla olmuş verdiğiniz örnek alakasız. Dualarınız için de teşekkür ederim.yaklasımınız o kadar yanlıs ki allah umarım size en yakın zamanda bir çocuk verir ama hayat böyle bişey değil yaptığınız tek empati bebek sahibi olabiliyo olmaması lazım yardımcı olmayacaksanız hiç kimsenin hayatında vereceği çok önemli kararlara etkisi olacak yorumlarda yapmamalısınız o zaman tecavüz sonucu hamile kalan kadınlarda almasın nasıl olsa siz istiyorsunuz olmuyor onunda olmasın benimde bebeğim var asla kürtaj ol yorumu yapamam ancak bir çocuk bakmanın ne kadar zor oludğunu ancak yasayan bilir hele ki desteksiz sevgisiz ve ekonomik sıkıntıyla işin sonucunda bu kadın lohusa ğsikolojisiyle kendine de bebeğine de zarar verebilir hersey karsıdan bakıldığı kadar kolay karear verilebilir değildir tekrar sizin için diliyorum rabbim en yakın zmaanda kucağınızı doldurur
Merhaba yargılayabilirsiniz ama günlerdir düşünüyorum artik tek basima degil bi yere yazmak istedim 7 haftalık hamileyim eşim hamile olmadan once cocuk istemezdi ekonomik sartlardan dolayı konusunu bile acmazdi son zamanlarda da hep bana kotu davranmisti ve ben bu davranislarindan aşırı sıkılıp kafamda boşanma evresindeydim fakat bir gun bu haberi öğrendik ben yıkıldım dusunmuyordum o ise yapacak bir sey yok bakariz artik dedi ilk gun ben ikna etmeye çalıştım olmadı sonra ki günlerde kendisi benimle hep tartıştı bir gün de bana vurdu o günü unutamıyorum düzeleceği yok gibi duruyor olan çocuğa olacak diye korkuyorum ileri görüşlülük yapmaya çalışıyorum ben boşanmış bir anne babanın çocuğuyum nasil hissettiğimi biliyorum benim yanlis kararım yuzunden oda etkilensin istemiyorum sizce ne yapmalıyım aldırmak doğru karar mı olur o kadar çocuk isteyen insan varken bu yaptığım bencillik gibi geliyor ama psikolojim cok bozuldu annem babam da yanimda degil zaten pekte olmazlardı tek basima agir bir karar vermem gerekiyor vaktim az fikirlerinizi belirtin
siz kadını yargılamıssınız kürtaj ol diyen insanlara bişey demiyorum amacım fikir beyan edenlere cevap vermek değil karsınızdakine kendini kötü hissettirecek şeyler söyleyerek yorum yapıyorsunuz hala da devam ediyorsunuz baban kötü bi adam ama yine de ona verdimmiş ne kadar ayıp adam çocuk istemediği halde kadını hamile bırakmış üstüne kadına vurmuş kadın vermişmiş evliler hanımefendi sizin çocuğunuz olmuyor olabilir ama bazı insanlar korunmalarına rağmende hamile kalabiliyo hemen sizin dediğiniz gibi olmuyo siizn yaklasımınızı değiştirecek kişi ben değilim bu seferde sizin için dileğim allah sakinlik versin bu hanımefendi içinde dilerim bebek onlara iyi gelir gelir kapıları açılır eşi insan olur pişman olurBurda aldir diyenler kürtaj yüzünden yaşadığı şeylere yardımcı olacak mi peki? onlara da bu yorumu yazın ozaman.. Daha bugun biri burda baslik acti kürtaj yaptırdım cok pismanim kendimi oldurmeyi düşünüyorum yazmış gordunuz mu mesela? Yine burda gördüm birinin kürtaj yüzünden çocuğu olmamış tedaviyle zar zor olmus. gören de kürtaj olunca bütün problemler bitecek sanar.. Benim tek empati yaptigim nokta orasi filan değil 2 yetişkin insanın hatasindan dolayı bir bebek öldürülmesi konu.. "senin baban kötü bir adam ama ben yine de ona verdim o yüzden kusura bakma seni öldürüyorum sorry.." bildiğiniz yapılan eylem bu.. ayrıca tecavüz ne alaka ben tecavüzden çocuğu doğurmayı savunmuyorum onu ben seçmedim çünkü ama burda çocuk iki kişinin rızasıyla olmuş verdiğiniz örnek alakasız. Dualarınız için de teşekkür ederim.
Bu arada şu an durumumdan dolayı belki ben objektif bakamıyor olabilirim bunu kabul ediyorum. Ama çocuk sahibi olmayı düşünmeden önce de insanların cinsel organlarının keyfine çakışıp bunun bedelini bebeklere ödeyip aldırmalarına karşı bir insandım bir şey yapıyorsan sonuçları var bunu biliyorsun bile bile cana kıyıyorsun ben buna normal bakamıyorum benim hayat görüşüme uymuyoryaklasımınız o kadar yanlıs ki allah umarım size en yakın zamanda bir çocuk verir ama hayat böyle bişey değil yaptığınız tek empati bebek sahibi olabiliyo olmaması lazım yardımcı olmayacaksanız hiç kimsenin hayatında vereceği çok önemli kararlara etkisi olacak yorumlarda yapmamalısınız o zaman tecavüz sonucu hamile kalan kadınlarda almasın nasıl olsa siz istiyorsunuz olmuyor onunda olmasın benimde bebeğim var asla kürtaj ol yorumu yapamam ancak bir çocuk bakmanın ne kadar zor oludğunu ancak yasayan bilir hele ki desteksiz sevgisiz ve ekonomik sıkıntıyla işin sonucunda bu kadın lohusa ğsikolojisiyle kendine de bebeğine de zarar verebilir hersey karsıdan bakıldığı kadar kolay karear verilebilir değildir tekrar sizin için diliyorum rabbim en yakın zmaanda kucağınızı doldurur
Adam tecavüz etmemiş ki nasıl zorla oluyor. Her cinsel ilişkinin bebek getirme olasılığı var bunu biliyor. Boşanmayı düşünüyorsan nasıl birlikte olabiliyorsun bu olasılık hep var sonuçta. Böyle kendi hatalarının bedelini hiçbir suçu olmayan bebeklere ödetenlere sinirleniyorum evet inşallah verir sakinlik allah..siz kadını yargılamıssınız kürtaj ol diyen insanlara bişey demiyorum amacım fikir beyan edenlere cevap vermek değil karsınızdakine kendini kötü hissettirecek şeyler söyleyerek yorum yapıyorsunuz hala da devam ediyorsunuz baban kötü bi adam ama yine de ona verdimmiş ne kadar ayıp adam çocuk istemediği halde kadını hamile bırakmış üstüne kadına vurmuş kadın vermişmiş evliler hanımefendi sizin çocuğunuz olmuyor olabilir ama bazı insanlar korunmalarına rağmende hamile kalabiliyo hemen sizin dediğiniz gibi olmuyo siizn yaklasımınızı değiştirecek kişi ben değilim bu seferde sizin için dileğim allah sakinlik versin bu hanımefendi içinde dilerim bebek onlara iyi gelir gelir kapıları açılır eşi insan olur pişman olur
bu arada kürtajdan sonra hamile kalınıyor olur ya bir gün basınıza gelir kendinizi strese sokmayın birdhaa çocuğum olmazsa diye sağlıksız olduğu için kürtaj olmak zorunda olan ve sağlıklı gebelikler yasayıp kısa sürede anne olan tanıdıklarım var her ikiside ihtimal meselesi ancak doktorlar da der ki kürtaj daha sonra çocuğun olmayacağı bir operasyon değil yinede ol demiyorum bakın yanlış anlasılmasınBu sitenin bu kadar kürtajsever olduğuna bakma. Fiziksel ve psikolojik olarak çok zor bir süreç ilerde tekrar çocuk sahibi olmaya karar verdiğinde zorluklarla karşılaşabiliyorsun. Psikolojik olarak sonrasında çok zorlanıyorsun. Buradakilere bakarsan her kocasıyla sorun yaşayan kürtaj yaptırsın bir cana kıymak o kadar basit bir şey değil iyi düşün karar ver. Ben senin yerinde olsam ailem beni kabul edecekse doğururdum. Sen çalış annen çocuğa baksın. Yine de senin kararın hakkında hayırlısı olsun..
Evet kalınıyor normalde. ama bazen yanlış işlemler oluyor ve birden fazla kürtajdan sonra sıkıntılar olabiliyor ihtimal olarak söyledim ben zaten.bu arada kürtajdan sonra hamile kalınıyor olur ya bir gün basınıza gelir kendinizi strese sokmayın birdhaa çocuğum olmazsa diye sağlıksız olduğu için kürtaj olmak zorunda olan ve sağlıklı gebelikler yasayıp kısa sürede anne olan tanıdıklarım var her ikiside ihtimal meselesi ancak doktorlar da der ki kürtaj daha sonra çocuğun olmayacağı bir operasyon değil yinede ol demiyorum bakın yanlış anlasılmasın
Siz de konu sahibinin tam tersine çocuk sahibi olmak için uğraşıyorsunuz değil mi? Yeni transfer olmuşsunuz sanırım hassas bir dönemdesiniz. Keşke konuya dahil olmasaydınız.Bu arada şu an durumumdan dolayı belki ben objektif bakamıyor olabilirim bunu kabul ediyorum. Ama çocuk sahibi olmayı düşünmeden önce de insanların cinsel organlarının keyfine çakışıp bunun bedelini bebeklere ödeyip aldırmalarına karşı bir insandım bir şey yapıyorsan sonuçları var bunu biliyorsun bile bile cana kıyıyorsun ben buna normal bakamıyorum benim hayat görüşüme uymuyor
Evet haklısınız yanlış yaptım galiba. Yazılan mesaj nasıl siliniyor bulamadım silmeyiSiz de konu sahibinin tam tersine çocuk sahibi olmak için uğraşıyorsunuz değil mi? Yeni transfer olmuşsunuz sanırım hassas bir dönemdesiniz. Keşke konuya dahil olmasaydınız.Ben de 30 yaşımda tüp bebekle çocuk sahibi oldum. Bizim için çok önemli bir süreçti. Sır gibi sakladık falan. Neyse sezeryan halde yatıyorum hastanede annem geldi bana dedi ki sen 40 günlüktün baban beni dövdü. Ben zaten bu sahneleri görerek büyümüşüm. Bir de hayatımın en önemli gününde bunları duyuyorum. Asla kaldırılabilecek bir şey değil. Konu sahibine diyebileceğim tek şey bir çocuğun her yaşta her durumda anne babasına ihtiyacı var. Doğurdum bitti nasılsa büyür diye bir dünya kalmadı artık. Siz travmalarını çocuğa yükleyen bir ebeveyn mi olacaksınız yoksa çocuğun hayatına huzur getiren kahramanı mı?
Mutlu huzurlu evliliği olanlar çocuk istiyor ama siz o ayrıntıyı kaçırmışsınız.Böyle bir evlilikte korunmayı akla getirmemek bencillik değil sorumsuzluk tur.o kadar çocuk isteyen insan varken bu yaptığım
Silmek yasak diye biliyorumEvet haklısınız yanlış yaptım galiba. Yazılan mesaj nasıl siliniyor bulamadım silmeyi
Anladım teşekkür ederim.Silmek yasak diye biliyorum
hiç birinizin aklına olayların seviştikten sonra olabileceği gelmiyor çok ilginç insanlar değişri ani beklenmedik stres anında belki bebeğin stresi maddi stres kadının duygusallığıyla basa çıkamama hersey güllük gülisytanlık değildi belki ama evliliklerde sevişmek normaldir sevişmemek normal değildir bazı sorunlarınız vardır bunun içine dayağı vurmayı sokmuyorum anlaşılamayan konular yanlış anlamalar beklentiler hersey olabilir ama sevişirsiniz size karsı arzuyla yaklasan esinizi sizde istersiniz o an zaten sizi bağlayan ve ortak paydayan getiren birleştirici barıştırıcı andır bazen yine öyle olucak sanarsınız bekara kadın bosamak ne kolay evli mi bunu yazanlar merak ediyorum artıkBöyle konuları asla anlamıyorum madem bu kadar kötü biri aranız kötü neden sevişirsiniz ? Böyle bir durumda olsam benim en son aklıma sevişmek gelir. Sonra burada ağlıyorsunuz. Boşanacaksanız bu hayatınıza çocuğu doğurupta mutsuz etmeye hakkınız yok.