• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama çok kararsızım

Çok yenisiniz.

Aileniz size küs.

Bunlar sizin hayatınızdaki olumlulukları görmenizi etkiliyor ve hırsınızı eşinizden çıkarmanıza neden oluyor.

Mutsuzluğunuzu ve pişmanlığınızı eşinize yansıtıyorsunuz belkide bu yüzden o da artık düzeltmekten, sizin duygularınızı önemsemekten vazgeçmiştir.Aslında tam vazgeçmiştir diyemeyiz şimdilik arkaya atmıştır.

Mutlaka eşinizle mutlu bir şekilde paylaşın bu gebeliğinizi.Enerjinizi hissetsin.Babalık dokunarak sonradan kazanılan birşey.
Dolayısıyla ilk zamanda belki sessiz bir tepki alırsınız aranızda sıkıntılı olduğu için.

Bu bebek(LER) size mutluluk getirecek inşaallah.
Eşinizin ailenizin sizinle olan iletişimi olumlu yönde değişebilir.

Düşünün derim. İkiz olmaları çok güzel ayrıca.

Doğum kontrol hapı kullarak olan gebeliklerde bebekler için risk oluyor mu acaba ?

zor sorunlar allah yardım etsin ama ben çoçuk meselesinde bazı arkadaşlara katılmıyorum o çoçuğun olacağı varsa korunsada hamile kalırdı çok duydum ben korunduğu halde hamile kalan ben olsam o çoçuğu doğururdum sonuçta bir cana kıymak istemem.ama siz bilirsiniz

Ikiz bebekler neguzel bir haber.bence siz esinizle barisacksiniz merak etmeyin.sorunlarinizda cozulecektir yavas yavas.ikiz annesi olmak oyle ozel bir duygu ki benimde ikizlerim var.evlendigim ay hamile kaldim onlara.

Ben sanırım eşimin bazı huylarını abartıyorum sanırım psikolog eşimle de görüştü psikolog bana ailenle görüşememen üzerinde bir kambur bunun hıncınıda eşinden evinden çıkarıyorsun dedi her şey sana büyük sorun gibi gözüküyor dedi. Haklı da olabilir ama annem babam asla gelmesin demiş. Eşim ailesiyle görüşüyor yanlız olan benim. Bu süreçte hamile kalmak iyi olmadı ama takdir diyorum aldıramam ilk gebeliğim riski çok. Eşime mail yazacaktım toplantıda diye telefonda iki dk sığdırmayım dedim bana çok kızdı benle konuşmuyor. Yazma fırsatım olmadı bir de dehşet bulantılar başladı sürekli çıkardım hastaneden kimsenin haberi yoktu sürekli istifar ettiğimi gören doktor üşüttün heralde dedi bugün her yediğim şeyi çıkardım. Bir ara bayılır gibi oldum kan almaya çalıştılar izin vermedim sonra eşimin bir arkadaşı gülerek sen hamilesin dediler inkar ettim ama inanmadılar ve eşime haber anında ulaşmış benle konuşmuyor ya arkadaşına benim için göz kulak olun bir saçmalık yapmasın zaten depresyonda demiş herkes benim normal olmadığımı düşünüyor. Ultrasonda bakalım diye ısrar ettiler iki kese gözüküyor yani iki bebeğim olacak hala şaşkınlık içindeyim gerçi beta hcgden şüphelenmiştim haftasına göre çok yüksek çıkmıştı ama o gün girdiğim ultrasonda tek keseydi hala kendimi mutlu hissetmiyorum eşim hala aramadı beni hamile olsam bile bana kızgınlığı geçmemiş belki eşimde bu bebekleri istemeyecek açıkcası ne düşünüyor bilmiyorum ben aradım açmadı telefonu

tebrik ederim, Allah sağlıcakla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin.

doğurmaya karar verdiğinize göre, en azından şöyle düşünün, bu bebeklerin varlığı ailenizi yumuşatabilir.

Canım bence ailenle olan meseleyi zamana bırakmalısın.kırgınlıkları zamanla geçecektir,şimdi birde bebeklerin olucak,onlarda mutluluğunuzu duydukça yumuşarlar,onlar nederse desinler sessiz kal ve bekle.eşinle problemlerde bu yüzden psikoloğunda söylemiş,bence başka sorun yok cnm,evliliğinin bütününe bak,sana huzur veren durumları düşün birde bebişler tabi ve eşinle sorunu uzatmayın büyütme derim,o zaten bebekleri duydu ve konuşacaktır.inş herşey yoluna girecektir

Ben sanırım eşimin bazı huylarını abartıyorum sanırım psikolog eşimle de görüştü psikolog bana ailenle görüşememen üzerinde bir kambur bunun hıncınıda eşinden evinden çıkarıyorsun dedi her şey sana büyük sorun gibi gözüküyor dedi. Haklı da olabilir ama annem babam asla gelmesin demiş. Eşim ailesiyle görüşüyor yanlız olan benim. Bu süreçte hamile kalmak iyi olmadı ama takdir diyorum aldıramam ilk gebeliğim riski çok. Eşime mail yazacaktım toplantıda diye telefonda iki dk sığdırmayım dedim bana çok kızdı benle konuşmuyor. Yazma fırsatım olmadı bir de dehşet bulantılar başladı sürekli çıkardım hastaneden kimsenin haberi yoktu sürekli istifar ettiğimi gören doktor üşüttün heralde dedi bugün her yediğim şeyi çıkardım. Bir ara bayılır gibi oldum kan almaya çalıştılar izin vermedim sonra eşimin bir arkadaşı gülerek sen hamilesin dediler inkar ettim ama inanmadılar ve eşime haber anında ulaşmış benle konuşmuyor ya arkadaşına benim için göz kulak olun bir saçmalık yapmasın zaten depresyonda demiş herkes benim normal olmadığımı düşünüyor. Ultrasonda bakalım diye ısrar ettiler iki kese gözüküyor yani iki bebeğim olacak hala şaşkınlık içindeyim gerçi beta hcgden şüphelenmiştim haftasına göre çok yüksek çıkmıştı ama o gün girdiğim ultrasonda tek keseydi hala kendimi mutlu hissetmiyorum eşim hala aramadı beni hamile olsam bile bana kızgınlığı geçmemiş belki eşimde bu bebekleri istemeyecek açıkcası ne düşünüyor bilmiyorum ben aradım açmadı telefonu
bence eşine bi adım atta bitsin bu dargınlık canım yaaaaaa şu bebiş işini istemese saçmalık yapmasın dermiii kız kendineee gelllllll:57:
evliliginiz basindan beri cok sorunlu...bu sekilde nasil hamile kalmayi goze aldiniz da korunmadiniz bilemiyorum...bir de saglikciydiniz...
evliliginizin artik oturdugunu ve saglam oldugunu yani ayrilik gibi bir ihtimalin aldatma olmadigi surece asla olmayacagini dusundugunuz zaman cocuk yapin...
hic oturmamis ve guvensiz bir evliliginiz var...$u a4amada cocuk cok yanlis bir karar sizin icin...
gunah diye dogurmakla olmuyor maalesef, ilerisini de dusunmek gerek...hem de cok...
sana diycek çok lafım var ya neyseeeee uyudugun belliii yaaa günah umrunda dgl belliii ama buneee vicdansızlık adam karıkıza gitmiyor içki içmiyor sideet de yok kendine sorun etmiş arkaş gecici bi süreee gereksiz bi açıklama yapmışsın bellliki cahil ve vicdansızsınnn ne diyimm hasret kalında anlayın çocuksuzluk nasıl yoksa siz insanı canlı canlı gömersiniz :47::47::47::47:

Tan çok doğru bir karar vermişsin bak eşin de arkadaşlarına senin eşin göz kulak olun demiş demek ki senin yapacağın şeylerden korkuyor
Düşünsene eşin doktor olark bu çocukları kendisi senin ellerine verecek
Ben boşanıyorum ama iyi ki bir kızm var diyorum o benim yaşama sevincim

bence eşine bi adım atta bitsin bu dargınlık canım yaaaaaa şu bebiş işini istemese saçmalık yapmasın dermiii kız kendineee gelllllll:57:

sana diycek çok lafım var ya neyseeeee uyudugun belliii yaaa günah umrunda dgl belliii ama buneee vicdansızlık adam karıkıza gitmiyor içki içmiyor sideet de yok kendine sorun etmiş arkaş gecici bi süreee gereksiz bi açıklama yapmışsın bellliki cahil ve vicdansızsınnn ne diyimm hasret kalında anlayın çocuksuzluk nasıl yoksa siz insanı canlı canlı gömersiniz :47::47::47::47:

benim kulturumu vicdanimi sorgulamak size dusmez...
dogru konusun...
sikayet edicem sizi...bir daha benimle boyle konusun bir daha sikayet edicem...terbiyenizi takinin...

Lütfen tartisma ortami olmasin arkadaslar, ikili polemiklere girmeyin..

Kürtaja şiddetle karşıyım..annenin sağlığını tehlikeye atan bir durum yok ve tecavüz eseri dünyaya gelecek bir bebek değilse neden aldırılsın ? babası belli anası belli..

Ne yani her yolunda gitmeyen evlilik sebebiyle karnımızda ki çocuga kıyarsak ohoooo, yatacak yerimiz yok vallahi ..

karnınızda olunca değil de dunyaya gelince farklı mı oluyor ? işte o zaman tam bir bebek yaşayan nefes alan bir canlı mı sayıyoruz ? karnımızdayken ne peki ?et parçası mı ?:20:

Bana göre karnındaki bebekle kucağındaki bebek aynı şeydir hiçbir farkı yok, çocuk dunyaya geldikten sonra da huzuru bozulan nice çiftleri okuduk bu forumda o zaman onlarıda ALDIRALIM (!) yok edelim yani, kaybedelim, cami avlusuna bırakalım, ya da ne bileyim verelim birine al git bunu diyelim ..Ne farkı var ? içim darlandı düşününce bile..kendi evladını hatta bebeğin olmayan aday olmuş sana sıkı sıkı tutulmuş bir bebeği bile bile öldüreceksiniz :19: sakın böyle birşey yapma öncelikle...seni itham etmek için yazmadım sadece aldırın denilen bir kaç yazıya ithafendir yazdıklarım

arkadaşım oturup konuşmakdan başka çareniz yok, gebeliğini gizlemeninde hiç bir faydası yok sen annesiysen o da babası biran önce söyle ve oturup düşünün ..saklamanın ne faydası var ? koskoca hiç, sorunlarınızı halletmenize yardımcı mı ? değil...

Artık ortada bir de bebek var kişisel takıntılarınızı ve sorunlarınızı bir kenara atıp evliliğinizi yoluna sokmanız için bir şans olabilir bu bebek..herşeyde vardır bir hayr..ALLAH kolaylık versin.

İlk önce şu kardeş olayını bi çözüme kavuşturun canım
Gitsin yurdunda kalsın hepimiz yurtlarda kaldık
Benim okuduğum ünide abimlerde aynı şehirdeydi çağrılmadan asla gitmedim ve gece kalmadım bile
Rahatsız olurdum bi huzursuzluk veririm aman diye
Görümcendeki bu rahatlık uzun süredir var :50:
Eşinle açık açık konuş nasıl olsa öğrenecek bi bebeği olacağını
Evliliğinizi bu kadar herkesle yaşamak zorunda değilsiniz
Bebeği istiyorsa şartlarını da kabul etsin
Kendisine çekidüzen versin babalık vasfını sonra kazansın
İnan şuan tartışma çoksa bebek olduktan sonra ikiş katına çıkıyor
Moralini bozmak için söylemiyorum canım,sadece geleceğe bi ışık gibi düşün söylediklerimi
Evlendiğinizden beri üçüncü şahıs evde yazık ya

Back
X