Hamileyim ama eşime söyleyemiyorum

O zaman ilaca güvenmeyip kendi de korunmak için elini taşın altına koysaydı. Tek taraflı size yığmış sorumluluğu. İçeri boşalmış. Konuşturmasın beni şimdi. Sinirlendim.

Benim kafamda başka bi türlü senaryo oluşmuştu yaa.
Ama bu çok banal çıktı olmadı ki şimdi
Daha çok çalışman lazım dersine.

Dediğin şeyler tamamen doğruysa senlik birşey yok ki.tepki gösterecekse yaradana gösterecek artık.söylediğine tamamen inanacak güven vardır heralde ilişkinizde.koskoca 7sene.aldir derse bebek isteyen biri olarak ne tepki verirdim, ne düşünürdüm ona empati yapamıyorum valla.tartişmalı bir konu.

Meryem mi diyelim yoksa sen gerçek adını açıklamak ister misin Ceylan???

O doğum kontrol yöntemleri tek başına kullanım için üretiliyor.onu da anlamıyorum ya zaten.düzgün kullanıldığında yüzde 99 oran verilen yöntemler için nasıl bu kadar vaka oluyor? Bir yerlerde birileri bize doğruyu söylemiyor gibi geliyor.

Ben de tam inanmıştım, yorumlara bakıyordum. Hamilelik, test, beta falan anlamam. İşte cahillik başa bela. Sayende öğrenmiş oldum.

Genelde diyorlar aslında. Daha doğrusu kan istemleri kısa kodlarla paket gelinde yapılıyor. Çoğu kadın doğumcu rutin kanlara bakarken dur betayı çıkarayım demiyor. Arada o da kaynıyor

Hayırlı olsun. Elbet söyleyeceksiniz gizlemenin imkanı yok bu şekilde . Aldır derse o zaman da düşünürsünüz. Yni önce bir söyleyin

Eşinizden bu kadar çekinmeyin. Çok istiyorsa kendisi korunsaymış. Sonuçta tek başınıza yapmadınız.

Nasıl VPN'i açıp gitti hemen : )

Hiç bir şey izsiz kalmaz
VPN'le foruma girmek yasak değil, değil mi? Bulunduğum ülkede hiç bir halt vpnsiz açılmıyor da :/

Konuda saçmalık olduğu belliydi zaten meh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…