Hamileyim ama istemiyorum

Hayatadair77363

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
152
40
28
27
Merhaba arkadaşlar ben eşimle evleneli 6 ay oldu ve 6 aydır çok kavga ediyoruz bana psikolojik şiddet uyguluyor şüpheci sürekli şüpheleniyor hiçbirşeye izin vermiyor biryere gitmeme arkadaşlarımla vakit geçirmeme ve çalışmama ama kendiside götürmüyor sürekli iş iş evdeyken bile doğru dürüst ilgilenmiyor kavga ettiğimizde de sürekli hakaret küfürler arayıp annesine beni kötülemeler felan maddi durumumuz da çok iyi değil artık ondan soğudum ama o kendini kaf dağında görüyor zeka beyin ondaymış manken gibi çocukmuş felan herneyse ben ayrılmayı düşünüyordum açıkçası ama şimdi 1 aylık hamile olduğumu öğrendim ama aldırmak istiyorum kendisine hamile olduğumu söylemedim ailem aldırma düzelir diyorlar ama zannetmiyorum benimle ilgilenmeyen adam çocukla mı ilgilenecek hasta olsam bişeyim olsa doktora götürmeye üşenir hiç birşeyi umursamaz beni bebeğimi de Umursamayacak ben bu evde oturup anca kendi bakacağım ve maddi olarakta yetebileceğini zannetmiyorum yetemezse ne olacak hep benim ailem destek çıkıyor yine mi benim ailem bakıcaz madem ben niye evlendim bilmiyorum vicdanen rahat değilim ama o çocuğa güzel bir gelecek vereceğimi düşünmüyorum şimdi olmasa bile ilerde ayrılacağımızı düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız eşim duymadan halletmek istiyorum zaten öyle çok baba olmak için hevesi yok gebe kalmamı de istediğine dair bişey demedi bana hiç bu arada korunuyordum ama nasıl oldu bilmiyorum

Sizi yargılamak olarak anlamayinda evlenecek zihniyete sahip insanların göz göre göre nasil böyle hatalar yaptiklarini anlayamiyorum. Korunma diye birsey var evlilik oturana kadar bunu deneseydiniz yani bir canı babadan habersiz aldirmak bilmiyorum ben yapamazdim. Eşimi alir karşıma konusurdum. Rahatsizliklarimdan bahsederdim. Evliligin ilk seneleri gercekten tehlikeli

Tabiki de korunuyordum ama oldu işte spiral bile taktırsan olabiliyor ben aldırma niyetli değilim ama hamile olduğumu öğrenirse çocuğum doğarsa biliyorum daha çok eziyet edecek nasıl olsa gidemeyeceğim ayrılamayacağım diye

Ya vicdanen rahat hissetmiyorum ama çocuğuma gelecek verebileceğimi düşünmüyorum doğru yapmış olur muyum
Sizin vicdanen rahat hissetmediğiniz yerde burda kim size bu konuyla ilgili aldır veya aldırma der ki? Vicdanınızı rahatlatmanızı sağlayamayız üzgünüm. Karar sizin. Ancak eşin rizası olmadan aldıramıyor olabilirsiniz onu iyi araştırın. Bir ara öyle bir muhabbet olmuştu tamda hatırlamıyorum.

Ben olsam aldirirdim. Bu benim tercihim tabi ki. Bu karari sadece siz verebilirsiniz. Baskalarina sorarak cevap aramayin.

Eş imzası olmadan yasal bir şekilde sonlandıramıyorsunuz hamileliği.
Merdiven altı yerlere gidip de canınızı hiçe saymayın. Eşinizden gizli aldırma seçeneğiniz yok diye biliyorum bu imza meselesinden ötürü
Karşınıza alıp konuşmaktan başka çareniz yok söylemek durumundasınız eşinize hamileliğinizi

merdiven altı diye bir şey yok. Özel muayenehanelerde özel doktorlar gizlilik çerçevesinde güvenli şekilde bu işi halleder. Ebeye gitmediği sürece sorun yok.

merdiven altı diye bir şey yok. Özel muayenehanelerde özel doktorlar gizlilik çerçevesinde güvenli şekilde bu işi halleder. Ebeye gitmediği sürece sorun yok.
Şahsen yasaya karşı gelen hiçbir doktora güvenmem can bu…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…