Hamileyim ama istemiyorum

Hayır alıyolar tanıdığım doktorum var zaten kimlik felan vermiyorsun giriş çıkış olmasın diye

Hayır alıyolar tanıdığım doktorum var zaten kimlik felan vermiyorsun giriş çıkış olmasın diye
Bu yasal şekilde sonlandırmak olmuyor ama
Tanıdığınız doktor suç işliyor

Gizli aldirmaya hakkınız yok hanım efendi o adamı ne kadar sevmiyor istemiyor olsanız bile tek başınıza yapmadiniz yasalda değil zaten

Esinizden gizli aldiramazsiniz. Yasal olarak da, vicdanen de. Kimse kusura bakmasin , evet kadin o bebegi bedeninde buyutuyor ama o bebek o adamin da bebegi. Sevismeyi ogrenecek kadar , evlenecek kadar büyümüş akli basinda insanlarsiniz, bu ihtimalleri de akil etmeniz gerekirdi. Adam size tecavuz edip yapmadi sonucta bu cocugu. Karsilikli riza ile ola bir iliskide , ikinizin de ihmali sonucu oldu. Siz istemiyor olabilirsiniz ama tek basina soz sahibi degilsiniz. O adamla cinsel iliskiye girmeye riza gostermeniz demek boyle bir durumda kaldiginizda ona bu söz hakkini vermis olmak demek.

Aldırmak yerine o adamdan ayrılın bari başka çocuklar yapmayın. Madem bu adam bu kadar kötü nasıl çocuk yapma kısmına geliyorsunuz. Kavgalı iken nasıl oluyor
Aklima takilan ilk soru buydu
Tabikide hergün birbirimizi yemiyoruz ama yapmayınca da bu sefer beni aldatıyorsun bilmem ne birde mahkemede bana kadınlık yapmıyor diye sunabilir ben herşeyi düşünmüyor muyum sanıyorsunuz

Allahin verdigini yalnizca Allah alir. Lutfen oyle bisey yapmayin aldirmayin. Hemde soyluyorsunuz korunurken oldu diye o Allahtan geldi. Ya bidaha cocugunuz olmazsa ? İmtihan dunyasindayiz. Aldirmak cok buyuk gunah resmen kendi cocugunuzun katili oluyorsunuz hic bir farki yok lutfen oyle bisey yapmayin.

Yani doğum kontrol hapı kullanırken bi ben hamile kalmadım herhalde. Sorunumuz da yok ama şu an anne olmaya hazır olmadığım için dakikası dakikasına içiyorum iki elim kanda olsa yine içiyorum, siz nasıl hamile kaldınız?

Kalanına bi şey diyemem, eşinizden gizli yapamazsınız zaten.

Gerçekten beni anlayan tek siz çıktınız evet belki günah işliyorum ama ilerde çocuğum rezil olmaktansa böylesi daha iyi olacağını düşünüyorum

Gerçekten anlamlandıramıyorum.
İnsan seviştiği sürece korunsa da bebek ihtimali var.
Ancak kavga ettiğiniz, sizi mutsuz ve huzursuz eden adamla da sevişmezsiniz ya...

Ben olsam aldirirdim. Boyle bir adam baba falan yapilmaz, sirf size inadindan aldirma bile der bu. Hem sizi de iyice eve kitlemis olurum diye dusunur. Ben konusmadan aldirirdim direkt

Maddi manevi sorunlu bir ilişki ve evliliğin daha ilk ayları böyle,üstüne çocuk istemiyorsunuz. Aldırırdım yerinizde olsam.
2 çocuklu biri olarak eğer hazır değilseniz çok zorlu olacağını düşünüyorum sizin için hele ki sallantılı bir ilişki de.
Gebeliği sonlandırabilirsiniz devlet hastanesi hariç özel hastane veya klinikte.Fakat evli olduğunuz için eşin imzası gerekli kürtaj için.
Ve yasal süreniz 10 hafta kararınızı kendiniz verip bunu mecburen eşinizle paylaşmak zorundasınız.

Hiç bi çocuk mutsuz aileyi haketmiyor. Eşinizle konuşun zaten onunda gönlü yok baba olmaya diyorsunuz ortak nokta olarak sonlandırırsınız gebeliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…