- Konu Sahibi Hayatadair77363
-
işte herkes çocuk çocuk diye yanıp tutuşmuyor demek ki. Daha doğrusu bu dediğiniz iki şeyin de birbiriyle bir alakası yok demek kiNe hayatlar var biri bebek sahibi olmak için uğraşıyor biri de aldırmaya Rabbim herkesin gönlüne göre versin
konu sahibi dini açıdan yorum istememişki sizden? Kaldı ki dinini bile bilmiyorsunuz?Bende onu söylüyorum başkasının savunduğu dine dair bişe söylense haklısınız ama şuan burda öyle bişe olmamış ki konu sahibi de dini açıdan günah veya vebali olan bişi olduğunu gayet iyi biliyordur.
bilimsel olarak dogum kontrol hapının etkisini azaltacak birsürü faktörler var. Yani saatinde almamış olabilir, atlamış olabilir veya hapları sıcakta bırakmış olabilir- sıcak da hapın etkisini azaltıyor. Yani korundugu halde hamile kalmak mucize değil bazı durumlarda olabilen birşeyBöyle bir adama çocuk doğurulmaz zaten kesinlikle desteklemiyorum Ama hersey Allahtan geliyor korunduğu halde hamile kalmış onu demek istedim yanı olmayacak şeyi oldurmuş Allah doğum kontrol hapı kullanırken %99koruma sağlıyor çünkü doğru kullanım olduğu müddetçe vicdan azabını iki türlüde çekebilir ayrıca biz bilemeyiz aldırıp çok pişman olan vat çünkü
Bu adam konuşulup anlaşılacak bir adam değil. Konuş demenizi beğenmedim.@kerkenes
pamuk musun nesin
pardon da yaptığım yorumun neyini beğenmediniz. İstemiyor çocuğu kadın, kocasından habersiz mi aldırsın. Dini boyut Günah boyutu beni/bizi ilgilendirmez. Anne hazır değil o psikoloji ile nasıl çocuk bakıp büyütecek!!!!!!
belli bir süreye kadar devletin yasal olarak koydugu birşeye sen papatyam nickli kadın kim oluyorsun da katiller diyebiliyorsun? wtf?Bu bebeği aldır diyenler hiç mi vicdanınız yokk be vicdansızlar katiller yazıklar olsun size be
Nereden eminsiniz ya deli olacağım. İki gün önce 1,5 ve 3 yaşındaki bebeklerini tek öğünle o da patates, pilav ya da makarna ile besleyen bir anne gördük. Et yemiyorlar, meyve yemiyorlar, yumurta, peynir, süt hiçbiri yok. Nasip boğazından geçecek herhangi bir şey mi yalnızca? Hayatlari boyu kursa, etkinliğe, tatile, bir seyahate gidemeyecekler. Bir baba sevgisi göremeyecekler. Harçlık alamayacaklar. Hiçbir dayanağı olmayan eminliklerinizden bahsetmeyin.Allah eminim nasiplerini verecektir
Duyacağını kim söyledi? Niye duysun?Duyunca daha büyük bir sorun olmaz mı?
Direkt ayrılamasa bile ayağına bir bağ olmayacak.Gelecek düşünmüyor eşiyle direkt ayrılacak mı bebekten kurtulup?
Bende sizin gibi düşünüyorum.Yasa olsada olmasada kocasına söylemeli bence sonuçta anasının evinden getirmedi ben olsam aldırmazdım eşim sorunlu da olsa aldırmazdım bu benim fikrim
Hangi markaydi ve ice bosalma oldu mu lutfen soyler misinizKorundum doğum kontrol hapı içiyordum ama malesef olmuş
Afrika'da acliktan ölen bebelerin nasibi nerde ?Herkes çok tepki göstermiş günah vs yorumlarına. Herkes kendi inanış ve düşüncelerine göre tavsiyesini yazmış. Neden bu kadar tepki gösteriliyor anlayamadım. Kuran'da yazan ayete inanisimdan (İsra suresi 30-31 ) günah ve kendi rizkiyla doğacağıni belirttim bir çok insan gibi. Gökten zembille mantar ıspanak domates gelmiyor ama Allah eminim nasiplerini verecektir.
Bir de diğer ihtimali düşünelim. Henüz bir aylık. Bakalım sağlıklı bir şekilde kazasız belasız bu çocuk doğacak mi? Ya da aldırdı diyelim habersiz. Duyunca daha büyük bir sorun olmaz mı? ( Doğurmaya karar vermek ya da anneliğe hazır olup olmadığıni eşinin anlayışla karşılayacağını hiç sanmıyorum). Gelecek düşünmüyor eşiyle direkt ayrılacak mı bebekten kurtulup?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?