• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama mutlu degilim..

Bende hamileyim. Tüp bebek tedavisi ile oldu. İlk başlarda ohss oldum. Su topladım yani. Beni görecektim sen. Ne delirdim. Hamile olduğuma bile çok sevinemedim. Anneme eşime babama kardeşime çektirdim. Bağırdım çağırdım. Her şeyleri battı.

Arada gelenler geliyor tabi. Bitmedi. Çeneme hakim olamıyorum. Psikolojim bozuldu. Ee hormonlar da gani. Eşimle Tartışıyoruz. Bana tolerans göster hamileyim diyorum. Eşimin sevmediğini anlaşamadığımızi sandığım oluyor. Yok değil. Seviyor. Seviyorum.

Seninde böyledir. Gelip geçer. Bir bakmışsın yarın bu adam olmadan yaşayamam diye ağlıyorsun.

Doğumdan sonra da farklı bir versiyonunu yaşayacaksın. Bana eşimin her hareketi batıyordu öksürmesi konuşması yatması nefes almasın istiyordum sanki geçti çok şükür :KK36:

Herkes çok farklı...
Yaşadığı, hissettiği farklı. Benim hamilelikten önce de eşimle ciddi sorunlarım vardı. Bu ikinci hamileliğim ve bir boşanma düşünceli bir surelik ayrılıktan sonra geri döndüm ona. Sonra da hamileyim iste. Hamileyim ve eşimden bu halde de şiddet görüyorum, tartışmalarsa dev...
Bunları niye yazdım bilmiyorum sana yardımcı bir şeyler yazacakken... dertleri büyük insanlar var... rabbim beterinden esirgesin.Bende mutsuzum aynen iste. Ne yapacağız dersin?
Herşeyi zamana bırakacağım. sabir dostum olacak... başka?...

Herkes çok farklı...
Yaşadığı, hissettiği farklı. Benim hamilelikten önce de eşimle ciddi sorunlarım vardı. Bu ikinci hamileliğim ve bir boşanma düşünceli bir surelik ayrılıktan sonra geri döndüm ona. Sonra da hamileyim iste. Hamileyim ve eşimden bu halde de şiddet görüyorum, tartışmalarsa dev...
Bunları niye yazdım bilmiyorum sana yardımcı bir şeyler yazacakken... dertleri büyük insanlar var... rabbim beterinden esirgesin.Bende mutsuzum aynen iste. Ne yapacağız dersin?
Herşeyi zamana bırakacağım. sabir dostum olacak... başka?...

Hamileyken siddet mi olur. Cidden anlamiyorum onu. Hormonlarimz da inip cikiyor zaten. Bir seviyorsun ikinci gun sinirden gozun dönüyor.. bunlar da gecicidir insallahh.. herkes icin gecici olur insallahhh zamanla duzelir sizin icinde...

Hormonlardan guzelim, ilk hamileligimi zehir ettim alinganligimdan hormonlarimdan. esimle hep atistik kavga ettik sanki hamile olan o gibiydi. simdikinde takmiyorum bile hosuma gitmeyen bi hareket goruyorsam he diyip geciyorum. Bunlar mutsuzluk sebebi olamaz. Senin yerinde olmak isteyen yillarini vermis olan kac kisi sayabilirim. Bence icinde buyuttugune sukret ve boyle kucuk sorunlari takma bile erkeklerde stres oluyor.

bzde hamıleklmaya cabalıyor hamılekalncada hayat dort dortlk olmyo demekkı. rabbm hayrlısını versn ne verrse.

Kusura bakmayın ama bu bana nankörlük gibi geliyor.Bol bol şükür edip sevinmeniz gerekirken neymiş eşimle kavga ettim.Her evde olan şeyler.

En azından sız bu surec ıcınden umursamaz olun altan alın ve kafaya takmayın
yanı en azından bosvermeyı deneyın

Hamilelik itibari ile duygusal gel-gitler yaşıyorsunuz
İnsallah bir zaman sonra geçecek
Siz elinizden geldiğince sakin olmaya çalışın kasmayın kendinizi meleğinize yazık

Senin durumlardayim buaralar, hcbirseyden hosnut degilim, birak evden yataktan bile cikmak istemiyorum, bolca aglamalarda biryandan. Bulantilarla da birlesince ohoooo :) Allah yardimcimiz olsun insallah

Ilk defa buraya yaziyorum. Icimi dokebilecegim baska bir yer yok. Sadece yazmak istedim hepsi o kadar.

Bdv de hamileyim ama mutsuzum yazilarini gorurdum smdi de ben yaziyorum. Belki bazilari gibi aldatilmadim esim kapinin onune koymadi ama mutlu olamiyorum. Surekli kavga ediyoruz ve bu beni yipratiyor. Belki hamile oldugmdan dolayi surekli agliyorum.. belki hormonlar...

Ama hep tartisiyoruz hep tartisacak birseyimz var son zamanda.. ve bende ister istemez surekli agliyorum.. esime karsi sogudugumu hissediyorum.. ne bilim eskisi gibi kavgadan sonra sarilinca icimde ki kizginlik gecmiyor artik. O beni opunce eskisi gbi yatismiyorum....

Kime yazayim ki derdimi kime soyleyeyim herkes kendi derdiyle ugrasiyor. Kimin umrundasin ki bu hayatta kimin.....

Ya bence cok normal herkesin olur boyle donemleri hele ki hamilelikte. Cocugu olacak diye kimse insan ustu olmuyor ya. Hepimiz insaniz. Elbet vardir sizi umursayan, dert dinlemeye, paylasmaya hazir birileri. Bir kafede oturup dertlesebileceginiz... Olmadi cok daralirsaniz bence psikolog da bir cozum imkaniniz varsa (yoksa da belediyelerin aile danismanliklari birimlerine bakin belki iyi biri denk gelir). Psikolog bana cok fayda sagladi. Ya da sikildikca, kavga ettikce buraya yazin dertleselim. :)

Hormonlardan guzelim, ilk hamileligimi zehir ettim alinganligimdan hormonlarimdan. esimle hep atistik kavga ettik sanki hamile olan o gibiydi. simdikinde takmiyorum bile hosuma gitmeyen bi hareket goruyorsam he diyip geciyorum. Bunlar mutsuzluk sebebi olamaz. Senin yerinde olmak isteyen yillarini vermis olan kac kisi sayabilirim. Bence icinde buyuttugune sukret ve boyle kucuk sorunlari takma bile erkeklerde stres oluyor.

Normalde de takan bir yapiya sahibim sanrim hamilelikte artti... ahh ahh bilmez miyim ne kadar dogru. Kac insan var cocuklariyla bosanan kiminin olmayan herkesin imtihani farkli iste.. tabki bunlari dusunerek halimize sukretmeliyz. Yapabilsek keske

bzde hamıleklmaya cabalıyor hamılekalncada hayat dort dortlk olmyo demekkı. rabbm hayrlısını versn ne verrse.
Ahhh ben cocuk istemeden once de isteyip olmadiginda da bdv de hamileyim bosaniyorum mutsuzum vs yazilarini gordugumde cok sasirirdim. Ya insan bebek karari vermisse veya bebegi varsa nasil mutsuz olabilrki. Evliligi cok iyi olmali die dusunurdum hep... gerci bekarken evliligi bambaska hayal ederdik ama.. meger oyle olmuyormus. Zaten burda neyi kinasam basima geliyor yahu...

Kimin ayy hani kimin :KK43:
Bencedeee kiminnnn...

Kusura bakmayın ama bu bana nankörlük gibi geliyor.Bol bol şükür edip sevinmeniz gerekirken neymiş eşimle kavga ettim.Her evde olan şeyler.
Nankörlük eve disardan bakiorum yazdiklarima. Bdv de oyle konular var ki bu mu sorun diorum. Ama oyle konularda var ki oyle ciftler mutlu olanlar.. hani bunca stres sknti cek evlat sahibi ol ama yasadklarina bak.. ki sorun sadece o aciklamada ki kadar degil elbette... ama o an icimden onlar dokulmustu.. yazdklarinzla kendimi bir kez daha tenhaya cekip dusunucem...
En azından sız bu surec ıcınden umursamaz olun altan alın ve kafaya takmayın
yanı en azından bosvermeyı deneyın

Bundan sonraki hedefimm kesinlikle bu ..

Bende oyleyim çok mutsuzum
Sen neden mutsuzsun canmm..

Hamilelik itibari ile duygusal gel-gitler yaşıyorsunuz
İnsallah bir zaman sonra geçecek
Siz elinizden geldiğince sakin olmaya çalışın kasmayın kendinizi meleğinize yazık
Bebekte hissediyor mu bu kadar acaba merak ediyorum.. insallah zaman herseyin ilaci derler..

Senin durumlardayim buaralar, hcbirseyden hosnut degilim, birak evden yataktan bile cikmak istemiyorum, bolca aglamalarda biryandan. Bulantilarla da birlesince ohoooo :) Allah yardimcimiz olsun insallah

Aynen bizi biraksalarr yatakla butunlesicez desene :))
Aminn sizindee Allah yardmcnz olsun insallahh
Ya bence cok normal herkesin olur boyle donemleri hele ki hamilelikte. Cocugu olacak diye kimse insan ustu olmuyor ya. Hepimiz insaniz. Elbet vardir sizi umursayan, dert dinlemeye, paylasmaya hazir birileri. Bir kafede oturup dertlesebileceginiz... Olmadi cok daralirsaniz bence psikolog da bir cozum imkaniniz varsa (yoksa da belediyelerin aile danismanliklari birimlerine bakin belki iyi biri denk gelir). Psikolog bana cok fayda sagladi. Ya da sikildikca, kavga ettikce buraya yazin dertleselim. :)
Aslnda oyle konusacak cok insan var ama bakalm hangisi gercek dost. Hangisi destek olamk icin var. Insano bunlarda dusunduruyor. Yuzune gulen o kadar insan var ki. Hele de ailegbi hassas konuda gaza getireck degilde yol gostereck birini ariyor insan... Allh razi olsun sizinde anlatmk istedgnz olursa burdayim bende :) :)

Sen neden mutsuzsun canmm..

Bebekte hissediyor mu bu kadar acaba merak ediyorum.. insallah zaman herseyin ilaci derler..

Aynen bizi biraksalarr yatakla butunlesicez desene :))
Aminn sizindee Allah yardmcnz olsun insallahh

Aslnda oyle konusacak cok insan var ama bakalm hangisi gercek dost. Hangisi destek olamk icin var. Insano bunlarda dusunduruyor. Yuzune gulen o kadar insan var ki. Hele de ailegbi hassas konuda gaza getireck degilde yol gostereck birini ariyor insan... Allh razi olsun sizinde anlatmk istedgnz olursa burdayim bende :) :)

amin insallah :)

Bebek isteyip elde edemeyen cook çiftler var bence yakalamışken böyle bir şans güzel geçirmeye bak. Bide hadi sen hassassin kocan anlayışlı olmalı tabi sende herşeyi sorun etme belki eşinde baba olmanın gerginliğini yaşıyordur.

Bebek isteyip elde edemeyen cook çiftler var bence yakalamışken böyle bir şans güzel geçirmeye bak. Bide hadi sen hassassin kocan anlayışlı olmalı tabi sende herşeyi sorun etme belki eşinde baba olmanın gerginliğini yaşıyordur.

Zaten sorunda bu ya ! Esimizden hassasiyet beklioruz ama o da nerdeeee..... daha baba hissetmiyordurki o kadar ne gerginligiymis bu.

Back
X