- 25 Eylül 2015
- 1.025
- 1.311
- 133
Ah ah bu erkekleri kaybar kazana atmalı![]()
Atamayiz da kiyamayiz.. sonra bize mustahak oluyor iste...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah bu erkekleri kaybar kazana atmalı![]()
valla kıyamıyorum kavga ederken üzülüyo baya duygusaldır eşim ama hakediyo daAtamayiz da kiyamayiz.. sonra bize mustahak oluyor iste...
valla kıyamıyorum kavga ederken üzülüyo baya duygusaldır eşim ama hakediyo da![]()
biz hamileyiz ve hep haklıyızBenim esim o an da sinirli oluyor bazen cok duygusal belli olmuyor ama malesef haksiz olan o oldugu icin ben inatlasiyorum. Hakediyor cunku.
Demek istedigim hamileligini kendine zehir etme omurde birkac kez yasanan bi durum hamilelik kocanla konus cocuk sahibi olamayanlari ornek gosterZaten sorunda bu ya ! Esimizden hassasiyet beklioruz ama o da nerdeeee..... daha baba hissetmiyordurki o kadar ne gerginligiymis bu.
hamilelikte bazen yiyeceklerden tiksinirsiniz bazen de eşinizden.teninin kokusundan bile tiksinibilirsiniz.hamilelikten sorun yapmaIlk defa buraya yaziyorum. Icimi dokebilecegim baska bir yer yok. Sadece yazmak istedim hepsi o kadar.
Bdv de hamileyim ama mutsuzum yazilarini gorurdum smdi de ben yaziyorum. Belki bazilari gibi aldatilmadim esim kapinin onune koymadi ama mutlu olamiyorum. Surekli kavga ediyoruz ve bu beni yipratiyor. Belki hamile oldugmdan dolayi surekli agliyorum.. belki hormonlar...
Ama hep tartisiyoruz hep tartisacak birseyimz var son zamanda.. ve bende ister istemez surekli agliyorum.. esime karsi sogudugumu hissediyorum.. ne bilim eskisi gibi kavgadan sonra sarilinca icimde ki kizginlik gecmiyor artik. O beni opunce eskisi gbi yatismiyorum....
Kime yazayim ki derdimi kime soyleyeyim herkes kendi derdiyle ugrasiyor. Kimin umrundasin ki bu hayatta kimin.....
Hamilelik lohusalik zordur. Terapi alabilirsin. Kocan la çok yüz göz olma. Tartışma asla sorunları çözmek tam tersi daha kötü hale getirir.Ilk defa buraya yaziyorum. Icimi dokebilecegim baska bir yer yok. Sadece yazmak istedim hepsi o kadar.
Bdv de hamileyim ama mutsuzum yazilarini gorurdum smdi de ben yaziyorum. Belki bazilari gibi aldatilmadim esim kapinin onune koymadi ama mutlu olamiyorum. Surekli kavga ediyoruz ve bu beni yipratiyor. Belki hamile oldugmdan dolayi surekli agliyorum.. belki hormonlar...
Ama hep tartisiyoruz hep tartisacak birseyimz var son zamanda.. ve bende ister istemez surekli agliyorum.. esime karsi sogudugumu hissediyorum.. ne bilim eskisi gibi kavgadan sonra sarilinca icimde ki kizginlik gecmiyor artik. O beni opunce eskisi gbi yatismiyorum....
Kime yazayim ki derdimi kime soyleyeyim herkes kendi derdiyle ugrasiyor. Kimin umrundasin ki bu hayatta kimin.....
canım bence sıkma canını evlilik de bir sınav ama belki hamileliğinin duygusallığından da olabilir dip not ben de hiç hamile kalamadım amaIlk defa buraya yaziyorum. Icimi dokebilecegim baska bir yer yok. Sadece yazmak istedim hepsi o kadar.
canım bence sıkma canını evlilik de bir sınav ama belki hamileliğinin duygusallığından da olabilir dip not ben de hiç hamile kalamadım ama2 senedir biz de evlat istiyoruz...
bazen ben de eşime çok kızıyorum aa görecek o diyorum ama bazen de dünyanın en iyi insanı o diyorum bu kadın olarak hepimizde oluyordur gülüm sen evladını düşün kesinlikle evinize bir altın top nur topu gibi evlat nasip eder inş hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan inş sen sıkma canını her zaman güllüm gülistanlık olmaz ..
evladını kucağına alınca oo eşine bir kızgınlık kalmaz bebeğinizi sevmekle meşgul olursunuz bana da dua edersen sevinirim bazen boşluktan sıkıntıdan kinlerimizi ısıtıp ısıtıp aklımıza getiriyoruz
Canim bence yasadigin şeyin sebebi hamileligine bagli salgilanan hormonlar :) insallah birgün hepimiz hamile olacagiz ve hepimiz senin hissettiğin duygulari hissedebiliriz bence karnindaki bebiş için mutlu olmaya çalış bunalimdaysan çık disari biraz yürü gercekten iyi geliyorIlk defa buraya yaziyorum. Icimi dokebilecegim baska bir yer yok. Sadece yazmak istedim hepsi o kadar.
Bende oyle dusunmeye basladim aslnda eskiden hissetmedgim cogu seyi cok yogun hissediyorum. Tabiki eskidende tartisiyorduk ama smdi asiri sogukluk ve ya kizginlk yasiyorum. Birden ne degisecekki bu kadar diyorum. Bilmiyorum.. hamilelik depresyonu dedikleri bu mu yoksa ???Canim bence yasadigin şeyin sebebi hamileligine bagli salgilanan hormonlar :) insallah birgün hepimiz hamile olacagiz ve hepimiz senin hissettiğin duygulari hissedebiliriz bence karnindaki bebiş için mutlu olmaya çalış bunalimdaysan çık disari biraz yürü gercekten iyi geliyor
Eskiden gördüğün şeyleri bir anda olumsuz görüyorsan bence bunun sebebi bi anda salgilanan hormonlar duygularin degismesi ve ciddi anlamda hassas olman yakinda anne olucaksin ve dunyada bundan daha harika bir şey olamazBende oyle dusunmeye basladim aslnda eskiden hissetmedgim cogu seyi cok yogun hissediyorum. Tabiki eskidende tartisiyorduk ama smdi asiri sogukluk ve ya kizginlk yasiyorum. Birden ne degisecekki bu kadar diyorum. Bilmiyorum.. hamilelik depresyonu dedikleri bu mu yoksa ???
Eskiden gördüğün şeyleri bir anda olumsuz görüyorsan bence bunun sebebi bi anda salgilanan hormonlar duygularin degismesi ve ciddi anlamda hassas olman yakinda anne olucaksin ve dunyada bundan daha harika bir şey olamaz![]()