merhaba,
öncelikle allah kuzularınızı size bağışlasın, hiç alakam yok hamileyim topiğiyle, ben kürtaj sonrası hamile kalamıyorum topiğindeyim :)
tesadüf okudum,
bence süper bişi olmuş, evet eminimki çok zordur iki tane küçük hemde erkek bebekler, erkek bebekler enerjilerini atamadıkları için midir nedir pek enerjik oluyorlar benim 2 kuzenim var onlarda 3 yaşında onlardan biliyorum.
evet hamilelik zor olacaktır tabii etrafımda bir sürü hamile var :))
bence gerçekten süper bişi olmuş, kpss sınavını kazanıp açıklanana ve bir yere yerleştirilene kadar sanırım siz 3.bebeğinizi büyütmüş olacaksınız (allahın izniyle). Düzeninizi kurmuş olacaksınız.
ayrıca ne güzel

kalabalık aile, annenizde sizi düşündüğü için söylemiştir, annenizinde canının sıkkın olduğu bir zaman söylemiş olabilirsiniz. bazı anneler çok mücadeleci oluyorlar, benim annem vefat etti 3.senesi geliyor, benim annem öyleydi bende istemediği hayalini kurmadığı bir şey görse beni uyarırdı yani belki sizin çocuklarınızı büyütürken hırpalanacağınızı düşünüp, kendinize mola vermediğinizi düşünmüştür, hani evde çocuk büyütmekten bunalacağınızı düşünmüştür anlamında diyorum.
herşey umarım sizin ve aileniz için çok güzel olur, kendinizi üzmemeye çalışın hassas dönemler.

sevgiler.