Hamileyim ama mutsuzum sanki

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
beklenmedik 6 haftalık bir hamilelik.3 yaşında ikiz erkek çocuklar.kazanmaya çalıştığım bir kpss sınavı.ve annemin yüreğimi yaralayan sözleri..senin çalışmaya niyetin yok her sene bi tane doğur dedi.çok yaralandım.3 gündür ağlıyorum.sinirlerim çok bozuk..çocuklara da kızıyorum sürekli...nasıldüşümmeliyim kızlar...çok kötüyüm..

bebeğime haksızlık etmek istemiyorum.küçücük bir canlı kalbi çarpıyor bir mucize biliyorum ama duygularım çok karışıyor

selam belki yanlış düşünüyorumdur sana göre ama ben 6 senedir bebek bekleyen biri olarak kesinlikle aldırmamanı öneririm Allahım verdiyse o mucizeyi sana yiyecek ekmeği var demekki kısmet böyleymiş diyip yaşamına devam etmen lazım..

Allah'ın sana lütfettiği bebeğin için şükret kimseyi de takma kafana annen de olsa... bebek sahibi olamayan o kadar çok insan var ki... hem kpss ye hamile iken de çalışabilirsin... üzülme boşver karnındakinin canını düşün geri dönüşü olmayan hatalar yapma sakın.... tebrikler....:71:

teşekkür ederim kızlar.zaten aldırmayı düşünmüyorum hiç de düşünmedim.eşim çok mutlu.ben o minik cana kıyamam.sorun o değil sanırım zamansız olması ve çevremden duyduğum zor olacak sen artık sınavı unut gibi sözler beni çok etkiledi.
neden insaların başına birşey geldiğinde ona güç ve moral vermek yerine daha çok üstüne gidilir,daha çok ümitsizliğe sürüklerler ki.ama moral veren de çok.yani duygularım karışık.en çok annem beni yaraladı.sonradan pişman oldu üzüldü ama ....

beklenmedik 6 haftalık bir hamilelik.3 yaşında ikiz erkek çocuklar.kazanmaya çalıştığım bir kpss sınavı.ve annemin yüreğimi yaralayan sözleri..senin çalışmaya niyetin yok her sene bi tane doğur dedi.çok yaralandım.3 gündür ağlıyorum.sinirlerim çok bozuk..çocuklara da kızıyorum sürekli...nasıldüşümmeliyim kızlar...çok kötüyüm..

bende aynı duyguyu yaşadım daha yeni evliyim,ünivrteyi bitirdikten sonra hemen evlendim iş bulamadım hala bulamıyorum kpss ye bel bağladım banka sınavları filan derken hiç biri olamadı, sonra hiç beklemediğim bişey hamileyim 6 haftadayım annem bana da 'çalışıp bi işin olsaydı filan dedi üzüldüm ben de beklemiyodum ama şimdi mutluyum düşünsene yaşlandığımızda büyük bi aile.Bence biraz da hayatı yaşamak lazım..

bende aynı duyguyu yaşadım daha yeni evliyim,ünivrteyi bitirdikten sonra hemen evlendim iş bulamadım hala bulamıyorum kpss ye bel bağladım banka sınavları filan derken hiç biri olamadı, sonra hiç beklemediğim bişey hamileyim 6 haftadayım annem bana da 'çalışıp bi işin olsaydı filan dedi üzüldüm ben de beklemiyodum ama şimdi mutluyum düşünsene yaşlandığımızda büyük bi aile.Bence biraz da hayatı yaşamak lazım..
evet aynı duygulardayız seninle.ama ben 30 yaşındayım.hep boşa gitti zamanım.sana tavsiyem ders çalışmaya devam et.keşke yaşım küçük olsaydı en azından.evet her şey bitti demek değil ama yalnızlık biraz da bu hale getiriyor insanı.ne komşu var ne kimse konuşacak,gidip gelecek..hepsi üst üste geliyor.Allah bebeklerimize sağlık uzun ömür versin

merhaba,

öncelikle allah kuzularınızı size bağışlasın, hiç alakam yok hamileyim topiğiyle, ben kürtaj sonrası hamile kalamıyorum topiğindeyim :)

tesadüf okudum,

bence süper bişi olmuş, evet eminimki çok zordur iki tane küçük hemde erkek bebekler, erkek bebekler enerjilerini atamadıkları için midir nedir pek enerjik oluyorlar benim 2 kuzenim var onlarda 3 yaşında onlardan biliyorum.

evet hamilelik zor olacaktır tabii etrafımda bir sürü hamile var :))
bence gerçekten süper bişi olmuş, kpss sınavını kazanıp açıklanana ve bir yere yerleştirilene kadar sanırım siz 3.bebeğinizi büyütmüş olacaksınız (allahın izniyle). Düzeninizi kurmuş olacaksınız.
ayrıca ne güzel :nazar: kalabalık aile, annenizde sizi düşündüğü için söylemiştir, annenizinde canının sıkkın olduğu bir zaman söylemiş olabilirsiniz. bazı anneler çok mücadeleci oluyorlar, benim annem vefat etti 3.senesi geliyor, benim annem öyleydi bende istemediği hayalini kurmadığı bir şey görse beni uyarırdı yani belki sizin çocuklarınızı büyütürken hırpalanacağınızı düşünüp, kendinize mola vermediğinizi düşünmüştür, hani evde çocuk büyütmekten bunalacağınızı düşünmüştür anlamında diyorum.

herşey umarım sizin ve aileniz için çok güzel olur, kendinizi üzmemeye çalışın hassas dönemler.:1:
sevgiler.

merhaba,

öncelikle tebrik ederim..ben geçtiğimiz temmuzda kalbi durduğundan ilk hamileliğimi sonlandırmak zorunda kaldım ...ve tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum...bugün kan tahlilimde yine 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim...Bende smmm sınavına hazırlanıyorum ailemin bu konuda senin gibi baskıları var yeni bir işe başladım tek sorumluyum ...stresli bir işim var...çevremde yeni bebeği olmuş ve boşanan birçok arkadaşım var...anlıycan insan etrafındakilere kafayı takarsa hayat çekilmez olur...Artık hiç birşeyi takmayacağım ve Allahın sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almayı nasip etmesini dilemekten başka bişey yapmayacağımm..Sende böyle düşün en yakın arkadaşım 7 senedir çocuk sahibi olamıyor hamile kalsa dünyalar onun olacak...Herkesin hasretle beklediği birşeyi Allahım sana 3 tane nasip etmiş...Moralini yüksek tut kimseye bakma hayatını yaşa..Allah sağlık versin o yeter başka birşeye gerek yok...Hiç canını sıkma....

hayat minik süprizlerle dolu :) sen plan yaparken hayat sana başka birşey sunuyor:) ve sunduğu şey çok kutsal annelik duygusu :) sen bence yinede devam et kpss ye hazırlanmaya erteleme bu arada da bebişin karnında büyür:)
allah sağlık versin gerisi boş :) :nazar:

belki zamansız olmuş canım ama senin için hayırlısı bu demekki böyle olmuş.kimsenin lafını dinleme kimne derse desin sıkma canını sen.benımde doğumuma az kaldı ve o kadar sabırsızım istiyorumki oduyguyu tatmayı bak senın ikizlerin varmış onlardada ne kadar mutlu olmuşsundur anneliğin ne olduğunu anlamışsındır ne güzelbi duygu olduğunu bundada aynı şeyleri düşün ve mutlu ol.çocukların daha önemli alnına yazılmışsa kazanırsında kpssyi.sıkma bu kadar canını tamam

merhaba bayanlar burda hamile arkadaşlar var bana bir yardım lütfen benim adetim 4 gün geçti idrarımda tortu kepek kum gibi şeyler var bide hiç halim yok hamile olabilirmiyim sizce :26:

ne kadar mutlu oldum arkadaşlar desteğiniz için.çok doğru söylüyorsunuz çok haklısınız.bu bir sürpriz evet.annem de tabiki beni düşündüğü için söyledi ama bana her laf batıyor şimdi galiba.Allah tüm isteyenlere versin sizlerede kucağınıza versin inşallah.ağlattınız ben.çooook teşekkür ederim teker teker hepinize.hiç tanımadığığız insanların biribirne böyle moral vermesi du etmesi ne kadar güzel bir şey...:nazar:

bende kpss için bebeği erteleyenlerdendim. ne kpss oldu ne bebek. vallahi şimdiki aklım olsa karnım burnumda da olsa ders çalışırdım. keşke beklemeseydim. bu sene tekrar kpssye hazırlanıyorum ama bebek için de uğraşıyorum. inşallah seninde benim de ikisi de olur. hem hazirana kadar seni rahatsız edecek kadar olmaz engellemez yani. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. kpss dede bol şans diliyorum. bize de dua et olur mu?

bende bebeğim var diyerekten eşimin olduğu il çevresini yazdım azz tercih yapmıştım gelmedi bu atamada beklemiyordum zaten. sonra bebeğimi alınca şimdi neresi olursa yazacam artık umarım mayısta gelir.

ne kadar şanslı olduğu bil öncelikle.3 yıllık evliyim ve kpss çalışacam diye çocuk düşünmedim sonuç kpss den 91 küsür aldım ama hiç umrumda degil keşke hiç korunmasaydım diyorum 6 aydır deniyoruz olmuyor bak şimdi olmadıkça stres,stres oldukçada olmuyor.yaşadıklarımız ve daha yaşayacaklarımızda cabası ancak yaşlayan bilir nasıl bir duygu.ondan çok şanslısın kıymetini bil

slm kızlar hiç akılda yokken hamile kaldım.ağustos ayında bi kimyasal gebelik yaşamıştım.hazır değildim ales vardı aklımda başka hayaller falan ama gebeyim.sigarayı bıraktım,yorgunum,faranjitim,arkadaşlarımla bile takılamıyom kahve -sigara muhabbeti yüzünden onları görünce dürtülüyorum,havuza da gidemicem artık vs vs ama 7mmlik keseyi görünce bilmem içim kaynadı sanki:43:

bende kpss için bebeği erteleyenlerdendim. ne kpss oldu ne bebek. vallahi şimdiki aklım olsa karnım burnumda da olsa ders çalışırdım. keşke beklemeseydim. bu sene tekrar kpssye hazırlanıyorum ama bebek için de uğraşıyorum. inşallah seninde benim de ikisi de olur. hem hazirana kadar seni rahatsız edecek kadar olmaz engellemez yani. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. kpss dede bol şans diliyorum. bize de dua et olur mu?
teşekkür ederim canım tabiki dua ederim.Allah tüm dileklerinizi hayırlısıyla yerine getirsin inşallah.ben de elimden geleni yapıcam çalışabildiğim kadar.olursa olur olmazsa olmaz ne yapayım artık.:34:

Back
X