Hamileyim ama mutsuzum sanki

ne kadar şanslı olduğu bil öncelikle.3 yıllık evliyim ve kpss çalışacam diye çocuk düşünmedim sonuç kpss den 91 küsür aldım ama hiç umrumda degil keşke hiç korunmasaydım diyorum 6 aydır deniyoruz olmuyor bak şimdi olmadıkça stres,stres oldukçada olmuyor.yaşadıklarımız ve daha yaşayacaklarımızda cabası ancak yaşlayan bilir nasıl bir duygu.ondan çok şanslısın kıymetini bil
haklısın evet.zaten baya alışmaya başladım artık.olur sizin de çünkü uzun süre korunanların biraz gecikiyor döllenme.hiç stres yapma ondan da olmaz.atandın mı bu arada

slm kızlar hiç akılda yokken hamile kaldım.ağustos ayında bi kimyasal gebelik yaşamıştım.hazır değildim ales vardı aklımda başka hayaller falan ama gebeyim.sigarayı bıraktım,yorgunum,faranjitim,arkadaşlarımla bile takılamıyom kahve -sigara muhabbeti yüzünden onları görünce dürtülüyorum,havuza da gidemicem artık vs vs ama 7mmlik keseyi görünce bilmem içim kaynadı sanki:43:
sen o bebeğin minicik yüzünü gör bi de ne sigara ne kahve aklına gelmez.ne güzel bırakmışsın da tebrik ederim hamile olup da sigara içen bir sürü anne var.çok yazık.havuza neden giremiyorsun ben yazın koca göbeğimle girecem valla:3:

canım hayırlı olsun, yakışıklıları da öpüyorum :)

herkesi bi kenara koy kendi içini bebeğinle birlikte düzene koy. o zaten sana yeterince güç verecektir.
etrafında saçmalayanlara da iyi bi ders ver çocukta yaparım kariyerde misaliiii:49:
annelerimiz böyle düşüncesizce konuşabiliyorlar unutmuşluklarına veriyorum ben sen de öyle yap. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:16:

Sizinde sorduğunuz gibi NEDEN ,insanların zor anlarında destek olmaktansa köstek olmayı seçer insan anlamıyorum..Ya destek ol, ya da susmasını bil..

Yine sınava hazırlanabilirsiniz en iyi şekilde ve yine kazanabilirsiniz..Hamilelik birşeylerin sonu değil başlangıcıdır.. Hamilelik süresince ve sonrasındaki 6 ay boyuna kadın IQ sunun en yukseık olduğu dönemler tespit edilmiş bilimsel olarak..

Yorgunluğu bıkkınlık olarak görmezseniz hayatınıza olduğunuzdan yerden devam edebilirsiniz ; minik mucizenizle birlikte.. :71: Onunla birlikte herşeyi yapabilirsiniz..

O mucize için canını vermeye hazır insanları düşünün ve sarılın ona..

evet hamilelik bir son olmamalı.en azından ben olmaması için elimden geleni yapıcam.annemi de anlıyorum küçüklüğümden beri bana hep ilerde mutlaka çalışan bir kadın ol benim gibi olma derdi.sanırım bunu da duyunca bir anda öyle bir tepki verdi ama sonra pişman oldu beni teselli etmeye çalıştı.ama sadece annem değil ki etrafımda o kadar çok ki duyunca aldıracan mı eee napacan sen şimdidiye burun kıvırıyorlar.ben de artık muyluyum demek ki yaşaması gerekiyormuş ki Allah verdi diyorum.derslere de çalışmaya başladım.zor oluyor çünkü haksizim midem bulanıyor ama olduğu kadar.

hepinize teşekkür ederim.Allah size de isteklerinizi versin kızlar:49:

beklenmedik 6 haftalık bir hamilelik.3 yaşında ikiz erkek çocuklar.kazanmaya çalıştığım bir kpss sınavı.ve annemin yüreğimi yaralayan sözleri..senin çalışmaya niyetin yok her sene bi tane doğur dedi.çok yaralandım.3 gündür ağlıyorum.sinirlerim çok bozuk..çocuklara da kızıyorum sürekli...nasıldüşümmeliyim kızlar...çok kötüyüm..

o kpss yokmu ahhh ahhhh...canım bozma morelini.annen tabiki iyi bir iş sahibi olmanı istiyordur.ama çocukda önemli.doğum yapana kadar ikizlerin biraz daha büyür ve kreşe gönderme imkanın olur.herşeyde vardır bir hayır...

haklısın evet.zaten baya alışmaya başladım artık.olur sizin de çünkü uzun süre korunanların biraz gecikiyor döllenme.hiç stres yapma ondan da olmaz.atandın mı bu arada
egitimden girmedim p3 ten tercih yaptım ocakta virgülden sonraki üçüncü hanedeki rakamla gitti tercihlerim hele birisi 0.001 kısmet olmayınca olmuyor demekki ama mayıs atamasında çok umutluyum önümdeki yüksek puanlar gitti üstelik daha çok kişi alacaklar.hem inanırmısın mayısa hamile kalsamda keşke hiç atanmasam okadar istiyorum olmuyor işte .nasıl bozdu pskolojimi anlatamam.takmayım rahat oluyum diyorum ama elimde degil beceremiyorum:(
sana tavsiyem yorhun hissettiğin zamanlarda al eline kitabı oku yataraktan.birde çıkmış sorulara bak.ihtiyaçı tavsiye ederim özellikle.benim okadar çok kaynagım vardıki.meger tek ihtiyaç yetermiş.şimdi bende kpds ye çalışıyorum sırf zaman geçirmek için

beklenmedik 6 haftalık bir hamilelik.3 yaşında ikiz erkek çocuklar.kazanmaya çalıştığım bir kpss sınavı.ve annemin yüreğimi yaralayan sözleri..senin çalışmaya niyetin yok her sene bi tane doğur dedi.çok yaralandım.3 gündür ağlıyorum.sinirlerim çok bozuk..çocuklara da kızıyorum sürekli...nasıldüşümmeliyim kızlar...çok kötüyüm..

Canım Allah bebekleri kendi rızgıyla gönderir sakın mutsuz olma, Rabbim 3 bebeğinede sağlık, sıhhat versin. İstemiyoduysan keşke korunsaydınız. Bak burda bi çok topluluk var. Bebek sahibi olmak için yapmadığı kalmayanlar, adet olunca ağlayanlar ve bebeklerini kaybedenler... Bence şükret yaşadıklarına mutsuz olmak yerine... Ben mesela geçen hafta c.tesi bebeğimi kaybettim, 6. bebeğimi... Bence annene de okut burdaki kızların yazılarını... Haline bol bol şükret canım...

Canım Allah bebekleri kendi rızgıyla gönderir sakın mutsuz olma, Rabbim 3 bebeğinede sağlık, sıhhat versin. İstemiyoduysan keşke korunsaydınız. Bak burda bi çok topluluk var. Bebek sahibi olmak için yapmadığı kalmayanlar, adet olunca ağlayanlar ve bebeklerini kaybedenler... Bence şükret yaşadıklarına mutsuz olmak yerine... Ben mesela geçen hafta c.tesi bebeğimi kaybettim, 6. bebeğimi... Bence annene de okut burdaki kızların yazılarını... Haline bol bol şükret canım...
çok geçmiş olsun canım teşekkür edrim sözlerin için korunurken oldu zaten bu bebek.yani kendi istedi gelmeyi yavrum.sen neden bebeklerini kaybediyorsun ve nerde yaşıyorsun merak etiim.

çok geçmiş olsun canım teşekkür edrim sözlerin için korunurken oldu zaten bu bebek.yani kendi istedi gelmeyi yavrum.sen neden bebeklerini kaybediyorsun ve nerde yaşıyorsun merak etiim.

Aro canım Rabbim kimseye yaşatmasın... İlki kimyasal gebelikti, 2. ikizdi 25 haftalıkken rahimağzı yetmezliğinden erken doğum oldu, 3-4-5. de düşük oldu. Dr.um sebebi açıklanamayan düşük dedi. Düşecek birinde de tutacak dedi. Kayseri de yaşıyorum canım...Hayrlısı bakalım, artık düşünmüyorum diyorum arkadaşlar kızıyo yaşadığım az değil ama tabiki benden beterleri var...Rabbim yavrularını bağışlasın acılarını göstermesin inş...Sen nerde yaşıyosun, kaç yıllık evlisin ve kaç yaşındasın?

Aro canım Rabbim kimseye yaşatmasın... İlki kimyasal gebelikti, 2. ikizdi 25 haftalıkken rahimağzı yetmezliğinden erken doğum oldu, 3-4-5. de düşük oldu. Dr.um sebebi açıklanamayan düşük dedi. Düşecek birinde de tutacak dedi. Kayseri de yaşıyorum canım...Hayrlısı bakalım, artık düşünmüyorum diyorum arkadaşlar kızıyo yaşadığım az değil ama tabiki benden beterleri var...Rabbim yavrularını bağışlasın acılarını göstermesin inş...Sen nerde yaşıyosun, kaç yıllık evlisin ve kaç yaşındasın?
hiç duymadım aro.peki hep aynı doktora mı gittin.benim bir arkadaşım var.6 kez kürtaj oldu.bebekler 2 aylık olunca kalp atışları duruyordu.iki tane profesöre gitti adana da. 2.gittiği demiş ki rahim alışana dek hamile kalacaksın.neyse gel zaman git zaman bu kız doktorunu değiştirdi bu prof.un öğrencisine Giitti.rahim filmi çekildi.doktor görür görmez rahmin içinde perde varbırakma.bunu nasıl göremediler demiş.arkadaşımın eşi de doktor sen de mi göremedin demiş.ameliyat etti perdeyi aldı.şimdi 1 yaşında bir kzıları var.Allah sana ve senin gibi isteyenlere de nasip etsin.peşini bırakma.
ben 31 olacam haziranda mersindeyim canım.3,5 yıllık evliyim.
artık düşünmüyorum deme yaa bi sürü yöntem var artık dua et.hz.zekeriya nın duası var onu oku çocuk sahibi olmak için.Allah verir çok istersen inşallah.ümitli ol

teşekkür ederim canım tabiki dua ederim.Allah tüm dileklerinizi hayırlısıyla yerine getirsin inşallah.ben de elimden geleni yapıcam çalışabildiğim kadar.olursa olur olmazsa olmaz ne yapayım artık.:34:
bende hamile olduğumu öğrendim artık beraber ders çalışırız göbekli göbekli :)

hiç duymadım aro.peki hep aynı doktora mı gittin.benim bir arkadaşım var.6 kez kürtaj oldu.bebekler 2 aylık olunca kalp atışları duruyordu.iki tane profesöre gitti adana da. 2.gittiği demiş ki rahim alışana dek hamile kalacaksın.neyse gel zaman git zaman bu kız doktorunu değiştirdi bu prof.un öğrencisine Giitti.rahim filmi çekildi.doktor görür görmez rahmin içinde perde varbırakma.bunu nasıl göremediler demiş.arkadaşımın eşi de doktor sen de mi göremedin demiş.ameliyat etti perdeyi aldı.şimdi 1 yaşında bir kzıları var.Allah sana ve senin gibi isteyenlere de nasip etsin.peşini bırakma.
ben 31 olacam haziranda mersindeyim canım.3,5 yıllık evliyim.
artık düşünmüyorum deme yaa bi sürü yöntem var artık dua et.hz.zekeriya nın duası var onu oku çocuk sahibi olmak için.Allah verir çok istersen inşallah.ümitli ol

Aro Allah razı olsun demek canım :) Bi çok dr. a gittim kimi düşecek birinde tutacak dedi, kimi pıhtılaşma var mı ona bakalım dedi, en son gittiğimde hiperprolaktinemi var dedi. Bilmiyorum artık napıcamı. Dediğin gibi bende rahim filmi çektirsek dedim, sanki hepsi anlaşmış gibi gerek yok bişey olsa rahimde 6,5 aylık gebeliğin olmazdı dediler...Kafama görede çektiremiyorum dr. istek yapmadan...Hayrlısı bakalım canım, Rabbim büyük bi bildiği vardır...

bende hamile olduğumu öğrendim artık beraber ders çalışırız göbekli göbekli :)

Çok sevindim canım Allah analı-babalı tamamına erdirsin kucağınıza alın inş. Ne kadarlık hamilesin? Darısı bütün isteyenlere olsun...

Aro Allah razı olsun demek canım :) Bi çok dr. a gittim kimi düşecek birinde tutacak dedi, kimi pıhtılaşma var mı ona bakalım dedi, en son gittiğimde hiperprolaktinemi var dedi. Bilmiyorum artık napıcamı. Dediğin gibi bende rahim filmi çektirsek dedim, sanki hepsi anlaşmış gibi gerek yok bişey olsa rahimde 6,5 aylık gebeliğin olmazdı dediler...Kafama görede çektiremiyorum dr. istek yapmadan...Hayrlısı bakalım canım, Rabbim büyük bi bildiği vardır...

Çok sevindim canım Allah analı-babalı tamamına erdirsin kucağınıza alın inş. Ne kadarlık hamilesin? Darısı bütün isteyenlere olsun...

daha çok minik teyzesi. Allah isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın. 2 ay evvel kimyasal gebelik yaşamıştım o yüzden şu an o kadar kokuyorum ki :( sıkı sıkı tutunur inşallah bu sefer.

daha çok minik teyzesi. Allah isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın. 2 ay evvel kimyasal gebelik yaşamıştım o yüzden şu an o kadar kokuyorum ki :( sıkı sıkı tutunur inşallah bu sefer.

Amin canım Rabbim mutluluğunu daim etsin yarım bırakmasın inş. Hamilenin duası çabuk tutarmış bizlere çok dua et olur mu canım...

canım hamileliğin daha çok yeni sınav eğer bu yılsa çalışabilirsin bu sana engel değilki...nasip sen belki hamile kalmasanda sınavı belki kazanamıyacaktın. şükret yinede yıllarca uğraşıp çocuk yapmaya çalışanlar var....benimde ikizlerim var.birde oğlum allah yardım ediyor...elbet isteklerine kavuşursun..kimseyi takma bu hayat senin vede eşinin hyatı......:emir_bebek:

canım hamileliğin daha çok yeni sınav eğer bu yılsa çalışabilirsin bu sana engel değilki...nasip sen belki hamile kalmasanda sınavı belki kazanamıyacaktın. şükret yinede yıllarca uğraşıp çocuk yapmaya çalışanlar var....benimde ikizlerim var.birde oğlum allah yardım ediyor...elbet isteklerine kavuşursun..kimseyi takma bu hayat senin vede eşinin hyatı......:emir_bebek:
tesekkür edrim canım haklısın.kısmetimde varsa olsun ne yapayım.iyiyim şimdi atlattım baya.annemle de rahatiz konuşabiliyoruz.darısı tüm isteyenlere:3:

kııız ARO o mu demekmiş ben de hastalık sandım.eşim doktor ona da sordum hiç duymadım diyor :))
neyse Alllah şifa versin.rahim filmi evet öyle istemeyle olmuyordur tabi.çok biliyor bu doktorlar da nolurmuş çekiverseler..hayırlısı pes etmek yok...

Back
X