Hamileyim ama mutsuzum sanki

Amin canım Rabbim mutluluğunu daim etsin yarım bırakmasın inş. Hamilenin duası çabuk tutarmış bizlere çok dua et olur mu canım...
ettim bile :)

minikkuzum18158062 .!.:
kahvekolikcim hayırlı olsun canım.artık kahveyi azALTIRSIN Dİ Mİİİİ
tskler cnm günlük 2 fincandan fazlası zararlı değil mi?

kııız ARO o mu demekmiş ben de hastalık sandım.eşim doktor ona da sordum hiç duymadım diyor :))
neyse Alllah şifa versin.rahim filmi evet öyle istemeyle olmuyordur tabi.çok biliyor bu doktorlar da nolurmuş çekiverseler..hayırlısı pes etmek yok...

:)) Allah iiliğini versin ben genelde kısaltarak yazıyorum...Hayrlısı bakalım...

KIZLAR BU ARADA KAÇ KİLOSUNUZ DİYİN BAKİM.aman büyük yazdım kusura bakmayın[/QUO
ben 55 kiloyum boyum 160 acaba kaç kilo alırım alıncada verememekten korkuyorum daha 6haftalık hamileyim bakalım hayırlısı :)
canım o sana kalmış biraz ben ilk hamileliğimde 52 kiloydum ikiz olduğu için 70 kiloya çıktım.ama doğumdan hemen sonra 60a,bir hafta içinde de 54 e düştüm.yani pek fark olmamıştı.fakat şimdi eccuk kilo almıştım 58 falan.amaa bu doğumdan sonraa kendime bakacam verecem kiloyu.emzirmek kilo verdiriyor haberiniz olsun.şimdi de hamur işi ve tuzdan biraz uzak durmak lazım

Aman böyle insanın sevincini kursağına dizerler ya gıcık oluyorum

Senin çalışasın varsa mutlaka ama mutlaka kazanırsın güzelim

Benim çocuğum yok ama çalışamıyorum yani çocuk bir bahane değil

Yapabilecek insan yapıyor valla

Sen de moralini bozma daha o olana kadar,çalışabilirsin dersini

bende cani gonulden tebrik ediyorum:nazar::nazar:
Hamileyim ama mutsusum basligi gercekten beni ve benim gibi ayni durumda olanlari uzmustur eminim. Rabbim sana bu mutlulugu verdigi icin cok mutlu olmali sukretmelisin.Bu senin hayatin ve senin ailen.Kimsenin lafina bakma.Benim ailem ablamada diyordu sakin cocuk yapma sakin cocuk yapma diye.Hemde 2. cocugunda..Ablam onlari dinlemedi ve yapti ve inanirmisin o cocuk bizim alieye mutluluk getirdi okadar tatli bir cocukki simdi herkes iyiki yapmisin diyor. Rabbimin ne getirecegini hic kimse bilemez.Eminim bebeginle birlikte hersey daha guzel olacak.Evinizin bereketi artacak.Hmaileyken sinavlara cok kolay hazirlanabilirsin sen yeterki moralini yuksek tut ben bunu basaracagim de..benimde bebegimde kalp atisi olmadigi icin hamilelik sonlandirildi. Simdi sabirsizlikla hamile olacagim gunu bekliyorum..sen hic uzulme herseyin daha guzel olacagina eminim Sevgiler :3::3:

hayirli olsun bebisin
nesene nese, sevgine sevgi, askina ask katsin ..
anneni kulak ardi et
inanki eskiler cocuk dogurmak icin dogurmuslar olmadi demesinler diye dogurmuslar
cocuklar onlar icin bi yuk gibi olmus hep
hep bi ofkeyle hep bi sinirle buyutmusler
baskalarindan alamadiklari oclerini cocuklarindan cikartmislar
hep gozlemlediklerim boyle
benim annemlerde boyle kayinvalidemlerde boyle iki tane yeter fazlasini ne yapacaksin diyorlar
ya diyorum sizene
maddi durumum iyi, gerekirse yardimci alirim, calismiyorum, cocuklari cok seviyorum neden dogurmuyayim ?
bence insan sevdikten sonra, bakabildikten sonra kimseye laf dusmemeli ..

Back
X