• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama..

Dr bebek oldugu icin hemen kes dedi.
Beraber oturuyoruz evleri buyuk bi odalari bos. Bosa kira vermeyin dediler sagolsunlar kabul ettik bizde.

Bunun icin beraber oturulur mu yahu hic mantikli degil ,bebek olunca ne olcak bi odanin icinde tikilip kalcak misiniz ?

İnsan hamile kızı evdeyken surat asar mı ya ne biçim anne baba bunlar? Ben şeytan kulağına kurşun deyip kendi anneme babama şükredeyim hemen.

Keşke ailenizle oturmasaydınız, etrafta asık suratlı zehir dilli insanlar olduktan sonra beleşe oturmayı değil tek pencereli bodrum katı evi bile tercih ederim. İnsanın kendi kapısının olması gibi yok.
Bende abartiyorum hassasiyetimden malesef :(((
Cok aliniyorum herseye. Zehir dilli gidecek iki gune yurt disinda oturuyor.
Ayrica gerekirse cikariz bi yanlislari olursa. Ebediyen kalacak degiliz ya..

Bende abartiyorum hassasiyetimden malesef :KK43:((
Cok aliniyorum herseye. Zehir dilli gidecek iki gune yurt disinda oturuyor.
Ayrica gerekirse cikariz bi yanlislari olursa. Ebediyen kalacak degiliz ya..
Ablan niye böyle yapıyor? Sana özel mi herkese mi böyle? Kesin kıskanıyordur ha.

Ben abartmisim dimi :KK43:
Yok ya abartma farklı. Yani kızımız hamile moral verelim yanında olalım demeleri lazımken surat asmaları çok kötü, siz de laptop varsa alın kucağınıza bir sürü yabancı komedi dizisi var izleyin vakit geçirin. Yetişkinler için boyama kitapları var boyayana kadar saatler geçiyor terapi gibi. Bir sürü pembe romanlar var kitapçılarda kendinizi bir şeylere verin.

Yok ya abartma farklı. Yani kızımız hamile moral verelim yanında olalım demeleri lazımken surat asmaları çok kötü, siz de laptop varsa alın kucağınıza bir sürü yabancı komedi dizisi var izleyin vakit geçirin. Yetişkinler için boyama kitapları var boyayana kadar saatler geçiyor terapi gibi. Bir sürü pembe romanlar var kitapçılarda kendinizi bir şeylere verin.
Tv var odamizda kedim kopegim var onlarla kafam dagiliyor. Esim de geldi iyice dagildi kafam hepberaber oturuyoruz suan :)

Hayir bos iki oda daha var. Ayrica ev gercekten buyuk. Bi aile daha yasar..
Nasil bi ev bu anlamadim valla han falan mi ?
Bu arada degil iki bos oda 25 bos oda olsa birlikte oturmayi dogru bulmuyorum ,ben evimde istedigim gibi giyinemeyip,kicimi devirip yatamadiktan sonra,kocamla dusa girip kikirdayamadiktan sonra neyleyim kirasizligi..
He bu maddiyatla alakaliysa bi ev kiralayamayacak adam bence evlenmemeli ,herkes evlenip uremek zorunda degil..
Konunuza gelecek olursak hamilelik hormonlari alt ust ediyor bu gercek,psikolojik olarak hassas donemdesiniz ,depresyona da yatkin kisiliginiz varsa eger daimi olarak psikologla paslasarak iyi hamilelikler diliyorum ...
Ayrica bir mesajinizi daha okudum bir yanlislari Olursa diye yazmissiniz ama ben olsam annem babamda olsa onlarin evinde oldugum icin diken ustunde olurdum ,birak aba altindan sopa gostermeyi ,kirilmasinlar diye ugrasirdim,bi de insan eti agir derler siz esinizi durtun bu icguveyligine alisip postu yere sermesin derim

neden etrafinizdaki insanlarin ruh haline bu kadar takintili ve tutuksunuz?
insanlar siz gulun diye gulemez ki..yani kafasinda bin turlu sorun varken hangi insan yalandan gulebilir?
karsinizdaki insanlari strese soktugunuz gibi bebeginize de zarar veriyorsunuz.
madem yuzleri gulmuyor acin guldur guldur sovu oturun izleyin.
esofmanli sevket hoca var onu izleyip kahkahalara bogulmazsaniz gelin beni bulun :KK53:

valla kediyle köpekle de olmuyor,arada kedime çok kızıp azarladığım oluyor sonrası vicdan azabı:KK53:

Doğru bilmişim. Neyini kıskanıyormuş? Onun da kocası çocuğu evi barkı yok mu?
Eet
neden etrafinizdaki insanlarin ruh haline bu kadar takintili ve tutuksunuz?
insanlar siz gulun diye gulemez ki..yani kafasinda bin turlu sorun varken hangi insan yalandan gulebilir?
karsinizdaki insanlari strese soktugunuz gibi bebeginize de zarar veriyorsunuz.
madem yuzleri gulmuyor acin guldur guldur sovu oturun izleyin.
esofmanli sevket hoca var onu izleyip kahkahalara bogulmazsaniz gelin beni bulun :KK53:
haklisiniz. Toparladim kndimi birazdaha iyiyim simdi. :)

Ikimizin hamileligi de ayni. Soyle soyliyim, annemle babam cok iyilerdir, girgir samata. Beni el ustunde tutarlar. Isyerime yakin oldugu icin gecen hafta annemde kalayim dedim bir gun. Ev batti resmen. Yani anne evi de olsa baskasinin evi. Nasil ki kaynanayla ayni evde yapamiyorsak ailemizle de yapamayiz. Bence uc bes kurusun hesabini yapmayip kendinize ayri ev acin. Yine annenlere yakin olabilir ama isterse saray kadar buyuk olsun ayni ev olmaz.

Kizlar bes haftalik hamileyim, herseye inanilmaz sinirleniyorum..
Kendime hakim olamiyorum.. Surekli agliyorum, cizgifilm bile izleyemiyorum aglamaktan..
Asik suratli insanlara dayanamiyorum :KK43:
Annem babam suratlarini assa dunyam karariyor. İki hafta once annemlerin yanina yerlesmek zorunda kaldik :KK43: malesef yanlarina gecip oturamiyorum enerjilerinden dolayi. Kimse demiyor hamiledir guleryuzlu olalim diye.. Cok uzuluyorum. Hele ablam yilan gibi dilinden zehir akiyor..
Cok uzuluyorum cok..
Hic boyle olmak istemezdim...
Buyuk aile olmak oturup sohbet etmek gulmek eglenmek isterdim..
Kedim kopegim onlardan daha iyi geliyorlar malesef :KK43:...
Sinirliyim ama kimseye ses ettigim yok malesef hep esime ve kendime ziyanim. Hep agliyorum..
Nese dolu hayat dolu bi insanim.. Arkadaslarimla vakit geciriyorum inanilmaz mutlu oluyorum.. Agladigimda acaba bebegime zarar veriyor muyum diye korkuyorum :KK43:
6 ay once depresyon tedavisi gordum. Hamile kalinca ilaclari biraktim.. Duygusal olarak cok zorlaniyorum :KK43:
Cok uzun oldu, okursaniz hakkinizi helal edin, sagolun..
Ben hamile oldgmu öğrenmeden önce aşırı derecede sinirliyim esime catiyodum durduk yerde oda farketti kendine bak bi dusun durduk yere sinirlendgini gorceksin dedi çok.uzun surmedi geçti allahtan hormonlardan oluyo canım adet olamiyosun ya onun stresi oluyo

Back
X