• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama..

Ben hamile oldgmu öğrenmeden önce aşırı derecede sinirliyim esime catiyodum durduk yerde oda farketti kendine bak bi dusun durduk yere sinirlendgini gorceksin dedi çok.uzun surmedi geçti allahtan hormonlardan oluyo canım adet olamiyosun ya onun stresi oluyo
Canim suan bile aileme ne kadar haksizlik ettigimin farkina varip utaniyorum :( herseyi cok abartiyorum. İns en kisa sure de gecer.

Canim suan bile aileme ne kadar haksizlik ettigimin farkina varip utaniyorum :KK43: herseyi cok abartiyorum. İns en kisa sure de gecer.
Geciyo Canm merak etme bi hafta felan surdu benim sonrada biraz duygusallastm oturup agliyodm oda geçti çok surmedi smdi en güzel dönemin deyim sanırım

Çok normal bişey canım bende öyleydim sıkma o tatlı canını desemde nafile olacak ama sıkma o tatlı canını :*

Oncelikle sakin ol bnde anneyim bnde sinirliyim normaldede sinirliydim hamileyken artti tabi bu 1 yasinda kizim var cok sukur ama cok sanlisin ailen yaninda bn kaynanmla yasiyorum bnm kadar zor mudur gebeligin bilmm ama bnde senin gibiydim sakin ol kimseyle arani kotu tutma kirma insanlari uzme evladin olacak daha cok yeni zaten sen etrafindakilerin hareketlerini kontrol etme onlar normal sen hamilesin vucut alisik olmadi birseyle kardi karsiya sinir bebege zarar verr bebeginde sinirli olur bnm ki oyle dikkatli ol allah kucuguna almayi nsip etsin inş.

Bende cok sinirliyim hamilelikten oncede sinirliydim hemde cok mutlu olmama ramen! Esimde tam tersi melek gibi adamdir allah razi olsun. Ben hayatim boyunca herseyde hep kendi kendimi tedavi etmeyi ogrendim. Sinirinin kaynagini bul ve onu yok et bence. Mesela benim sinirim 9 yildir israrla calismayi surdurdugum is yerimdi. Ayrildim ertesi gun sinirlerimi aldirmis gibiydim :cool: hala uyuz oldugum seyler olunca yuksek ses vs. Sinir oluyorum ama uzaklasiyorum hemen. Insan biraz kendi kendini dinlemeli anlamali ve ona gore hareket etmeyi ogrenmeli..

Hamilelik bir bana mi yaradi sinir konusunda ....
hamile kaldigimdan beri sanki her yer cicek bocek
bir uysalim bir uysalim aman yarrabbim....
sanirsin yeni dogan benim :D
neredeyse 6 aydir kimseyle kavga etmedim basima tas yagacak

Hamilelik bir bana mi yaradi sinir konusunda ....
hamile kaldigimdan beri sanki her yer cicek bocek
bir uysalim bir uysalim aman yarrabbim....
sanirsin yeni dogan benim :KK70:
neredeyse 6 aydir kimseyle kavga etmedim basima tas yagacak
Masallahhhh cok ozeniyorum boyle okuyunca :nazar::nazar::nazar:

psikolojinizin bozuk oldugunu dusunuyorum bence tedavı olmalısınız

sureklı agladıgınızı ama hayat dolu oldugunuzu soyluyorsunuz?

Kizlar bes haftalik hamileyim, herseye inanilmaz sinirleniyorum..
Kendime hakim olamiyorum.. Surekli agliyorum, cizgifilm bile izleyemiyorum aglamaktan..
Asik suratli insanlara dayanamiyorum :KK43:
Annem babam suratlarini assa dunyam karariyor. İki hafta once annemlerin yanina yerlesmek zorunda kaldik :KK43: malesef yanlarina gecip oturamiyorum enerjilerinden dolayi. Kimse demiyor hamiledir guleryuzlu olalim diye.. Cok uzuluyorum. Hele ablam yilan gibi dilinden zehir akiyor..
Cok uzuluyorum cok..
Hic boyle olmak istemezdim...
Buyuk aile olmak oturup sohbet etmek gulmek eglenmek isterdim..
Kedim kopegim onlardan daha iyi geliyorlar malesef :KK43:...
Sinirliyim ama kimseye ses ettigim yok malesef hep esime ve kendime ziyanim. Hep agliyorum..
Nese dolu hayat dolu bi insanim.. Arkadaslarimla vakit geciriyorum inanilmaz mutlu oluyorum.. Agladigimda acaba bebegime zarar veriyor muyum diye korkuyorum :KK43:
6 ay once depresyon tedavisi gordum. Hamile kalinca ilaclari biraktim.. Duygusal olarak cok zorlaniyorum :KK43:
Cok uzun oldu, okursaniz hakkinizi helal edin, sagolun..

hormanal değişiklikteen kaynaklı bu durumun.. sabret 4. aya dogru daha güzel olacak hersey. bebeğinin kıırtılarını hıssedınce etrafındaki kimseyi görmeyecek duymayacaksın.. hep onu takip edeceksin herkese aval aval bakacaksın tabiri caizse :) suan üzülmen evet bebeğini üzüyo sen ne yasarsan o da onu yasayacak.. ben de cok üzdüm kendmi cok pişmanım simdi hic bseyi takmıyorum kafama bebegime kavusunca gececek hepsi diye avutuyorum kendımı... suan en önemli olan sey senın ve bebeğinin fiziksel ve ruhsal saglıgı. ye iç gül eglen ve hamileliğinin tadını cıkar :)

psikolojinizin bozuk oldugunu dusunuyorum bence tedavı olmalısınız

sureklı agladıgınızı ama hayat dolu oldugunuzu soyluyorsunuz?
Eet surekli agliyorum bi haftadir boyleyim. Hayat doluyum yani yasama istegim var. Ama psikolojim bozuk evet bebekten dolayi tedavi olamiyorum malesef :(

Esinle aran nasil? Sana destek oluyor mu ?

Bende ilk haftalarda daha karamsardim ama git gide duzeliyorum.Dusun ben kronik depresyon hastasiyim.Küçük bir tavsiye komedi izle gulmek gercekten rahatlatiyor.

Evet ama konsantre olamiyorum iste :KK43:.. Biliyorum yerimde olmak isteyen bi suru insan var halime cok sukur ama elimde degil ki..
dr una danıs canım ılacsız da tedavı mumkun bence ıhmal etme
bebegın daha anne karnında ogrenmesen siniri stresi .. cunku onlarda hıssedıyor

Esinle aran nasil? Sana destek oluyor mu ?

Bende ilk haftalarda daha karamsardim ama git gide duzeliyorum.Dusun ben kronik depresyon hastasiyim.Küçük bir tavsiye komedi izle gulmek gercekten rahatlatiyor.
Esim destek cok sukur ama calisiyor haliyle, bn daha fazla yanimda olsun istiyorum. Olamiyor... Kafami dagitmak gezmek istiyorum ama kopegimi gezdirmeye bile cikarmiyorum icimden gelmiyor :(

Biryere kadar herkes anlayış gösterebilirde dünya üzerindeki tek hamile siz değilsiniz. Kapris yapmaya bile hakkı olmayan hamileler var. Abartmayın
Haklisiniz.. Kapattim kndimi odama zaten. Kimseye kaprisli degilim. Malesef sadece hastayim. Bn istemez miyim bebegime konsantre olmayi, mutluluktan ucmayi..
Allah bana ve bnm gibi olanlara acil sifalar versn ins.

Hormon değil bence bu yaşadıklarınız. Bende hamileyim evet belli bir duygusallık söz konusu daha hassas oluyoruz ama sizin kadar uçlarda değil bu durum.
Kendimden örneklersem önceki halime göre daha sakinim daha çok yoruluyorum zaten insanları umursayıp tavır yapıcak kadar gücüm bile yokki bunca derdi 5 haftada nasıl yaşadınız onada şaşırdım. Daha önünüzde çok uzun bir süreç var bebeği isteyerek hamile kalmadınız da bunumu sorun ediyosunuz acaba belki hazır olmadıgınız iiçin bu durumdasınızdır.

Hormon değil bence bu yaşadıklarınız. Bende hamileyim evet belli bir duygusallık söz konusu daha hassas oluyoruz ama sizin kadar uçlarda değil bu durum.
Kendimden örneklersem önceki halime göre daha sakinim daha çok yoruluyorum zaten insanları umursayıp tavır yapıcak kadar gücüm bile yokki bunca derdi 5 haftada nasıl yaşadınız onada şaşırdım. Daha önünüzde çok uzun bir süreç var bebeği isteyerek hamile kalmadınız da bunumu sorun ediyosunuz acaba belki hazır olmadıgınız iiçin bu durumdasınızdır.
Allaha sukur cok istedim hemende oldu sanirim bnm depresyonum nuksediyor.. İnsallah gecicek bugunler. Asiri destege ve ilgiye ihtiyacim oluyor..
Bu kdr aglamaktan bebegime bisey olacak diye korkuyorum.. Ama elimde degil iste.
Allah size de saglik versin hep boyle guzel gecsin hamileliginiz ins.

Allaha sukur cok istedim hemende oldu sanirim bnm depresyonum nuksediyor.. İnsallah gecicek bugunler. Asiri destege ve ilgiye ihtiyacim oluyor..
Bu kdr aglamaktan bebegime bisey olacak diye korkuyorum.. Ama elimde degil iste.
Allah size de saglik versin hep boyle guzel gecsin hamileliginiz ins.
Amin sizinde güzel geçer inş hamilileğiniz ama ufak şeyleri bu kadar dert etmeyin o ufacık kalp sizin tüm hissinizden etkilenicek onun için güçlü olmanız gerekli

hamılelıkten sonra yıne sakın halınıze doneceksınız sadece bu surecte bıraz sabır gerekıyor.aılenıze yada bask abırıne sınırlenınce cıkın yuruyusler yapın uyku hamılelıkte cok gereksınım duyulan bıseydır bol bol uyuyun dınlenın.ve yerınızde olmak ısteyen bunca ınsan oldugunu dusunerek şükredin

Back
X