Bende dusunemiyorum kendimidaha yeni hamilesiniz bence hamileleiğe bağlamayaın bu kadar değiştirmez insanı lohusalıkta DÜŞÜNEMİYORUM OZAMAN SİZİ

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dusunemiyorum kendimidaha yeni hamilesiniz bence hamileleiğe bağlamayaın bu kadar değiştirmez insanı lohusalıkta DÜŞÜNEMİYORUM OZAMAN SİZİ
Allah razi olsun desteginiz icin sizede acil sifalar ins. Bnde aynen o kafayi yeme asamasindayim... Bu kadar aglamaya korkuyorum bebegim zarar gorecek diye. Susam tanem o bnm. İns bian once duzelirim...Merhaba arkadaşım hamilelikle alakasını bilmiyorum ama bende depresyon hastasıyım, 2006 dan beri antidepresan kullanıyorum, aynı zamanda kas hastasıyım nöroloji doktorum uzun süre kullandığım için zararı olabileceğini psikyatristle görüşüp mümkünse bırakmamı önerdi!6 ayda dozajı bayağı azalttık ama ben kafayı yeme çıldırma derecesine geldim, psikyatristim iyi olmadığımı görünce doğal zararsız bir ilaç verdi çok iyiyim 3 aydır bir psikyatriste danışın bence sizde, belki gebeliği etkilemeyen bir sakinleştrici veya bitki çayı bile işe yarayabilir
Ama siz çok daha önemlisinizSiz kötü olunca, bebek çok daha kötü olur
![]()
Cok dengesiz ruh halim cok. İyi olmayi o kadar istiyorum ki....valla benim kuzen de böyleydi. 9 ay yanına yaklaşadık, doğurdu gül gibi oldu tekrar. takılmayın derim.
Asıl Allah sizden razı olsun sağolun yaa , damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar...Allah razi olsun desteginiz icin sizede acil sifalar ins. Bnde aynen o kafayi yeme asamasindayim... Bu kadar aglamaya korkuyorum bebegim zarar gorecek diye. Susam tanem o bnm. İns bian once duzelirim...
Yok olsun bn onlara da kizniyorum bnce acinacak durumladalar, kimbilir ne dertleri varda boyle saldiriyorlar.. Zaten bana degil bu herkese yapiln bisi malesef.Asıl Allah sizden razı olsun sağolun yaa , damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar...
Bilmeden size laf söyleyenlere ben kızıyorum, anlamıyorsan eleştirme kardeşimburada sen derdini açmışsın fikir vereceksen konuş sadece laf olsun diye değil
![]()
Allah yardımcın olsun.Kizlar bes haftalik hamileyim, herseye inanilmaz sinirleniyorum..
Kendime hakim olamiyorum.. Surekli agliyorum, cizgifilm bile izleyemiyorum aglamaktan..
Asik suratli insanlara dayanamiyorum
Annem babam suratlarini assa dunyam karariyor. İki hafta once annemlerin yanina yerlesmek zorunda kaldikmalesef yanlarina gecip oturamiyorum enerjilerinden dolayi. Kimse demiyor hamiledir guleryuzlu olalim diye.. Cok uzuluyorum. Hele ablam yilan gibi dilinden zehir akiyor..
Cok uzuluyorum cok..
Hic boyle olmak istemezdim...
Buyuk aile olmak oturup sohbet etmek gulmek eglenmek isterdim..
Kedim kopegim onlardan daha iyi geliyorlar malesef...
Sinirliyim ama kimseye ses ettigim yok malesef hep esime ve kendime ziyanim. Hep agliyorum..
Nese dolu hayat dolu bi insanim.. Arkadaslarimla vakit geciriyorum inanilmaz mutlu oluyorum.. Agladigimda acaba bebegime zarar veriyor muyum diye korkuyorum
6 ay once depresyon tedavisi gordum. Hamile kalinca ilaclari biraktim.. Duygusal olarak cok zorlaniyorum
Cok uzun oldu, okursaniz hakkinizi helal edin, sagolun..
Hamilelik, lohusalık hormondur vs. tamam ama ben dayanamıyorum bu hamile triplerine.. Yanlarına oturmuyorum hamileyim diye güler yüz göstersinler, hamileyim diye ben ne istersem onu yesinler, hamileyim diye en mükemmeli benim olsun. Olsun olsun insanlar sizi rahatsız etmek için bir şey yapmıyorsa, rahatınızı sağlığınızı bozmuyorsa daha fazlasını yapmak zorunda değiller. Aksine alttan alındıkça bu durumu kullanan o kadar çok insan var ki. Ben hamileyim sürahiyi kaldıramam bana su getirin diyeni de var. Hasta değil hamilesiniz, hassas olabilirsiniz. İnsanlar da 9 ay boyunca hamile gibi yaşamak zorunda değil. Beklentinizi düşük tutun, ve önce kendiniz pozitif olun.
Ben konu sahibini yargılamadım genel durumu söyledim. Konu sahibine de pozitif olmasını ve beklentisini düşük tutmasını önerdim.. Tıbben psikolojik ve hormonel değişiklikler 8. haftada başlar. Konu sahibi 5 haftalık hamile yani şu an yaşadığı durum psikolojik olarak kendi kendine baskısı da olabilir. Ailem güler yüzlü olsun, oturup gülüp sohbet edelim diyor. Bu bir beklenti, bu olmayınca kırılıyor.. Kedim köpeğim ailemden daha iyi diyor, insanların sorunları olabilir mizaçları bu olabilir. Eğer kıza bağırıp hakaret edip üzmüyorlarsa ekstradan neden mutlu etmiyorlar diye soramayız.Soylediginizde haklısınız bahsettiğiniz hamileleri iyi biliyorum 2 kilo meyve tabağıni kaldirmayip saga sola iş buyurup trip atanlari
Ama bu konudaki kişiyle o tipleri ayni kefeye koymak inan haksizlik olur.Neden ? Çünkü kendimden biliyorum.Hickimseden bir beklentim yok.Kendi esime bile nazlanmiyorum çünkü beni hayatim boyunca kimse simartmadi.Ama hamileligimin basindan beri agir depresyon yasiyorum.ayakkabima cantama harcayamadigim parayi psikologa döküyorum.Psikolog eger boyle devam edersen hastanede yatili tedavi gormen gerekecek bebegin için dedi.Sabah 6 da uyanip 7 ye kadar agliyorum sonra kalkip hicbirsey yokmuş gibi esime cocuklarima kahvalti hazırlıyorum.Arkadaslarim cevrem kimse ne yasadigimi bilmiyor onlarlayken normalmis gibi davraniyorum bu cok yorucu olsada.Icimde yasadiklarimi bir ben bilirim bir de Yaradan.Kimseyle konusamiyorum sorunumu çünkü kimse anlamiyor maalesef insanlarin tek yaptigi yargilamak.
Butun hamileleri ayni kefeye koymayin lütfen.Bu konuyu acan arkadaşin da naz falan yaptigini sanmiyorum.sadece biraz anlamaya çalışın yasamasaniz bile bu acıyı en azindan yargilamayin.
Allah razi olsun, su aglama durumuSoylediginizde haklısınız bahsettiğiniz hamileleri iyi biliyorum 2 kilo meyve tabağıni kaldirmayip saga sola iş buyurup trip atanlari
Ama bu konudaki kişiyle o tipleri ayni kefeye koymak inan haksizlik olur.Neden ? Çünkü kendimden biliyorum.Hickimseden bir beklentim yok.Kendi esime bile nazlanmiyorum çünkü beni hayatim boyunca kimse simartmadi.Ama hamileligimin basindan beri agir depresyon yasiyorum.ayakkabima cantama harcayamadigim parayi psikologa döküyorum.Psikolog eger boyle devam edersen hastanede yatili tedavi gormen gerekecek bebegin için dedi.Sabah 6 da uyanip 7 ye kadar agliyorum sonra kalkip hicbirsey yokmuş gibi esime cocuklarima kahvalti hazırlıyorum.Arkadaslarim cevrem kimse ne yasadigimi bilmiyor onlarlayken normalmis gibi davraniyorum bu cok yorucu olsada.Icimde yasadiklarimi bir ben bilirim bir de Yaradan.Kimseyle konusamiyorum sorunumu çünkü kimse anlamiyor maalesef insanlarin tek yaptigi yargilamak.
Butun hamileleri ayni kefeye koymayin lütfen.Bu konuyu acan arkadaşin da naz falan yaptigini sanmiyorum.sadece biraz anlamaya çalışın yasamasaniz bile bu acıyı en azindan yargilamayin.
Sizde hakli olabilirsiniz kendinize gore, anliyorum ve saygi duyuyorum ama keske naz olsaydi.... Aci cekmezdim en azindan. Bu arada bn psikolojik olarak malesef gerideyim sanirim. Diger gebeligimde de depresyona girmistim.. Keske 8. Haftadaa baslasa degisiklikler.. Hatta hic baslamasa. Bn iki hamileligimi de aglamalarimdan anladim...Ben konu sahibini yargılamadım genel durumu söyledim. Konu sahibine de pozitif olmasını ve beklentisini düşük tutmasını önerdim.. Tıbben psikolojik ve hormonel değişiklikler 8. haftada başlar. Konu sahibi 5 haftalık hamile yani şu an yaşadığı durum psikolojik olarak kendi kendine baskısı da olabilir. Ailem güler yüzlü olsun, oturup gülüp sohbet edelim diyor. Bu bir beklenti, bu olmayınca kırılıyor.. Kedim köpeğim ailemden daha iyi diyor, insanların sorunları olabilir mizaçları bu olabilir. Eğer kıza bağırıp hakaret edip üzmüyorlarsa ekstradan neden mutlu etmiyorlar diye soramayız.
Yani benim demek istediğim insanlarla ilgili hayal kurup onlar sana bir şey taahhüt etmeden beklentiye girip bu olmayınca da kırılması kendi kendine baskı uygulaması. Bu beklentilere girmesinin sebebi hamile olması.. Sorunun çözümü kendisinde.
Umarım anlatabilmişimdir..
Sanirim hamilelikBoyle degildim, sakin biriydim, ruhhalim hemen degisiyor..
Allah razi olsun sizin gibi insanlarin oldugunu bilmek mutluluk sebebim. Dun inanin aglamaktan yataktan cikamadim. Esim bugun sagolsun kaldirdi bni gozumun onunde ol dedi simdi daha iyiyim..Yazını uzun uzun okudum cok üzüldüm. Namazlardan sonra sana dua edeceğim ( adını bilmiyorum ama allah biliyor kime dua ettiğimi)
O hapları bir kereden bırakmak ve sonrasında o kimyasalların eksikligine beynin alışması cok zor. Psikolojik tedavileri tamamlanan hastalar bile azar azar bırakıyor o hapları. Ama sen hamile kaldığın icin boyle olmak zorunda.
Umarım bebeğin senin umudun ve sifan olur. Elbetteki haklisin, elbetteki zor bir dönem geciriyorsun. Ama insanlardan ki bu annen baban bile olsa çok beklenti icinde olma. Beklentin ne kadar az okursa o kadar mutlu olursun.
Hem stres bebek için cok tehlikeli yazik degil mi evladına.
Allaha sığın, dua et, bol bol sekine oku
Eet malesef aileme ve esime cok yukleniyorum.. Hele esime.. Allah onlardan razi olsun bni de affetsin...hamileliğimin ilk zamanlarında inanılmaz sinirli olmuştum. Eşim benden kaçardı resmen.
Ailenize bu kadar yüklenmeyin, herkes aynı duygu yoğunluğunda olamayabiliyor. Sinirlendiğinizde sizi mutlu eden şeyler yapın.
Tam bu dönem taşınmanız da sizi etkilemiş anlaşılan.
Sakinleşmeye çalışın.
Ve bebekler hisseder anneyi normalde ama sizinki henüz küçük :)
Hamilelik, lohusalık hormondur vs. tamam ama ben dayanamıyorum bu hamile triplerine.. Yanlarına oturmuyorum hamileyim diye güler yüz göstersinler, hamileyim diye ben ne istersem onu yesinler, hamileyim diye en mükemmeli benim olsun. Olsun olsun insanlar sizi rahatsız etmek için bir şey yapmıyorsa, rahatınızı sağlığınızı bozmuyorsa daha fazlasını yapmak zorunda değiller. Aksine alttan alındıkça bu durumu kullanan o kadar çok insan var ki. Ben hamileyim sürahiyi kaldıramam bana su getirin diyeni de var. Hasta değil hamilesiniz, hassas olabilirsiniz. İnsanlar da 9 ay boyunca hamile gibi yaşamak zorunda değil. Beklentinizi düşük tutun, ve önce kendiniz pozitif olun.
Uslübunuz çok yanlış ve kırıcı ilk mesajınızda direkt saldırmışsınız(şimdi gene topa tutulacağım biz köpek miyiz diye) mecaz anlamını düşünürseniz anlarsınız!!!Ben konu sahibini yargılamadım genel durumu söyledim. Konu sahibine de pozitif olmasını ve beklentisini düşük tutmasını önerdim.. Tıbben psikolojik ve hormonel değişiklikler 8. haftada başlar. Konu sahibi 5 haftalık hamile yani şu an yaşadığı durum psikolojik olarak kendi kendine baskısı da olabilir. Ailem güler yüzlü olsun, oturup gülüp sohbet edelim diyor. Bu bir beklenti, bu olmayınca kırılıyor.. Kedim köpeğim ailemden daha iyi diyor, insanların sorunları olabilir mizaçları bu olabilir. Eğer kıza bağırıp hakaret edip üzmüyorlarsa ekstradan neden mutlu etmiyorlar diye soramayız.
Yani benim demek istediğim insanlarla ilgili hayal kurup onlar sana bir şey taahhüt etmeden beklentiye girip bu olmayınca da kırılması kendi kendine baskı uygulaması. Bu beklentilere girmesinin sebebi hamile olması.. Sorunun çözümü kendisinde.
Ben konu sahibini yargılamadım genel durumu söyledim. Konu sahibine de pozitif olmasını ve beklentisini düşük tutmasını önerdim.. Tıbben psikolojik ve hormonel değişiklikler 8. haftada başlar. Konu sahibi 5 haftalık hamile yani şu an yaşadığı durum psikolojik olarak kendi kendine baskısı da olabilir. Ailem güler yüzlü olsun, oturup gülüp sohbet edelim diyor. Bu bir beklenti, bu olmayınca kırılıyor.. Kedim köpeğim ailemden daha iyi diyor, insanların sorunları olabilir mizaçları bu olabilir. Eğer kıza bağırıp hakaret edip üzmüyorlarsa ekstradan neden mutlu etmiyorlar diye soramayız.