O zaman zor ayrılırsınız.[/QUOTE
Ya kendi evimde her normal cift gibi eşimle yesem arada kayinvalidemleri cagirsam, eşimin ışte oldugu zamanlarda da ayrildik diye sorun çıkarmadan gelse bizim evde uyusak nolur ki sanki
Sizinde zormus sizde çekmişsiniz kayinvalideden eşten. Bakalım bnde bu kez kökünden çözmeye kararliyimBenim ailem bu birliktelikten çok çekti 5 yıl sonra annemler çok uzağa taşınıyo ama babam yine babaannemde yerdi çocukken hiç hatırlamam babamı pazarları görürdüm çünkü eve gelmesi gece 1-2 olurdu . Annem bigün isyan çıkardı alıp gidiyorum çocukları ailemin yanına diye ondan sonra aile olduk.
Ben evlenirken ailemin orda kiralık vardı tutturmadılar aynı binada satılık var abime aldırtöıyolar uzağa git nekadar uzak okadar mutlu olursun evinde diye
Eşimde anakuzusunun önde gideniydi off ilkzamanlarmın içine ettiler, evlilik yıldönümünde gidip ailesiyle kutlamadık diye deöedikleri kalmadı eşimle birbirimize girdik pazar gündüz 2de gitsrk gece 2de anca kalkardık. Bide orda kalmadık diye eve gelene kadar kavga.
Bigün gitmiyorum oturmuyorum diye çıldırdım ogün evli olduğunuzu anladı kaç ay önce evden kovdum adamı işyerinde yatıyo kalkıyo gene gitmiyo annesine
Ben çözdüysem herkes çözer
Işte belki yaptığım hata burda sakince ona açıklar tarzda konuşmamda
Sizin cozmenize sevindim ama en cokta annenizi tebrik ederim bazi kayinvalideler ben cektim ben yaptim gelinimde yapicak mantiginda oluyorlar ama anneniz ben cektim sen cekme demis ellerinden operim helal olsunBenim ailem bu birliktelikten çok çekti 5 yıl sonra annemler çok uzağa taşınıyo ama babam yine babaannemde yerdi çocukken hiç hatırlamam babamı pazarları görürdüm çünkü eve gelmesi gece 1-2 olurdu . Annem bigün isyan çıkardı alıp gidiyorum çocukları ailemin yanına diye ondan sonra aile olduk.
Ben evlenirken ailemin orda kiralık vardı tutturmadılar aynı binada satılık var abime aldırtöıyolar uzağa git nekadar uzak okadar mutlu olursun evinde diye
Eşimde anakuzusunun önde gideniydi off ilkzamanlarmın içine ettiler, evlilik yıldönümünde gidip ailesiyle kutlamadık diye deöedikleri kalmadı eşimle birbirimize girdik pazar gündüz 2de gitsrk gece 2de anca kalkardık. Bide orda kalmadık diye eve gelene kadar kavga.
Bigün gitmiyorum oturmuyorum diye çıldırdım ogün evli olduğunuzu anladı kaç ay önce evden kovdum adamı işyerinde yatıyo kalkıyo gene gitmiyo annesine
Ben çözdüysem herkes çözer
Sizinde zormus sizde çekmişsiniz kayinvalideden eşten. Bakalım bnde bu kez kökünden çözmeye kararliyim
Sizin cozmenize sevindim ama en cokta annenizi tebrik ederim bazi kayinvalideler ben cektim ben yaptim gelinimde yapicak mantiginda oluyorlar ama anneniz ben cektim sen cekme demis ellerinden operim helal olsun
gercekden anlamıyorum ben
kayınvalıdeyle bırlıkte neden yasanır
ayrı eve neden cıkılmaz
ayy ayrıntıyı kacırmısım tesekkur ederımAyrı evdeler altlıüstlü
sadece uyumak için kullanıyolar evi
ayy ayrıntıyı kacırmısım tesekkur ederım
ama cemkırellalıgıma devam edıcem...
otel gıbı kullanılıcaksa ne anladık bız o işten ...
ınsanlar ne dermıs, kımse degıstıgımı dusunmesınmıs,
o esındekı kafa asla degısmeyecek kafa
Ben 1 yıldır evliyim ve suan iki aylık hamileyim. Kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz ve su zamana kadar yeme icme hep bir ama artik kendi evimde zaman gecirmek kendi evimde yiyip icmek istiyorum. Bunu eşime nasil anlatmaliyim hamile olmadan once birkac kez konuştum ama esim ailesinden ayrilmak istemiyor, evlendikten sonra degisti demesinler diye hiçbirşey yapmiyor.Bebek olduktan sonra yeme icmeyi nasil ayiricam ona neler söylemeliyim litfen yardımcı olun
Ben artık evimizde başbaşa yemek istiyorum diyeceksin ve gitmeyeceksin . Çocuk doğana kadar bekleme. Kararlı ol. Yarın git alışveriş yap. Yemek yap. Eşin geldiğinde ben yemek yaptım evde yiyelim de. İtiraz ederse sen git o zaman ben burada yiyeceğim de. Evli olduğumuzu anlamıyorum böyle de.Tamam bu dediklerinizi yapicam. ya öyle bir hale geldim ki nasil yapicagimi bile bilemiyordum
Hiç bir şekilde anlatamazsin ta ki kendine bir gün tak edene kadar. Teyzem 4 yıl yaşadı bu hayatı eşi onu hiç anlamadi sonra kendisi farkeetti de öyle gectiler erkekler için bunu anlamak çok çok zorBen 1 yıldır evliyim ve suan iki aylık hamileyim. Kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz ve su zamana kadar yeme icme hep bir ama artik kendi evimde zaman gecirmek kendi evimde yiyip icmek istiyorum. Bunu eşime nasil anlatmaliyim hamile olmadan once birkac kez konuştum ama esim ailesinden ayrilmak istemiyor, evlendikten sonra degisti demesinler diye hiçbirşey yapmiyor.Bebek olduktan sonra yeme icmeyi nasil ayiricam ona neler söylemeliyim litfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?