hamileyim bebek dogunca kayinvalidemle degil artik kendi evimde yemek istiyorum

Sizinde zormus sizde çekmişsiniz kayinvalideden eşten. Bakalım bnde bu kez kökünden çözmeye kararliyim

off okurken şiştim yemin ederim.
Bir kere eşin küsebilir,surat asabilir bu onun sorunu.Küsüp sana istediğini yaptırıyor oh ne güzel memleket.
Sen kararlı ve net ol "Ben artık kendi evimde kahvaltı yapmak ve yemek yemek istiyorum" de.Olmaz annem üzülür yorulur sıkılır falan derse "buyur sen git yap işini o zaman" de.
Bu erkeklerin anakuzusu,yeni gelin kızların mıymıy halleri öldürecek beni.

Işte belki yaptığım hata burda sakince ona açıklar tarzda konuşmamda

Bazı insanlar anlamıyo bundan.
Hata konuşup tekrar gitmende
eşinin kafasında sen " nasıl olsa konuşuyo boşa ve gidiyo bende biraz surat yapıyım haklı olduğunu düşünmesin"
Tatlı dille olmuyosa kesip atıcaksın ama dediğim gibi konuşmasına fırsat verme .
Bi süre surat yapar yapsın sen devam et evinde durmaya emin ol alışıcak ve daha mutlu olucaksınız.

Korkuyosan sadece uyumaya git evinde ye gene. Yada ailen yakınsa onlara git eşin dostun varsa onları çağır.
Enolmadı ışık açık yat sıkı sıkı kilitle kapını bişey olmaz.

Sizin cozmenize sevindim ama en cokta annenizi tebrik ederim bazi kayinvalideler ben cektim ben yaptim gelinimde yapicak mantiginda oluyorlar ama anneniz ben cektim sen cekme demis ellerinden operim helal olsun

Ben aşağıda yemek yaptim, esim geldi yemek var dedim. Yukari ciktik. Orada yedi, ben hazirladim topladim yikadim.. Yemedim.

Sonraki gun yine ayni. Ayni. Ayni.

Bakti ne bisey söylüyorum ne yukarida yiyorum. Sonunda o da geldi ne yaptın dedi. Oylece basladik.. 2-3 ay falan sürdü bizim ortak yemek isi...

Sonra en bastan konuştuğumuz gibi herkes kendi evinde yedi..

Hoşuna gidecek ne pisirdiysem yollardim yukari annesine. Evini temizlerdim. Misafirine cikardim. Iyi yaptim, cok guzel oldu. Aferin bana. Bir kez gonulden teşekkür eden guzel olmus diyen olmadi. Keske gunahimi bile vermeseydim. Pişmanım. Yerinde olsam hic bişey yapmam. Ben evde yedim derim bitiririm.

Sizinde zormus sizde çekmişsiniz kayinvalideden eşten. Bakalım bnde bu kez kökünden çözmeye kararliyim

Çektiysem kendi aptallığımdan çektim.
Halbuki baştan yoo gitmiyorum desem yada gittiğimde çantamı alıp hadi eve gidiyoruz desem sorun olmuycaktı ki.
Tatlı dille anlamayana konuşmaya fırsat vermek yok
İnan o günlerden sonra enfazla ayda 1 kere gittik hatta bayrama doğumgünü denk gelirse o ayda 2 yapmadım ayda 1 2 ayda 1 gittim misafir gibi gidip misafir gibi döndüm evime.

Ben ütü yapmayı çok severim stres atmak için birebir nereye gitsem arkadaşım teyzem annem çıkarır ütülemcekleri bana kvdeyide alıştırmıştım . Kadın 1 ay biriktiriyodu bigün çok sıcak hava sonra yaparsın anne dedim ( halbuki bana çıkarmıştı ) çay bile istemeyide bidaha benden.Resmiyet engüzeli

Sizin cozmenize sevindim ama en cokta annenizi tebrik ederim bazi kayinvalideler ben cektim ben yaptim gelinimde yapicak mantiginda oluyorlar ama anneniz ben cektim sen cekme demis ellerinden operim helal olsun

Annem geliniyle alışveriş yapsın kuaföre gitsin gezmeye gitsin derdinde.
Hiçbişey yaptırmam evimde düs bebek gibi baş köşeye oturtucam diyo.
Çünkü kendisi suyu gelmiş hamileyken hala masa kurup çay dağıtıyomuş.
Bazı çekenler daha çok çektiriyo bazısı hiç çekmesin istiyo

gercekden anlamıyorum ben
kayınvalıdeyle bırlıkte neden yasanır
ayrı eve neden cıkılmaz

Ayrı evdeler altlıüstlü
sadece uyumak için kullanıyolar evi
ayy ayrıntıyı kacırmısım tesekkur ederım

ama cemkırellalıgıma devam edıcem...
otel gıbı kullanılıcaksa ne anladık bız o işten ...
ınsanlar ne dermıs, kımse degıstıgımı dusunmesınmıs,
o esındekı kafa asla degısmeyecek kafa

Aynen canım madem milletin değiştiğini düşünmesini istemiyo niye ayrı evde başka biriyle uyuyo bide utanmadan çocuk yapıyo
Anakuzusu neolucak

geçen yı teyze oğlu evlendi teyzemde geliniyle altlı üstlü teyzem gelinie evleri ayıralım herkez kendi evide yesin içsin diyo geliyo gelini anne ben ayırmam diyo şükür anlaşıyolar yeni doğum yaptı geçen bebeği teyzeme bırakıp dışarda yemeğe çıkmış

Bende yeni evliyken 1 sene beraber yedik. Yanyana oturuyorduk. Sonra hamilelik. . Lohusayken annem geldi 1 ay kaldı o zaman annem ayrı yemek pişirdi. Annem gidince de ben ayrı pişirdim. Bikaç kez söylediler gelin falan diye ama gitmedim

Tamam bu dediklerinizi yapicam. ya öyle bir hale geldim ki nasil yapicagimi bile bilemiyordum
Ben artık evimizde başbaşa yemek istiyorum diyeceksin ve gitmeyeceksin . Çocuk doğana kadar bekleme. Kararlı ol. Yarın git alışveriş yap. Yemek yap. Eşin geldiğinde ben yemek yaptım evde yiyelim de. İtiraz ederse sen git o zaman ben burada yiyeceğim de. Evli olduğumuzu anlamıyorum böyle de.

Ailesinin dibinden ayrilmak istemiyorsa evlenmeseymis. Evlilik kurumunun farkinda bile degil. Icinden geldigin gibi konus esinle.. Cekirdek ailemle birlikte sofrada olmak istiyorum vs vs konus iste

Hiç bir şekilde anlatamazsin ta ki kendine bir gün tak edene kadar. Teyzem 4 yıl yaşadı bu hayatı eşi onu hiç anlamadi sonra kendisi farkeetti de öyle gectiler erkekler için bunu anlamak çok çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…