29 haftalık hamileyim.Bebeğimin kilolu doğmasını istiyorum,acaba neler kilo yapar bi yolu varmı?Ne yemeliyiz?30 kilo alıp da bebeği 2500 doğan da var.13 kilo alıpda 4,5 kilo doğuranlar da..
Merhaba asi85,
Bende çok istiyorum bebeğimin kilolu doğmasını ama ne yazık ki çalıştığım için dikkat edemiyorum :18:
Ama çok şükür bebeğimin gelişimi iyi en son 28+2 iken 1.254 gr.
balık, süt ve yoğurt özellikle çok işe yarıyor. badem, ceviz, fıstık bunlar bebeğin hem fiziksel hem zihinsel gelişimine iyi..
günde 1 kaşık pekmez mutlaka ye, bol su iç ve sebze ağırlıklı beslen...
Sağlıkla al bebişini inşallah.. Bu arada bebiklerimiz aynı gün geliyo
Merhaba asi85,
Bende çok istiyorum bebeğimin kilolu doğmasını ama ne yazık ki çalıştığım için dikkat edemiyorum :18:
Ama çok şükür bebeğimin gelişimi iyi en son 28+2 iken 1.254 gr.
balık, süt ve yoğurt özellikle çok işe yarıyor. badem, ceviz, fıstık bunlar bebeğin hem fiziksel hem zihinsel gelişimine iyi..
günde 1 kaşık pekmez mutlaka ye, bol su iç ve sebze ağırlıklı beslen...
Sağlıkla al bebişini inşallah.. Bu arada bebiklerimiz aynı gün geliyo
bende 28+2 benim oğluşumda 1350 gr bende kilolu olsun dedim sımsıkı beslendim sonuç 82 ile hamile kaldım bugün tam 99 olmuştum yani bebeğe değil bana yaradı hepsi bünyeye bağlı bence ya ben her sabah pekmez ve bal yer evden çıkardım sonrada yumurtalı falan kahvaltı derken sonuç bu o yüzden dengeli ve mantıklı beslenmek lazım
canım senin bebeğinde aşırı kilolu 29. haftada bu kiloda ilk defa bi bebek duydum doktora sordun mu bu durumu Allah korusun bi problem falan olmasın çünkü hiç normal değil arkadaşım bile 4400 gr doğum yaptı o haftalarda 1800 civarındaydı bebeğinin kilosu bence sen bi dr danış