hamileyim birisi benimle konuşsun sevinemiyorum.........

hayırlısı olsun artık yapacak hiçbişeyim alışmaktan başka ...Allah isteyen herkese kısmet etin inşallah

böyle yazıları okuyunca adaletin bu mu dünya diyesim geliyor ama isyankar olmak istemiyorum.kimileri şükürler olsun hamileyim yazıyor kimileride böyle başlıklar atıyor.eğer kısırlık gebelik bölümündeki topikleri okursan ordaki kişilerin - bende dahil olmak üzere- bebek sahibi olmak için küçücük bir umut için yemediği ot çöp, yapmadığı kürlerin kalmadığını anlarsın.evet hazırlıksız yakalanmış olarak görebilirsin kendini ama her kadın anne olarak doğar.en geç bir htfa içinde onsuz yaşayamayacağını göreceksin.Rabbimin sana verdiği mucize bu, kıymetini bil ve şükret bence.

ben daha istemiyorum,ben hazır değilim hamileliğe diye düşünen arkadaşların aslında şöyle çok çok paralar döküp hem maddi hemde manevi olarak yıpranmadıkları için geriye sedece ben hazır değildim demek kalıyor..o yüzden arkadaşım çok şükret.Allah sanada doğacak evladınıda uzun ömürler versin..

Keske benimde burada tek derdim ay cok erken vs demek olsa

cünkü anne olma gercegine alisirim zamanla

ama hamile kalamama gercegi cok daha aci

eh iste Allah isteyeni bekletir istemeyenede zorla verir hayat iste ne edersin.

ama yazilanlari okuzdukca inaniyorum ki yavrum cok yakinda gelecek bize

Ben de evliliğimin ilk iki yılı bebek istemedim,ne akla hizmetse,istediğimde olup olmayacağını bilmeden korundum,neyseki istediğimde hamile kaldım ama düşük oldu,sonra tekrar çok şükür bir oğlum oldu,bebeğim altı aylıkken ben tekrar hamile kalmayayım mı ilkin çok ağladım ama kısa sürdü hemen şoku atlattım doğumu bekledim,şimdi biri 22,diğeri 8 aylık iki oğlum var,üstelik çalışan bayanım,ama 2 senedir bebek bakmaktan çalıştğım söylenmez ücretsiz izin,rapor..aha da tatil geldi bidaha ki eğitim öğretim yılına küçüğü de nerdeyse 1 yaşında olacak,her çocuk rızkıyla,sürprizleriyle gelir,insanda ise her durumu kaldıracak kapasite var,anca zor anlarda açığa çıkan potansiyel var hiiiiiçççç korkma,hayırlı olsun

ilk günki kadar kötü değilim alışıcam sanırım çocukları çok severim ama beniim olması beni korkutuyor.........5 gün tavşan bakamadım öldüler çocuk nasıl bakıcaksam ...

hamileyken tatile çıkmak nasıl oluyor bizim tatil planlarımız vardı ve tatilede çok ihtiyacım var aranızda hamileyken tatile giden oldu mu aceba ?

Canım , beklemediğin bir anda gelmiş bebiş haberin ama üzülme lütfen. Canını sıkma tatlım senin yaptığın bir yanlış yok.Evli bir hanımsın ve bunun olması gayet normal ve güzel birşey.Şu anda elini karnına koy hissetmesen de orada atan küçücük bir kalp var annesi.Senin ve eşinin bir parçası ve o sana muhtaç.Sevinmelisin artık... O çok hızlı büyüyor, 2-3 ay sonra seni duyacak ve sana karşılık verecek küçücük bir can.Allah'ın bir lütfu bu sana o kadar çok insan var ki bebeğim olsun diye dua eden.Şükretmelisin ve bebeğin sana sımsıkı tutunmaya çalışıyor onu üzme annesi... Çok güzel duygular yaşayacaksın ilerleyen zamanlarda.Sonra bebeğini kollarına alacaksın miss kokulu bebeğini...

çok teşekkür ederim hakımda hayırlısı neyse o olur inşallah çok küçük daha bakalım zaman ne gösterecek kese bile yok henüz sanırım çok erken öğrendim..

Hiç üzülmeyin. Hayırlı olsun. Ne güzel birşey annelik.

Çocuk için yanıp tutuşanlar var. Şükredin. Darısı isteyenlerin başına.

senin gibi bende daha yeni evliyken hiç beklemediğim bir anda hamileliğimi öğrendim hep büyük konuşuyordum birkaç sene çocuk düşünmediğimi söylüyordum ama nasip kısmet.ilk suratını gösteren ultrason fotolarını görünce onsuz yapamayacağımı anladım. şu an bir bebeğim var ve günler çabuk geçiyor çabucak büyüyor. ona baktıkça iyiki bu meleği doğurmuşum diyorum.

canım benim..
sanıyorsun ki hiç birşey eskisi gibi olmayacak..
aslında evet hiç olmayacak eskisi gibi
ama bir anne olarak söylüyorum eskisinden binnn bin kat daha güzel olacak herşey...
senin kanından bir parça var içinde şu anda..
hem o parçaya sahip olmak isteyen kadınları düşün birde..nelerini feda ediyolrlar o yolda..
ve son olarak biliyomusun minik kuzucuğun istenmediğini hisseder...
daha şimdiden bağlarınızı zayıflatma...
onun minicik bedenini düün..
kızmı erkekmi düşün...
sana mı babaya mı benzeyecek..
odasını nasıl süsslesem ...
hem çok güzel hamiş elbiseleri var....
hamilelik 9 ay sürüyor tadını çıkar..
anneliğe hiç doyum olmaz zaten emin ol....

ne güzel anlatmışsınız tamda dediğiniz gibi hiçbir şey eskisi gibi olmayacakmış gibi geliyor:)ama alışıyorum artık hamilelik düşüncesine

senin baska bir knunu okudum baska sehire gelin gidicem yazmışsın.. mutlu musun? eşinin ailesi senin yaşadığın sehirdemi? senin ailen uzakta mı? pişman oldun mu hiç evlendiğine bana özelden de acık ve sürüstçe yazarsan cok sevinirim.. konularımı okursan neden sorduğuumu anlarsın.. senin yazdığını okuyunca sanki ben yazmısım gibi hissettim. bende nişanlımın ailesini sevemiyorum. ailemden uzağa gidip onlara hizmet edicek olmak zoruma gidiyor.. bana yazarsan coks evinicem..

ben sana örnek olayımda allahım sağlıkla doğsun büyüsnler de.

bende evlilğimin 2. yılı kazara hamile kaldım üzüldüm çok ama 2 gün sonra sevindim korkularım çoktu planlarımı bozmuştu herşeyden önce.2 aylıkken kalpleri atmadı, kürtaj mecburi dendi.oldum.olmaz olaydım.2 senedir hamile kalamıyroum denk getiremedik dedik psikoljik dedik en son aşama testinde tüplerimin kürtaj sonucu kapandığını öğrendim.şimdi tek çarem tüp.ben bedelini ödedim ! dua et o senle kalsın.allah sizlere bağışlasın sağlıcakla.keyifli sağlıklı hamilelikler dilerim.üzülme güzel taraflarına bak, asla olmamasındansa plansız olması çok iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…