amin canım inşallah bu mucizeyi tatmayı isteyen çok insan var allahım bekletmesin bizi evlat hasretiyle sınamasın.
senin bu durumunda geçer canım allahın izniyle,zaman herşeyin ilacı,işte bak allahım senin yabancı bir şehirde yalnız kalmana razı olmadı ve sana bir melek gönderdi,içinde hissetmeye başlayınca onu herşeyden çok seviceksin,güzel günleriniz olsun inşallah bebeğinle ve ailenle
10 aylık evliyim kaza sonucu hiç beklemezken hamile olduğumu öğrendim çok üzüldüm çok ağladım hazır hissetmiyorum kendimi benim gibi olan varmı varsa nasıl atlattı bu durumu bana yardımcı olun lütfennn...............
Canım , beklemediğin bir anda gelmiş bebiş haberin ama üzülme lütfen. Canını sıkma tatlım senin yaptığın bir yanlış yok.Evli bir hanımsın ve bunun olması gayet normal ve güzel birşey.Şu anda elini karnına koy hissetmesen de orada atan küçücük bir kalp var annesi.Senin ve eşinin bir parçası ve o sana muhtaç.Sevinmelisin artık... O çok hızlı büyüyor, 2-3 ay sonra seni duyacak ve sana karşılık verecek küçücük bir can.Allah'ın bir lütfu bu sana o kadar çok insan var ki bebeğim olsun diye dua eden.Şükretmelisin ve bebeğin sana sımsıkı tutunmaya çalışıyor onu üzme annesi... Çok güzel duygular yaşayacaksın ilerleyen zamanlarda.Sonra bebeğini kollarına alacaksın miss kokulu bebeğini...
çok teşekkür ederim hakımda hayırlısı neyse o olur inşallah çok küçük daha bakalım zaman ne gösterecek kese bile yok henüz sanırım çok erken öğrendim..
Kaç haftalık ki ? Öğrendiğine göre en az 4 haftalıktır bebeğin
valla kaza sonucu oldu benim hesabıma göre 15 günlük dr da dedi ne alttan nede üstten hiçbişekilde görünmez dedi
Adet tarihin 10 gün geçtikten sonra tekrar gidersin doktora o zman kesesi görünür... Hayırlı olsun diyelim inş.
10 aylık evliyim kaza sonucu hiç beklemezken hamile olduğumu öğrendim çok üzüldüm çok ağladım hazır hissetmiyorum kendimi benim gibi olan varmı varsa nasıl atlattı bu durumu bana yardımcı olun lütfennn...............
canım benim..
sanıyorsun ki hiç birşey eskisi gibi olmayacak..
aslında evet hiç olmayacak eskisi gibi
ama bir anne olarak söylüyorum eskisinden binnn bin kat daha güzel olacak herşey...
senin kanından bir parça var içinde şu anda..
hem o parçaya sahip olmak isteyen kadınları düşün birde..nelerini feda ediyolrlar o yolda..
ve son olarak biliyomusun minik kuzucuğun istenmediğini hisseder...
daha şimdiden bağlarınızı zayıflatma...
onun minicik bedenini düün..
kızmı erkekmi düşün...
sana mı babaya mı benzeyecek..
odasını nasıl süsslesem ...
hem çok güzel hamiş elbiseleri var....
hamilelik 9 ay sürüyor tadını çıkar..
anneliğe hiç doyum olmaz zaten emin ol....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?