Hamileyim, boşanıyorum düşünmekten kafayı yicem nolur destek olun?

Pumpkin00

9.takım üyesi/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
2.102
5.226
83
Arkadaşlar daha önceki konumdan yaşadıklarımı biliyorsunuz. Ayrılmak benim için en doğru karar ve kurtulmak. Tabi ki de öyle yapıcam. Ama 2.5 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim 2canımla eski eşimin deyim bana yaşattıklarını hazmedemiyorum sürekli aklıma geliyor yemek bile yiyemiyorum aklıma gelmesi seviyor olmam değil bu yaptığı kaşleşlikten sonra sevgi zaten kalmadı ama salaklığıma mı üzüleyim bu saatten sonra napıcam diye mi düşüneyim ben hakedecek ne yaptım diye düşünmekten 24 saat gözümün önüne yaptıkları geliyor inanın delirmek üzereyim ne yapıcam bilemitorumb

Canım kararını vermişsin geçmişi düşünüp neden uzuyosun kendini

eski konunuzu bilmiyorum, Allah yardımcınız olsun, eskiyi dusunmemeye calısın...

Ne yasadiginizi bilmiyorum ama Allah yardimciniz olsun.

eski konunuzu bilmiyorum, Allah yardımcınız olsun, eskiyi dusunmemeye calısın...

Eski konunuzdan devam etseniz daha anlaşılır olurdu
Ve aslında çok da bişi değişmiyo
Sonuçta adam 3 ay içinde mutasyona uğramadı evveliyatı vardır
Bunları bile bile yine neden hamile kaldınız ?
Boşanma günü döndüm eşim çok yalvardı bende düzelebileceğine inandım. Çocuk istemediğimi hep söyledim eşim çalışmadığı için 24 saatte yanyana olduğumuz için oda korunmama izin vermediği için gizlice birşey alıp kullanma gibi bir imkanım olmadı

Dogru karar vermıssın de sen taa o annesıyle yazıdmasını gordugunde zaten bıtırmısstınız tekrarmı devam ettın. Suan o ne dıyor anlasmalımı kabul etti. Yanı ınsan evlenmıs artık annesıne nasıl senden sankı sevgılıymıssınz sankı cok yabancıymıssın gıbı Atennonu bırakıcam vs dıye bahsesıyor cocuklarınn annesısın. Hanı olur ya 3, 5 gunluk sevgılı sagda solda aman zaten o kızı bırakcam dıye erkeklık taslarlar. Oyle olmus kı sız karısısınız gercekten kalles esınız. Sızı ıstemeyıp boyle dusunebılıyorsa sızın onu hıııç dusunmemenız lazım. Haklı olan sızsınız. Restı cekende sızsınız. Anasınada kına al ver. Al yak oglun plan yapıyordu benı bırakmak ıcın ama once davrandım de

Yok yok o olay son işte gitti daha hiç görüşmedim. Dava açıcam bekliyorum bi takım sebeplerden. 10 günü geçti daha hiç görüşmedim

Ay yok artik bu adam icin mi dusunmekten kafayi yiyeceksiniz? Yoksa kayinvalide tekme tokat size saldiramiyor diye mi uzgunsuznuz?
Sukur bilir misiniz? Biliyorsaniz sukredin bol bol mutlu olun bosandiginiz icin.

Eski konunuzdan devam etseniz daha anlaşılır olurdu
Ve aslında çok da bişi değişmiyo
Sonuçta adam 3 ay içinde mutasyona uğramadı evveliyatı vardır
Bunları bile bile yine neden hamile kaldınız ?
3 aylık hamile.
4 ay önce de boşanma davası varmış hanımefendinin.
Yani hamile kalmadan önce de sorunları varmış, bile bile lades...

Yok yok o olay son işte gitti daha hiç görüşmedim. Dava açıcam bekliyorum bi takım sebeplerden. 10 günü geçti daha hiç görüşmedim

Sen bu adam gelse barisirsin bacim. Canin sikilmis dertlesmek istemissin ok. Sen bekliyorsun adam davayi acsin diye yoksa pek istekli degilsin yani. Istekli olan insan dusunmekten kotu oldum demez. Hepiniz degisiksiniz.

Korunmaniza izin vermeyen adamla neden birlikte oluyorsunuz? Hic mi dusunmuyorsunuz hamile kaacaginizi, o cocuga nasil bir gelecek saglayacaginizi?
Sizin sorumsuzluklarinizin bedelini iki cocugunuz odeyecek, onlardan baska da kimseye uzulmedim, hele size hic uzulmedim.

Sen bu adam gelse barisirsin bacim. Canin sikilmis dertlesmek istemissin ok. Sen bekliyorsun adam davayi acsin diye yoksa pek istekli degilsin yani. Istekli olan insan dusunmekten kotu oldum demez. Hepiniz degisiksiniz.
Pardon da neyle okuyorsunuz? Bir avukat tutmak 13 binlira çekişmeli dava? Benim bunu tutmam için çalışmadığım için babamı beklemem lazım. Dava için babamın gelmesini bekliyorum. 2.olarak aklımdan yaşadıklarım çıkmıyor kolay mı karnımda 3 aylık çocuk ben bu adama güvendim 3 ay sonra başıma bunlar geldi kim kolay kolay sindirebilir?

Ay yok artik bu adam icin mi dusunmekten kafayi yiyeceksiniz? Yoksa kayinvalide tekme tokat size saldiramiyor diye mi uzgunsuznuz?
Sukur bilir misiniz? Biliyorsaniz sukredin bol bol mutlu olun bosandiginiz icin.
Boşandığı için üzülmüyorum gittiği içinde üzülmüyorum sonunu bile bile bu adama güvendiğim ve bu hale düştüğüm için kendime kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…