Çıkıyorum hanfenfi ya kaynanam ya eşim yanımda okuyor evet yanlız çıkmıyorumben buna ınanmıyorum dogum kontrol hapını adam evde nasıl bulsun ? hadı egıtım yok ıs tecrubesı yok kımsesızsınız bılmedıgınız bır sehırdesınız calısma ımkanınız yok evlı kalmak zorundaydınız dıyelım tum olumsuzlukların hepsı aynı anda vardı dıyelım boyle bırsey yokda hanı bız oyle dıyelım
eczaneden aldıgınız dogum kontrol hapından adamın nasıl haberı olsun ?
sız ped almaya camasır almaya cıkmıyor musunuz dısarı ?
ertesı gun hapı dıye de bırsey var adamın ruhu duymaz kı ?
cocuk olunca duzelır dedınız degıl mı ? hanı sıze yalvarınca duzelecegıne ınandıgınız gıbı
sızden rıcam lutfen ucuncuyu dogurmayı erteleyın... yalvaracak ve affedeceksınız cunku. bosanacak olan sımdıye bosanırdı bu durumda en azından ıkıncıyı dogurmazdı. lutfen durustce konusalım gercekcı olalım.
Evet ailem başımdayken onlara bir gelecek sağlamalıyım
komsuyla da mı gorusmuyorsunuz komsuyla konusup yıne aldırabılırsınız ılacıÇıkıyorum hanfenfi ya kaynanam ya eşim yanımda okuyor evet yanlız çıkmıyorum
Evet komşumuz yok yabaniler eşim ve ailesi kimseyle görüşmüyorlar benim 1 tane bile arkadaşım yok eşim müsaade etmiyor. O çocuk istiyorsa olur o kafada bir insan aslında daha fazlası ben kurtulduğuma şükrediyorum)aslında ama biraz daha akıllı davranıp hiç bqrışmadaydım başıma bunlar gelmezdi diye üzülüyorumkomsuyla da mı gorusmuyorsunuz komsuyla konusup yıne aldırabılırsınız ılacı
barısmıssınız barısma surecınde gerekenı yapabılırdınız hatta sart kosabılırdınız ?
adam zorla hamıle kalıp doguracaksın dıye sızı zorluyor muydu
gercekten kotu nıyetle sormuyorum burda bu sekılde sorunlu evlılıgınde ısrarla doguran okadar cok kısı varkı anlamaya calısıyorum
neyse olan olmus ... hakkınızda hayırlısı
Hamileliğim zor geçiyor ama sorun bu değil. Daha önce 5 çocuk kaybettim ilk evlendiğmde düşük yaşıyorum ve ağır işler vs yapmam yasak..Aileniz size destekse çok şanslısınız. Tamam çok hatalar var ama dediğim gibi bırakın bir kenara. Hatasız insan yok çünkü. Ben sizin güçlü duracağınıza gerçekten dediğinizi yapacağınıza inanıyorum. Çoğu kadın şunları yaşasa bile döner eşine. Sizin karırınız net duruşunuz net. Hamileliğiniz zor geçmiyorsa iş bakmaya hemen başlayın. . Karşı taraftan hakkınız olan her şeyi alın çocuklarınız için.
İllakı zor olacak sonucta sevdınız. Ama evloık boyunca annesıne yszdıklarını dusunup dusunup kavga etmek. Sızı dahada cıkmaza sokacak, evlılık degıl huzursuzluk yuvaasına donecek. Oylesı dha kotu. Yınede burdakı yorumlardab gaza gelip karar verme dusun ıyıce zaten konusmuyosunuz karar verecel vaktın varSağolun destek yorumunuz için evet öyle yapıcam bir iş bulup çalışıp birikim yapıcam 2 çocuğum var ve bu adamdan onlarda hayır gelmez o yüzden babam başmdayken Allah razı olsun.. Çocuklarıma birikim yapıp bir gelecek hazırlamalıyım o yüzdende düşünmeyi bırakıp harekete geçmeliyim
Çok sağolunPsikolojik destek almak için imkanınız varsa alın lütfen. Hem hamilesiniz, stresten mümkünse uzak durmaniz lazim. Uzmanın yardimiyla bu süreci daha iyi atlatırsıniz. C9o üzüldüm. Hakkınizda hayırlısı inşallah
Sağolun anlayan birilerinin olduğunu görmek güzel.. Allaha şükür babam arkamda buna nasıl baktuysam doğacak olana da bakarım sen yetwrki kurtul diyorKonu sahibi eleştirilmek için konu açmıyor, o da biliyor hatalı olduğunu. Bence kurtulmuşsun, sakın tekrar barışmayı düşünme ne yaparsa yapsın. Çünkü karakteri bozuk eşinin. Ailen destek oluyorsa şanslısın. Doğuma kadar bekle, doğumdan sonra bebek biraz büyüyünce işe girersin. O eve bir daha dönme sakın.
Kurtulduguna sevin.Ne demek tek cikamamak esir misinizÇıkıyorum hanfenfi ya kaynanam ya eşim yanımda okuyor evet yanlız çıkmıyorum
Evet evladıma sıkı sıkı sarılıp allahım beni evladıma sınama verdiklerine şükür diyorumSenin hissettiğin herşeyi karnındaki de hissediyor biliyorsun değil miEvrene sal kötü enerjileri meditasyon yap. Onu zihninden çıkar. Ne yaşadın bilmiyorum ama inan ki aynı şeyi yaşayan 100lerce kadın vardır. Yalnız değilsin. Neden ben diye düşünme, bu bir sınav ve sen bu sınavı geçmek zorundasın çünkü sana emanet 2 tane can var. Mis kokar onlar ve bence çok şeye ilaçtır evlat kokusu. sağlığına, evlatlarına şükret ki huzurun da yerinde olsun.
Ben de bunu anlamiyorum. 4 ay once boşanmadan donulmus. Hemen hamile kalinmis 3 aylik hamile. Yani bosanmaya gidiyolar vazgecip hemen korunmasiz mi devam ediyor bu insanlar. Nasil bi cesaretse.Eski konunuzdan devam etseniz daha anlaşılır olurdu
Ve aslında çok da bişi değişmiyo
Sonuçta adam 3 ay içinde mutasyona uğramadı evveliyatı vardır
Bunları bile bile yine neden hamile kaldınız ?
Ben de bunu anlamiyorum. 4 ay once boşanmadan donulmus. Hemen hamile kalinmis 3 aylik hamile. Yani bosanmaya gidiyolar vazgecip hemen korunmasiz mi devam ediyor bu insanlar. Nasil bi cesaretse.
Hey Allah'im. Insanin kendine yaptigini cumle alem toplansa yine yapamaz.kocası çalışmadığı için 24 saat yanındaymış ve korunmasına izin vermiyormuş gizlice de bişi alamamış
güler misin ağlar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?