Bende bu salaklıklarımı düşünüyorum zaten ayrıldığıma üzülmüyorum aksine kurtulduğunu düşünüyorum benim derdim karnımda çocukla bunları yaşadım bile bile lades dedim.Korunmaniza izin vermeyen adamla neden birlikte oluyorsunuz? Hic mi dusunmuyorsunuz hamile kaacaginizi, o cocuga nasil bir gelecek saglayacaginizi?
Sizin sorumsuzluklarinizin bedelini iki cocugunuz odeyecek, onlardan baska da kimseye uzulmedim, hele size hic uzulmedim.
Pardon da neyle okuyorsunuz? Bir avukat tutmak 13 binlira çekişmeli dava? Benim bunu tutmam için çalışmadığım için babamı beklemem lazım. Dava için babamın gelmesini bekliyorum. 2.olarak aklımdan yaşadıklarım çıkmıyor kolay mı karnımda 3 aylık çocuk ben bu adama güvendim 3 ay sonra başıma bunlar geldi kim kolay kolay sindirebilir?
Güvenmişim işte ne istiyorsunuz güvendim bile bile diye kendimi mi öldüreyim? Yapmışım bir salaklık Güvenmişim şimdide xeremesini çekiyorum 24 saatimi salaklığım düşünürsek geçiriyorum size yetmiyorsa intihar falan edeyim tövbe yaNeyle okuyorsunuz derken? Senin zaten sorunlu bir evliligin varmis yetmemis cocuk yapmissin, yetmemis bosanmaktan donmussun, yetmemis 2.cocuk, olmadi deyip kayinvalide saldirisi! Bu adamin nesine guvendin???
Kardeşim bırak Allah aşkına.Pardon da neyle okuyorsunuz? Bir avukat tutmak 13 binlira çekişmeli dava? Benim bunu tutmam için çalışmadığım için babamı beklemem lazım. Dava için babamın gelmesini bekliyorum. 2.olarak aklımdan yaşadıklarım çıkmıyor kolay mı karnımda 3 aylık çocuk ben bu adama güvendim 3 ay sonra başıma bunlar geldi kim kolay kolay sindirebilir?
Kocanıza, kayınvalidenize yapamadığınız şeyleri gelip buradaki üyelere yapmayın bir zahmet. Burada kimse sizin stres topunuz değil.Güvenmişim işte ne istiyorsunuz güvendim bile bile diye kendimi mi öldüreyim? Yapmışım bir salaklık Güvenmişim şimdide xeremesini çekiyorum 24 saatimi salaklığım düşünürsek geçiriyorum size yetmiyorsa intihar falan edeyim tövbe ya
Güvenmişim işte ne istiyorsunuz güvendim bile bile diye kendimi mi öldüreyim? Yapmışım bir salaklık Güvenmişim şimdide xeremesini çekiyorum 24 saatimi salaklığım düşünürsek geçiriyorum size yetmiyorsa intihar falan edeyim tövbe ya
Ben kimseye saldırmıyorum çok acımasız yorumlar yapıyorsunuz sanki ben demişim kocam gitti ölüyorum napıcam. Adam benim umrumda değil bana 3 aylık doğmamış 2. 5yaşında doğmuş çocuğumla bunları yaşatan biri gözümde insan bile değil. Ben yaşadığım bu haksızlığı unutamıyorum ve elimde olmadan düşünmekten kafayı yiyorumYahu guzel kardesim uzulme diyorum. Tamam guvenmissin hata yapmisin her insan hata yapar. Hata yapmak insanlara mahsustur. Simdi uzulmek neden? Acini anliyorum ama saldirmak istiyorsan git baskasina saldir. Mesela kv.ustune yururken saldirsaydin:)
Ben kimseye saldırmıyorum çok acımasız yorumlar yapıyorsunuz sanki ben demişim kocam gitti ölüyorum napıcam. Adam benim umrumda değil bana 3 aylık doğmamış 2. 5yaşında doğmuş çocuğumla bunları yaşatan biri gözümde insan bile değil. Ben yaşadığım bu haksızlığı unutamıyorum ve elimde olmadan düşünmekten kafayı yiyorum
Tamm ıste bak rahatlıkta dava acmaı dusunebılıyosun, herseyın ustesınden gelırsın. Bır beyaz esya fırmasında falanda calıstınmı eger meslegn yoksa yanı zaten heryer asgarı verıyor cocuklarına gul gıbı bakar gecersın. Esınde pısmanlıktan kapıdakı affedersın ite donsun. Hatta ondanda yoksulluktu cocuklar ıcın nafakaydı alırsın. Oh mıss.anasıda oglu seni bosadıgı halde, sana para yedırmesıne yansınYok yok o olay son işte gitti daha hiç görüşmedim. Dava açıcam bekliyorum bi takım sebeplerden. 10 günü geçti daha hiç görüşmedim
sorunlu evlılıkte sorunlar devam ederken ve edecegını bıle bıle nıye ard arda dogurmak ıstedıgınızı tum ıctenlıgımle ve samımıyetımle sormak ıstıyorumArkadaşlar daha önceki konumdan yaşadıklarımı biliyorsunuz. Ayrılmak benim için en doğru karar ve kurtulmak. Tabi ki de öyle yapıcam. Ama 2.5 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim 2canımla eski eşimin deyim bana yaşattıklarını hazmedemiyorum sürekli aklıma geliyor yemek bile yiyemiyorum aklıma gelmesi seviyor olmam değil bu yaptığı kaşleşlikten sonra sevgi zaten kalmadı ama salaklığıma mı üzüleyim bu saatten sonra napıcam diye mi düşüneyim ben hakedecek ne yaptım diye düşünmekten 24 saat gözümün önüne yaptıkları geliyor inanın delirmek üzereyim ne yapıcam bilemitorumb
ben buna ınanmıyorum dogum kontrol hapını adam evde nasıl bulsun ? hadı egıtım yok ıs tecrubesı yok kımsesızsınız bılmedıgınız bır sehırdesınız calısma ımkanınız yok evlı kalmak zorundaydınız dıyelım tum olumsuzlukların hepsı aynı anda vardı dıyelım boyle bırsey yokda hanı bız oyle dıyelımBoşanma günü döndüm eşim çok yalvardı bende düzelebileceğine inandım. Çocuk istemediğimi hep söyledim eşim çalışmadığı için 24 saatte yanyana olduğumuz için oda korunmama izin vermediği için gizlice birşey alıp kullanma gibi bir imkanım olmadı
bende buna uzuluyorum gercekten uzuluyorumBoşandığı için üzülmüyorum gittiği içinde üzülmüyorum sonunu bile bile bu adama güvendiğim ve bu hale düştüğüm için kendime kızıyorum
konuyu okudum , hala da aynı şeyi düşünüyorum.ne gerek vardı şimdi ikinci çocuğa? cahillik ve bencillik başka bir şey değil.Konuyu okuyun isterseniz
Sağolun destek yorumunuz için evet öyle yapıcam bir iş bulup çalışıp birikim yapıcam 2 çocuğum var ve bu adamdan onlarda hayır gelmez o yüzden babam başmdayken Allah razı olsun.. Çocuklarıma birikim yapıp bir gelecek hazırlamalıyım o yüzdende düşünmeyi bırakıp harekete geçmeliyimTamm ıste bak rahatlıkta dava acmaı dusunebılıyosun, herseyın ustesınden gelırsın. Bır beyaz esya fırmasında falanda calıstınmı eger meslegn yoksa yanı zaten heryer asgarı verıyor cocuklarına gul gıbı bakar gecersın. Esınde pısmanlıktan kapıdakı affedersın ite donsun. Hatta ondanda yoksulluktu cocuklar ıcın nafakaydı alırsın. Oh mıss.anasıda oglu seni bosadıgı halde, sana para yedırmesıne yansınevlı kalsanız daha ıyıydı der kadın en son. Omun yzuumdem bu duruöa dustunuz sımdı oglu hem bosanmıs hem sana para yedirsınde catlasın. Anlamıyorum cocuklarını evlendırmek ıcın heryerde kız gezerler. Bırını buluncada kadını evden yollayana kadr ellerınden gelenı yaparlar. Bırak evladın mutlu huzurlu cocukları var karısı var. Karısma. Bır ınsan nıye cocugunun mutsuzlugu ıcın elınden belenı yapabılıyor nasıl bır vıcdan ya bu bazı kaynanalardakı
Amin tek temennim bu Allaha havale ettimCanm valla eski konunuda okudum cok uzuldum durumuna o kv ni elime alip bir güzel dovesim geldi insallah en kisa zamanda o adamdan kurtulursun ve kendine guzel bir hayat yolu cizersin
Evet ailem başımdayken onlara bir gelecek sağlamalıyımKendinize ne kadar kızsanız azdır. Şu hatalarınızı düşünmeyi bırakıp 2.5 yaşında ki çocuğunuzu ve karnınızdaki çocuğunuzu düşünmeye başlayın. Nolur sadece onları düşünün. Onlara nasıl bir hayat vereceksiniz. Çalışmıyorsanız işe girmeyi düşünün mesela. Geçmişi bırakıp geleceğe bakın buna mecbursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?