- 31 Ekim 2013
- 21.626
- 72.738
- 798
- 41
- Konu Sahibi cankanget21
-
böyle bişey olabilir mi gerçekten, benim de eşim her akşam dışardadır çok büyük sorun etmedim (bazen sinirleniyorum ne bu böyle diyorum ama çok uzamıyor bende) ama bu konuyu okudukça gidip adama çemkiresim ne haltlar karıştırıyosun sen diyesim geldiBen de tam bunu soracaktım.
Yani bir insan akşam çıkar da her akşam çıkmaz. İnşallah yoktur öyle bir şey.
yani sizinkisini bilmiyorum tam olarak ama her akşam dışarıda ne yapıyor ki biliyomusunuzböyle bişey olabilir mi gerçekten, benim de eşim her akşam dışardadır çok büyük sorun etmedim (bazen sinirleniyorum ne bu böyle diyorum ama çok uzamıyor bende) ama bu konuyu okudukça gidip adama çemkiresim ne haltlar karıştırıyosun sen diyesim geldi
sizi uzun zmandır takip ediyorum bnmde bir derdim var üye olup yazmak istedim..
5 yıllık evliyim 20 haftalık hamileyim cumartesi basit bi nedenden tartıştık eşimle geç geldi eve bi iş war para alıcam dedi gitti , eve gelmedi sabah aradım dükkandayım dedi bütün gece telide kapalıydı deli oldum sabh kapadım bnde teli bi arkdasıma gittm eve gelmiş aramış flan sürekli bnde aksam 7de eve geldim yoktu evde 12 yye geliyodu aradım eşyalarımı toplayıp gidicem kartlarımı getir dedim.getirdi attı salonda yattı bnde sabah bikaç parça eşya alıp ondan önce cıktım saat 10da aradı açmadım işyerimi aradı konşck bişey yok dedim kapadm snra msj attım bosanma davasını açablrsn diye cwp yazmamış bu aksam eve gitmek istemiyorum,bosanmak istiyorm artık yeter aksamdan beri ağlıyorum , annemlere gidemem babam yurtdışında annemde şehirdışında ziyarette 1 hafta sonra dönücek sizce napıyım eve gidiyim mi
Allah korusun dediginiz gibi o kadar yayginlasti ki boyle seyler, esim genelde kahveye gidiyor aradigimda cevap da veriyor ( cogunlukla) o yuzden cok uzerinde durmadim bugune kadar tadimiz kacmasin diye ama biraz takip etsem ena olmayacak sanirimyani sizinkisini bilmiyorum tam olarak ama her akşam dışarıda ne yapıyor ki biliyomusunuz
tabiki çemkirmeyin eşinize önce takip
ama nedense konu sahibinin anlattıklarından onu çıkardım hem her akşam dışarıya çıkıyo hemde karısından uzaklaşıyo aklıma bi tek o geldi yani bu aralar böyle şeyler çok oluyo(allah korusun tabi)
bence eğer aradığınzda cevap veriyosa konuşmasında falan bi değişiklik olmuyosa yoktur öyle bişey yani böyle sarhoş tarzı konuşmuyosa sanmam ama yinede kocaya çaktırmadan takip etmekte yarar varAllah korusun dediginiz gibi o kadar yayginlasti ki boyle seyler, esim genelde kahveye gidiyor aradigimda cevap da veriyor ( cogunlukla) o yuzden cok uzerinde durmadim bugune kadar tadimiz kacmasin diye ama biraz takip etsem ena olmayacak sanirim
konuyu düzenledim son durum ilk sayfada...ne yaptınız? konuştunuz mu eşinizle
Ay cnmm.kiyamammm.ne kotu bir durum.sizi uzun zmandır takip ediyorum bnmde bir derdim var üye olup yazmak istedim..
5 yıllık evliyim 20 haftalık hamileyim cumartesi basit bi nedenden tartıştık eşimle geç geldi eve bi iş war para alıcam dedi gitti , eve gelmedi sabah aradım dükkandayım dedi bütün gece telide kapalıydı deli oldum sabh kapadım bnde teli bi arkdasıma gittm eve gelmiş aramış flan sürekli bnde aksam 7de eve geldim yoktu evde 12 yye geliyodu aradım eşyalarımı toplayıp gidicem kartlarımı getir dedim.getirdi attı salonda yattı bnde sabah bikaç parça eşya alıp ondan önce cıktım saat 10da aradı açmadım işyerimi aradı konşck bişey yok dedim kapadm snra msj attım bosanma davasını açablrsn diye cwp yazmamış bu aksam eve gitmek istemiyorum,bosanmak istiyorm artık yeter aksamdan beri ağlıyorum , annemlere gidemem babam yurtdışında annemde şehirdışında ziyarette 1 hafta sonra dönücek sizce napıyım eve gidiyim mi
kusura bakmayın kızlar ogunden sonra ciddi bir sağlık problemi geçirdim cwp veremedim kimseye,
o olaydan sonra durumlar biraz düzelir gibi oldu ve son olay pazar gecesi patlak verdi annem eşim ben oturyrz telini şarja takmış hep şifrelidir teli (desen çizimi var şifre olarak) rast gele birşey denedm ve açıldı kendide karşımda oturyr ve tv ye dalmış 10 dk sonrada bütün apartman bana otrmaya gelecek msjlara bi göz atiyim dedim bi baktım neslihan diye biri war girdim hemen belki 100 tane msj atılmış sadece en son ki msj zihnime yer etmiş ''kollarında uyanmayı cok isterdim'' diye ve msjlara sanki pek karşılık verilmemiş gibydi bizmki atmış hep yani başımdan aşağı kaynar su mu döküldü ne döküldü oan hatırlamıyorum o numrayı nsl ezbrledm onu bilmiyorm sadece..
kapadım teli koydum yerine 2 dk snra yüzüme bktı bişey oldugunu anlamıştı bi yandan da anneme çaktırmamaya çlşyrm diğer odaya geçtim geldi neslihan kim flan dedim sok oldu ztn sacmlaadı cwp veremedi oan kapı çaldı misafrler gldi ve cıktı oda ardında banyoya girip o numrayı aradım kız açtı hyrdır flan dedim ben msj atmıyorm o sürkli bni rahatsız ediyo dedi.neyse o gece misafirler gitti eve geldi direk yatak odasına geçti hiçbişey soylemedm bnde yerde yattım sabahta ckarken kücük bi çanta hazırladım iş çıkısı anneme gittim aksamdan beri annemde kalıyorm aksam kv kp geldi o acsın bosanma davasını dedim yalvardılar yakardılar dinlemedim.kusura bakmayın biraz uzun oldu .ağlayarak yazıyorm suan bunları tek desteğim oğlumun tekmeleri..
oyle gercekten.oğlumda olmasa..Ay cnmm.kiyamammm.ne kotu bir durum.
aynen öyle..Yani aldatılıyormuşsunuz. Eşinize yazıklar olsun.
Hamilesiniz ilk bebeğiniz. Kudurmuş resmen arpası fazla gelmiş
mesajları tam okuyoamadm ki belki kızın beni rahatsız etme diye msjıda vrdı arada ama gözlerime perde indi sanki yada bianlık aptallık diym bilmiyorm neden aradm..kızı niye arıyorsunuz ki "hayırdır" diye.
mesajlar açık diyorsunuz eşiniz yazmış ve cevap alamamış.
allah yardımcınız olsun zor bir durum. hiçbir kadın bunu yaşamamalı.
kızı niye arıyorsunuz ki "hayırdır" diye.
mesajlar açık diyorsunuz eşiniz yazmış ve cevap alamamış.
allah yardımcınız olsun zor bir durum. hiçbir kadın bunu yaşamamalı.
suan işteyim ama annemde kalıyorm.hayır bosanmak istiyorum tabikide ama cok zor bi süreç nasıl yapıcam bilmiyorm.Simdi annenedesin...o mikrop ne yapiyor...sen bosanma kararinda netmisin,yoksa surundureyimmi diyorsun?
Yalvariyo mu pesinde mi napiyo? Eger pesini birakmaz bosanmak istemezse daha cok yorar seni bide hamilesin insallah hersey hayirla sonuclanirsuan işteyim ama annemde kalıyorm.hayır bosanmak istiyorum tabikide ama cok zor bi süreç nasıl yapıcam bilmiyorm.
bişeyler var diyodum aama kimse bukadar kötüsünü düsünmek istemiyor tbi.annem herzman destek bana babm burda yok iş için yurt dışında 3-4 ay snra gelicek duydugunda deliricek ama tbiki destek olcgnı bliyorm...Sen en bastan hissetmistin degil mi? Allah sabir versin ailen destek mi sana orda cocugunu buyutebilecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?