hamileyim boşanmak istiyorum

Ben de tam bunu soracaktım.
Yani bir insan akşam çıkar da her akşam çıkmaz. İnşallah yoktur öyle bir şey.
böyle bişey olabilir mi gerçekten, benim de eşim her akşam dışardadır çok büyük sorun etmedim (bazen sinirleniyorum ne bu böyle diyorum ama çok uzamıyor bende) ama bu konuyu okudukça gidip adama çemkiresim ne haltlar karıştırıyosun sen diyesim geldi

yani sizinkisini bilmiyorum tam olarak ama her akşam dışarıda ne yapıyor ki biliyomusunuz
tabiki çemkirmeyin eşinize önce takip
ama nedense konu sahibinin anlattıklarından onu çıkardım hem her akşam dışarıya çıkıyo hemde karısından uzaklaşıyo aklıma bi tek o geldi yani bu aralar böyle şeyler çok oluyo(allah korusun tabi)

ben sizi haklı buluyorum . dükkandaysa teli neden kapalı hem de hamile eşi yalnızsa . her şey olabilir dr götürmesi de gerekebilir . bilmiyorum hamile eşi olan birisinin hem geceyi dışarda geçirmesi hem teli kapaması bana hiçte normal gelmiyor .

Her gece dışarda olan eşi ne yapacaksın siz haklısınız. Heralde böyle bu durumda insan evli değil sevgilisi olsa daha çok görür adamı. Ama burda temizliğini yemeğini vs yapıyorsun adam da her gece dışarda valla bekar olsan daha iyi. Bu durumu normal görenler de ilginç yani. Ama siz de bir de çocuk olacakmış konu Sahibi bilemedim şimdi

Allah korusun dediginiz gibi o kadar yayginlasti ki boyle seyler, esim genelde kahveye gidiyor aradigimda cevap da veriyor ( cogunlukla) o yuzden cok uzerinde durmadim bugune kadar tadimiz kacmasin diye ama biraz takip etsem ena olmayacak sanirim

Allah korusun dediginiz gibi o kadar yayginlasti ki boyle seyler, esim genelde kahveye gidiyor aradigimda cevap da veriyor ( cogunlukla) o yuzden cok uzerinde durmadim bugune kadar tadimiz kacmasin diye ama biraz takip etsem ena olmayacak sanirim
bence eğer aradığınzda cevap veriyosa konuşmasında falan bi değişiklik olmuyosa yoktur öyle bişey yani böyle sarhoş tarzı konuşmuyosa sanmam ama yinede kocaya çaktırmadan takip etmekte yarar var

ne yaptınız? konuştunuz mu eşinizle

Ay cnmm.kiyamammm.ne kotu bir durum.

Yani aldatılıyormuşsunuz. Eşinize yazıklar olsun.
Hamilesiniz ilk bebeğiniz. Kudurmuş resmen arpası fazla gelmiş

Simdi annenedesin...o mikrop ne yapiyor...sen bosanma kararinda netmisin,yoksa surundureyimmi diyorsun?

kızı niye arıyorsunuz ki "hayırdır" diye.
mesajlar açık diyorsunuz eşiniz yazmış ve cevap alamamış.
allah yardımcınız olsun zor bir durum. hiçbir kadın bunu yaşamamalı.

mesajları tam okuyoamadm ki belki kızın beni rahatsız etme diye msjıda vrdı arada ama gözlerime perde indi sanki yada bianlık aptallık diym bilmiyorm neden aradm..

niye aramasın kardeşim en doğal hakkı sen olsan aramaz mısın

Sen en bastan hissetmistin degil mi? Allah sabir versin ailen destek mi sana orda cocugunu buyutebilecek misin?
bişeyler var diyodum aama kimse bukadar kötüsünü düsünmek istemiyor tbi.annem herzman destek bana babm burda yok iş için yurt dışında 3-4 ay snra gelicek duydugunda deliricek ama tbiki destek olcgnı bliyorm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…