hanfendi 4.30da çıkıyoruz. Hem nicelik değil nitelik önemli. Kimi bütün gün iştedir ama işten iyi gelir. Kimi beş saat çalışır eve pili bitmiş gelir. Bu mantığa göre 8 saat masabaşında çalışan biri 7 saat çalışandan daha çok yoruluyor. Sosyal medyada 3-5 kişi konuşuyor diye öğretmenler yanlış tanınıyor="arnir, post: 54278424, member: 424775"]konu oraya nereden geldi biliyor musunuz öğretmenlerin sürekli az maaş az para diye ağlamalarından geldi sürekli ağlarklar ama hesapta mühendisle aynı maaşı alırlar çok az çalışarak ve bunu hiç kabul etmezler zaten kabul etseler sorun olmayacak
hamileliğin son aylarında neler olacagı hiç belli olmuyor ayakta durmak sorun oluyor bel agrısı oluyor tansiyon oluyor bence rahat rahat gidip gelin borc olayını bilemiyorumDiğer sınıflara da kurs açabiliyoruz ve sınava girenler son sınıf
Müdürünüzle konuştunuz mu 1 gün isteğini ve hastane için gerektiğini? Yani 1 boş gün öğretmenlikte normal ama neden vermediler anlamadım. En olmadı yapabiliyorlarsa, o başka okula verecekleri dersleri, ilçede değil, ildeki bir okuldan vermelerini rica edebilirsiniz. Merkeze sabahtan gider, orada işlerinizi bitirir gelirsiniz.Ben 1 gün istiyorum, sabahtan hastaneye gitmem lazım çünkü ilçedeyim ve il çook uzak, doğudayım.
Alıyorum öyle mesajlar ama insanlar esas soruyu kaçırıp öğretmenlerin ne kadar da rahat olmasına takılıyorlar.
çok ağlayan var herkes öyle demiyorum ama bıktık bunlardanŞimdi soyle bir algi olusturuldu , öğretmen =paradan aglayan kişi
Ben buna asla katilmiyorum, ayrica burdaki aglamak kinayesini de cok cirkin buluyorum ama lafi oralara getirip hic konuyu germeyelim, boyle konular icin hazirda bekleyen insanlar var
Dedigim gibi herkesin yasam sartlari maasi kendini baglasin.
Simdi biri cikip sen hamileyken boyle calisiyorsun ama ben gece 9 a kadar calistim diye çıkışır arkadasa, hic gerek yok.
Bol ve mutlu kazanc diliyorum, sevgiler :)
hamileliğin son aylarında neler olacagı hiç belli olmuyor ayakta durmak sorun oluyor bel agrısı oluyor tansiyon oluyor bence rahat rahat gidip gelin borc olayını bilemiyorum
okulda yeterli ders yok zaten bi kaç öğretmen az dersten dolayı başka okullara gönderiliyor, o da şöyle düşünüyor e onları başka okula gönderip uğraşacağıma hazır hamile ve yetersiz olanın derslerini alır diğerlerne dağıtırımMüdürünüzle konuştunuz mu 1 gün isteğini ve hastane için gerektiğini? Yani 1 boş gün öğretmenlikte normal ama neden vermediler anlamadım. En olmadı yapabiliyorlarsa, o başka okula verecekleri dersleri, ilçede değil, ildeki bir okuldan vermelerini rica edebilirsiniz. Merkeze sabahtan gider, orada işlerinizi bitirir gelirsiniz.
Teşekkür ederim yorumunuz beni rahatlattı size de hayırlı olsun :)Öncelikle hayirli olsun ben de ogretmenim ben de temmuzda dogum yapacağım.
Alinganlik gostermissiniz .Idare herkesin istegine gore ders programı hazirlayamiyor .Hatta ozel durumu olanlar icin bir kac kez duzenleme yapiyor ve sonrasinda herkesin duzeni karışıyor. Siz donemin basinda hamile degildiniz ki eger hamile olsaniz ona gore duzenleme yapabilirlerdi.
Ben cok buyuk bir okuldayim ve okulda tahminimce 20 tane hamile bayan var .Hangine gore neyi ayarlayacaklar ki .
Boyle seyleri kafaniza takip bebeginize de kendinize de stres yuklemeyin lutfen
Cevreyi ne kadar takarsaniz daha cok gerilirsiniz .Teşekkür ederim yorumunuz beni rahatlattı size de hayırlı olsun :)
70 öğretmenli bir okulda çalışıyorum ama cok sukur idare herkesin özel durumuna göre yardimci olmaya calisiyor.okulda yeterli ders yok zaten bi kaç öğretmen az dersten dolayı başka okullara gönderiliyor, o da şöyle düşünüyor e onları başka okula gönderip uğraşacağıma hazır hamile ve yetersiz olanın derslerini alır diğerlerne dağıtırımben ilçedeyim ve sadece ilçeye gidebiliyorum
Konuştum bana direkt bütün derslermi alacağını söyledi daha önce planlamış kafasındaMüdürünüzle konuştunuz mu 1 gün isteğini ve hastane için gerektiğini? Yani 1 boş gün öğretmenlikte normal ama neden vermediler anlamadım. En olmadı yapabiliyorlarsa, o başka okula verecekleri dersleri, ilçede değil, ildeki bir okuldan vermelerini rica edebilirsiniz. Merkeze sabahtan gider, orada işlerinizi bitirir gelirsiniz.
Maalesef.. ne yapacağımı bilemedim70 öğretmenli bir okulda çalışıyorum ama cok sukur idare herkesin özel durumuna göre yardimci olmaya calisiyor.
15 saat ders varken bos gun vermeyen idare kotu niyetlidir baska bir aciklamasi yok bu durumun.
Mühendis olarak derken????Mühendisle ögretmen kendini kiyaslayıp birde üstüne susmalı mi,ne alaka...haftanın 5 gunu 9-6 çalışıyoruz sizinle aynı maaşı alıyoruz mühendis olarak el insaf
Ben sadece 1 günümün boş olmasını istiyorum o da hastaneye falan izin almadan çocukları mağdur etmeden gidebilmek için
Aynen öyle ben daha bunu söylemeden kendisi senin artık 15 saatin var dedi zaten ben seni bu şekilde çalıştıramam dediBunu bu şekilde belirttiniz mi idareye?
Çok sağol canım..Allah razı olsunYa konu hakkında bilgim yok, öğretmen de değilim ama nedir bu öğretmenlerin çilesi cidden anlamıyorum. Okulda çocuklarla uğraş, dışarıda yok sen benden fazla alıyorsun, yok 3 ay tatil yapıyorsun. Madem o kadar özeniyorsun sen de öğretmen olsaydın, hayatımda bu kadar saçma kıyaslamalar duymadım. Doktorlar da yüksek maaş alıyor ama çektikleri çile benimkiyle bir değil, acilde çalışan arkadaşım her gün "Keşke yazmasaydım bu bölümü" diye bana ağlıyor. Şimdi bu kız benden fazla maaş alıyor diye hak ediyorsun bu muameleleri mi diyeyim? Konu sahibi size de sağlıklı doğumlar diliyorum, canınızı sıkmayın.
Ben sadece 1 günümün boş olmasını istiyorum o da hastaneye falan izin almadan çocukları mağdur etmeden gidebilmek için
Öncelikle hayirli olsun ben de ogretmenim ben de temmuzda dogum yapacağım.
Alinganlik gostermissiniz .Idare herkesin istegine gore ders programı hazirlayamiyor .Hatta ozel durumu olanlar icin bir kac kez duzenleme yapiyor ve sonrasinda herkesin duzeni karışıyor. Siz donemin basinda hamile degildiniz ki eger hamile olsaniz ona gore duzenleme yapabilirlerdi.
Ben cok buyuk bir okuldayim ve okulda tahminimce 20 tane hamile bayan var .Hangine gore neyi ayarlayacaklar ki .
Boyle seyleri kafaniza takip bebeginize de kendinize de stres yuklemeyin lutfen
Ben burda bi de öğretmen olmamdan dolayı kötü muaBir de ogretmenim diye konu acarsaniz burda da sinirleriniz yipranir.Gecenlerde yeni evli öğretmen bayan konu acmisti ev islerimi yetistiremiyorum diye .Herkes kendi isiyle kadinin isini kiyaslamisti .
bunu bu şekilde söyleseniz neden yapmasınlar
yani bazı yerlerde hiç yapmazlar da sizinki makul bir gerekçe
kurs da ben olsam ben de vermem
siz de dahil kimse bilemez ki ilerleyen aylarda sıkıntı yaşamayacağınızı neden riske girsin kurs verdirecek başka öğretmen varsa hem siz de yorulmamış olursunuz diye düşünmüşlerdir
lakin size 15 saat nasıl verecek
okulda başka öğretmen varsa ona kaç saat verecek de size 15 olacak
21 versin en azından zira aksi halde okulda öğretmen varken diğer öğretmene ek ders vermek sıkıntı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?