- 14 Eylül 2017
- 7
- 14
- 16
- 41
- Konu Sahibi emptystring
-
kesinlikle katılıyorumBöyle konuları kavgaya dönüştürmeyi ve hatta lafı boşanmaya kadar getirmeyi nasıl başarıyorsunuz?
İkisi de gelsin?? Kocanızı karşınıza alıp böyle bir dönemde anneme ihtiyacım var isterse senin annen de gelsin birlikte bakarız demek bu kadar mı zor. Neden illa benimki gelsin seninki gelmesine geliyor olay.
Neden böyle düşünüyorsunuz ki bende gelirse benim annem dogumuma gelsin isterim aksi halde kv yardımcı olmak istedi ama kabul etmedim annemle bile rahat edemezken kv ile o durumda rahat edeceğimi düşünmüyorum kendi annemden bile belli durumlarda çekiniyorum bu konuda hassasım kv de daha da artacağı için tercih etmiyorum belki konu sahibi de böyle düşünüyor kendi annenle kocanın annesi aynı degil sonuçta ki kadın yardımcı olacak kafada biri degil diye de yazmış kv nin tek derdi kıskançlık kızın annesinden ne eksigim var kafası yoksa yardımı düşündügü için gelse en başında söylerdi konu sahibi haksız degil ama eş tarafı çok büyütmüş olayı böyle bi meseleden boşanmaya nasıl gelindi bende şaşırdımBöyle konuları kavgaya dönüştürmeyi ve hatta lafı boşanmaya kadar getirmeyi nasıl başarıyorsunuz?
İkisi de gelsin?? Kocanızı karşınıza alıp böyle bir dönemde anneme ihtiyacım var isterse senin annen de gelsin birlikte bakarız demek bu kadar mı zor. Neden illa benimki gelsin seninki gelmesine geliyor olay.
Aynı konu 2defa varHamileyim. Doğumumda yardım için annem gelecekti.
Kayınvalidem bunu duyunca o geliyorsa ben de gelirim demiş. Ama kendisi öyle çok da yardım edecek tipte biri değil; daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bebeğin altını bile değiştiremiyor. Ben de eşime o zor dönemde annemi istediğimi, onun annesini istemediğimi söyledim. Çok büyük kavgalar ettik. En sonunda kendi anneme gelme dedim. Eşim sürekli ağladığım için ve ortamı gerdiğim için çok mutsuz olduğunu, böyle devam etmek istemediğini söyledi, hatta boşanalım bile dedi. Ne diyeceğimi bilemedim, cevap veremedim. Boşanma gündeme geldiğinden beri kafam allak bullak oldu, nasıl davranacağımı bile kestiremiyorum. Mevcut durumda annem de doğuma gelmeyecek, inanılmaz stresliyim. En çok da bütün bu üzüntü bebeğime yansıdığı için mutsuzum. Nasıl davranabilirim şu durumda?
Böyle konuları kavgaya dönüştürmeyi ve hatta lafı boşanmaya kadar getirmeyi nasıl başarıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?