Hamileyim esim Boşanalim dedi

Arbella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
35
26
3
40
8 haftalik hamileyim dün gece esimle tartıştık ve bana ne yapmak istiyorsun dedi. Dedim sen ne dersen onu yapalim. Bosanalim dedi iki çocuğum var benim 3. Ye hamileyim 12 yildir bu tip kinayeli laflarindan bıktım. Çocuğu aldirmaya gidiyoruz deli gibi ağlıyorum bi akil verin lutfen

bence aldırmayın o çocuk değil siz suçlusunuz.. bir bebek rahme düştüğü andan itibaren yaşama hakkına sahip.. o kadar sıkıntı içinde bir de bunun vicdanını bindirmeyin üstünüze.

bunu başta düşünseydiniz keşke zira 12 yıldır aynı kötü huylu kocaya 3. çocuk baştan sona hata!

Bence sakinleşmekte yarar var . Konuşun detaylı kavga etmeden boşanmak istiyorsa da boşanın. Sonuçta bide bunun aldatma tarafı var. Üzme kendini lütfen herşey insanlar için dünyanın sonu değil.

bu kadar mı basit gece tartışıp sabah çocuğu aldırmaya gitmek.
Senelerdir bu tür şeyler söylüyorsa yine aynı laflardır, çocuktan çıkarmayın hırsınızı.
Gerçekten de aldırırsanız boşanın kesinlikle.

Bu şekilde hep sorunlu olan çiftlerin nasıl 2 ve 3.çocukları yapabildiklerini anlamıyorum ben.hep sorunlusunuz ama cinsellik devam ediyor garip değil mi?

Eğer anne baba olarak o çocuklara yetemiyorsaniz mutsuz bir ailede büyütüyor kavga gürültü içinde yasatıyorsaniz ben bir cana kiymayın yazık demeyeceğim çünkü doğurup mutsuz büyütmek daha da yazık bence.

Ben de hep bunu merak etmişimdir.
Kadının biri "her ikisinin yeri ayrı,eşimle kavga ettim diye cinsellik de mi yaşamayalım" dediydi.
Ya herhalde bende bir sorun var.
Sevişmek o kadar mı matematiksel bir işlem anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…