- 15 Aralık 2009
- 8.948
- 21.382
- 873
Ben aynen bu şekilde olan bir kadına sormuştum "ama erkeğin ihtiyacı var " demiştiBu şekilde hep sorunlu olan çiftlerin nasıl 2 ve 3.çocukları yapabildiklerini anlamıyorum ben.hep sorunlusunuz ama cinsellik devam ediyor garip değil mi?
Eğer anne baba olarak o çocuklara yetemiyorsaniz mutsuz bir ailede büyütüyor kavga gürültü içinde yasatıyorsaniz ben bir cana kiymayın yazık demeyeceğim çünkü doğurup mutsuz büyütmek daha da yazık bence.
Ben eşim ile kavgalıysam yada ayrılma aşamasındaysam cinsellik yaşayabilecegimi sanmıyorum.Ben de hep bunu merak etmişimdir.
Kadının biri "her ikisinin yeri ayrı,eşimle kavga ettim diye cinsellik de mi yaşamayalım" dediydi.
Ya herhalde bende bir sorun var.
Sevişmek o kadar mı matematiksel bir işlem anlamadım.
Hay ben o zihniyetin!Ben aynen bu şekilde olan bir kadına sormuştum "ama erkeğin ihtiyacı var " demişti
Ben de yaşayamamıştım zaten.Ben eşim ile kavgalıysam yada ayrılma aşamasındaysam cinsellik yaşayabilecegimi sanmıyorum.
Lale normal olanı bu bence yani senin yaşadığın.Ben de yaşayamamıştım zaten.
Eski olayımda öyleydi yani.
Zaten insanın içinden nasıl gelir ki?Lale normal olanı bu bence yani senin yaşadığın.
birde cinsellik sevgi ile olur. çok kavga edersin cinsellik yaşadığın an biter o kavga sıkıntı.zira bundan ötesi görev gibi saçma sapan bişey olur..Zaten insanın içinden nasıl gelir ki?
Erkek de eşinin gönlünü almadan nasıl cinsellik düşünür onu da anlamam.
Bebeği aldırmaya gitti konu sahibi değil mi?
Aynen 14 kullanıcı 22 ziyaretçi sayın seyirciler..Ortaya yem attı izliyor gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?