Hamileyim esim Boşanalim dedi

Ben aynen bu şekilde olan bir kadına sormuştum "ama erkeğin ihtiyacı var " demişti

öfkeyle kalkan zararla oturur.
önce bir sakin olun.

ayrıca karnınızdaki çocuğunuzda evdekiyle aynı.
canlı ve yaşıyor içerde de olsa.

Ben eşim ile kavgalıysam yada ayrılma aşamasındaysam cinsellik yaşayabilecegimi sanmıyorum.

hep boyleyse cocuk nıye yaptınız
hemen bosanalım demek okadar kolaymı
nıcın tartıstınız ne oldukı tartısma bosanalıma kadar geldı
noluyo yahu

Sorunlu evliliklerdeki şu hamile kalma fantezisine hastayım. Evlilikte sorunlar varken nasıl aynı yatağa girebiliyorsunuz? Biri daha konu açmıştı gerçi onunkinde hamilelik yoktu ama, evliliğin sorunlu, kocası sürekli hakaret ediyormuş ve artık orgazm olamıyorum diyordu, bu durumu nasıl düzeltebilirim falan diyordu. Aslında artık mide almıyor ama farkında değil, neyi zorluyorsa... Neyse işte valla ben çok açık bişey söyleyeceğim, benim annem ve babam boşanmadan bir süre önce ayrı yatmaya başlamışlardı çünkü evlilik sorunluydu yani o evlilikte kadın cinsellik yaşıyor bir de hamile kalıyor...

Zaten insanın içinden nasıl gelir ki?
Erkek de eşinin gönlünü almadan nasıl cinsellik düşünür onu da anlamam.
birde cinsellik sevgi ile olur. çok kavga edersin cinsellik yaşadığın an biter o kavga sıkıntı.zira bundan ötesi görev gibi saçma sapan bişey olur..

Ilk hamileligin olsa aldir derdim madem ki koca da istemiyor....
ama 2 tane olan yerde 3 .ye de yer var gibime geliyor....

Hep böyleydi diyosun bide üstüne 3. Cocugu yapiyosunuz..
Ve ikiniz tartistiniz diye bir bebegin yasama hakkini elinden aliyosunuz..
Madem anlasmiyosubuz madem evliliginiz inisli cikisli ozaman hic yapmayin cocuk yazik cocuklara ya.

Kufur edilmeyi bile hakedecek insan sıfatında değilsiniz..
Kopek mi lan bu kustum sana gitcem atcam demek bu kadar mı kolay..
Ki hayvana bile yapılmaz....imkan varsa iki çocuğunuzu da onları büyütebilecek birilerine verin karı koca yatışlarınızda yem olmasınlar.
Yeminle bu zihniyetteki insanları kısırlaştırasım geliyor asıl..

Herkesin kararına sonsuz saygım var. Kürtaj da tamamen sizin kararınız ve insiyatifinize kalmış bir durum. Lakin..

O kocan denecek insanın iki lafına bakarak o bebeği aldırmaya gidiyorsun ya? İşte o zaman diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Cidden yazık.. Yazıklar olsun senin gibi kadınlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…