Hamileyim esim Boşanalim dedi

Sanırım zaman zaman tartışıyorlar. barışıyorlar. İlişki yaşıyorlar. Yoksa küsken bir ilişki yaşamıyorlar herhalde. Demek ki öyle çok halledilmeyecek problemler değil ki çocukları yaptınız. Sizin kararınız. Bizi ilgilendirmez ama, bir cana kıymak gerçekten çok acı. O canın da doğmuş çocuklarınızın canlarından bir farkı yoktur emin olun. İnşallah düzelirsiniz. Fakat merak ettiğim sıkıntılarınız ne ki bu raddeye geldiniz?

12 yıldır bunu yapan birinden 3. defa hamile kaldığınız için tebrik ediyorum sizi. Sanki evdeki çöpü dışarı çıkarır gibi "aldıralım bari" zihniyetinize de Allah bildiği gibi yapsın. Size neler sayardım da üyeliğim tamamen kapatılır.

O bebeğe yazık değil mi.. Siz başansanız bir de çocuğu aldırdım diye vicdan azabı duyacaksınız. Aldırmayın. Allah kerim, boşanmak da dünyanın sonu değil. Verir 3 çocuğunun nafakasını.

çocuğu neden yaptınız
ve çocuğu aldırırsanız boşanın da çocuğu boş yere öldürmemiş olun bari
çocuğu aldırıp bi de barışırsanız iyice saçma bi durum olur

çocuğu boş yere aldırmayın bari de ne demek ya? aldırmanın boş yeresi dol yeresi mi var bu işin. Kocandan vazgeç çocuğundan vazgeçme konu sahibi.

Adam 12 senedir, kinayeli de olsa bosanmayi onune sürmüş. Demek ki aklinin bir kosesinde bosanmak var. Bu adamdan bi cacik olmaz. Bebege uzuldum. Kurtaj benim icin cok korkunc birsey. Allah sana kolaylik versin. İsin cok zor, bu adamla

O çocuğu yaparken aklınız neredeydi diye sorarlar adama??
Diğer iki çocuğu da çocuk esirgemeye mi bırakacaksiniz yoksa onların da mı yaşam hakkını elinden alacaksınız ??
Karnınızda diye bebeginizde can yok mu sanıyorsunuz! !!
12 yıldır aynı konuşmalar,,aynı yaşam tarzi,, aynı eşe sahipseniz baştan önlem almalıydınız..
Size güçlü durun,, çalışın sahip çıkın çocuklarınıza demek isterdim ama 2 dakikalık zevk yaşayıp şimdi o meleğin yaşam hakkını elinden almaya gidenlerin bunu idraak edeceğini sanmıyorum. .

yazık millet bi evlat sahibi olmak için ne savaşlar veriyo bunlarda gelip buraya çocuk aldırmaya gidiyoruz diye konu açıyo ahh ahh gidin kendinizi aldırın bacım zira beyin ölümünüz gerçekleşmiş zaten

nasıl aldırmaya gidersiniz siz mi can verdiniz siz alıosunuz onu arayan nice insanlar var babasızda büyütürsünüz o günaha girmeyin...

Bazı insanlar nasılda kolay sevişebiliyor
İnanın bana da tuhaf geliyor
Benim bin bir türlü huyum vardır sevişmek için
Öncelikle psikolojim rahat olacak daha sonra fiziksel olarak dinlenmiş olacağım bedensel olarak temiz olacağım felannnn filannn bir sürü kriter
Bu insanlaravda hayret ediyorum
Helal olsun diyorum valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…