Hamileyim eşim hiç sevinmedi

"ayak üstü konuşulmuştu almadığımı biliyorsun korunmuyorsun da"
Konu sahibi bunu esine söylemiş. Adamda bisey dememis. O yuzden daha evvel cocuk sahibi olmus bi adam cocuk istemiyosa bu konuyu teyit edebilirdi. Doktora gittin mi, ilaca basladin mi vs diye sorabilirdi. Adam esine bunu sormuyosa bence zaten baska sıkıntılar da vardir da o kismi açmak istemiyorum
Gözlemlediğim kadarıyla erkekler bu konuda kadın kadar net değiller. Ben hemen spiral taktırmıştım mesela. Ama çocukların babası sallamıyordu olmaz ya hemen falan diyordu.
Bir de 2 yıldır tatile falan gidiyorlarmış bilemedim korunmayı mı bıraktı o kısmı kaçırdım.

"hani sen ilaç alıcaktın? 1 sene düşünmüyordum" falan dedi ben de "ayak üstü konuşulmuştu almadığımı biliyorsun korunmuyorsun da" dedim ve hiç abartmıyorum muhabbet burda kapandı çok bozuldu ben de konuyu açmıyorum

. Çok sıkıntılı bir durumdayım benim yaşadığım gibi eşi sevinmeyen donuk kalan oldu mu? bu duruma bakış açısı sonradan değişebilir mi? bu arada esimin 2. evliliği benim ilk. İlkinden bir cocugu var zaten.. keske evlenmeseydim bosanmıs biriyle cok pisman hissediyorum kendimi.
Siz bilerek hamile kalmışsınız keşke bunları baştan konuşsaydınız

Gözlemlediğim kadarıyla erkekler bu konuda kadın kadar net değiller. Ben hemen spiral taktırmıştım mesela. Ama çocukların babası sallamıyordu olmaz ya hemen falan diyordu.
Bir de 2 yıldır tatile falan gidiyorlarmış bilemedim korunmayı mı bıraktı o kısmı kaçırdım.

Rutin bi konusma icinde esler birbirine ilaca basladin mi, doktora gittin mi, randevun ne zaman gibi seyler sorar diye düşünüyorum o yuzden tuhaf geldi bana. Sizin esinizin ilk cocuklari sizden oldugu icin sallamamis olabilir, bilmiyodue.
Ya soyle soylesem daha dogru olacak. Ben tek korunmasiz iliskide gebe kaldim, sevindik ettik guzel ama sonra isi daha ciddiye aldik. dogum yaptiktan sonra esimle konustum uzunca bi sure 2.cocugu istemiyorum dedim. Saglik ocagi 3 aylik igne onerdi dedim, gittik beraber aldik yaptırdık ayni zamanda esimde korunuyodu. Cocuk sahibi olduktan sonra aydinlanma geliyor ya o yuzden Surecten haberdardi yani.

Korunduğunu sanmak tam olarak nasıl bişey ya? Adam zaten baba, görmüş geçirmiş 18 lik ergen değil ki aaa oldu ya desin!
Konu sahibinin konusmalarinda da enteresanlik var. Ben hap alacağım dedi adam da kadın korunuyor diye umursamadı. Kadın bence adamın istemeyecegini içten içe biliyordu. Konuyu ustelemeden hamile kaldı. Şimdi bir posta 27 yaşında, çalışan bir kadının bu konuları konuşulur mu ki hiç bilmiyorum demesi absurd değil mi? Bence gayette hamile kalmak için yaptı, adamın istemediğini de biliyordu, sadece hamile kalıp söylediginde bu kadar duyarsız davranacağını kestiremedi. İsterseniz fesat diyin bence böyle.

Konu sahibinin konusmalarinda da enteresanlik var. Ben hap alacağım dedi adam da kadın korunuyor diye umursamadı. Kadın bence adamın istemeyecegini içten içe biliyordu. Konuyu ustelemeden hamile kaldı. Şimdi bir posta 27 yaşında, çalışan bir kadının bu konuları konuşulur mu ki hiç bilmiyorum demesi absurd değil mi? Bence gayette hamile kalmak için yaptı, adamın istemediğini de biliyordu, sadece hamile kalıp söylediginde bu kadar duyarsız davranacağını kestiremedi. İsterseniz fesat diyin bence böyle.
Kesinlikle katılıyorum da olan ona oldu hassas zamanlarını yalnız geçiriyor. İçten içe biliyor yaptığını o yüzden adamla bebekten konuşamıyor

Ya ben sizin gibi böyle ciddi konuları Allaha emanet geçiştiren insanlara çok sinirleniyorum. Çok saçma ya iki yıllık ilişki ve kimse kimsenin korunup korunmadığını bilmiyor çocuk istemeyen taraf da zaten korunmamış. Bu kadar iletişim beceremeyen sorumluluk da bilmeyen kişiler nasıl düzgün anne babalık yapabilir ya?

Olsun, prezervatif kullansaymış. 😒

Rutin bi konusma icinde esler birbirine ilaca basladin mi, doktora gittin mi, randevun ne zaman gibi seyler sorar diye düşünüyorum o yuzden tuhaf geldi bana. Sizin esinizin ilk cocuklari sizden oldugu icin sallamamis olabilir, bilmiyodue.
Ya soyle soylesem daha dogru olacak. Ben tek korunmasiz iliskide gebe kaldim, sevindik ettik guzel ama sonra isi daha ciddiye aldik. dogum yaptiktan sonra esimle konustum uzunca bi sure 2.cocugu istemiyorum dedim. Saglik ocagi 3 aylik igne onerdi dedim, gittik beraber aldik yaptırdık ayni zamanda esimde korunuyodu. Cocuk sahibi olduktan sonra aydinlanma geliyor ya o yuzden Surecten haberdardi yani.
Biz de durum farklıydı. İlk çocuğı birkaç ay sonra istedik 6. Ayda hamile kaldım. Çok sevindi zaten 9 ay da bunu hissettim.
İkinciden ödüm kopuyordu hemen spiral taktırdım. O çok umursamıyordu. Sonra ikinciyi istedik 2 yıl denedik olmadı. Doktor eşliğinde de olmadı. Tedaviye başlayacaktık ki biz boşanmaya karar verdik. 3 ay ayrı kaldık. Barıştığımız gün hamile kaldım. O da ben de şok olduk. Yine de böyle saçma davranmadı. O yine olmaz sandı sanırım. Tabi ben de olmaz sanmıştım falan

Biz de durum farklıydı. İlk çocuğı birkaç ay sonra istedik 6. Ayda hamile kaldım. Çok sevindi zaten 9 ay da bunu hissettim.
İkinciden ödüm kopuyordu hemen spiral taktırdım. O çok umursamıyordu. Sonra ikinciyi istedik 2 yıl denedik olmadı. Doktor eşliğinde de olmadı. Tedaviye başlayacaktık ki biz boşanmaya karar verdik. 3 ay ayrı kaldık. Barıştığımız gün hamile kaldım. O da ben de şok olduk. Yine de böyle saçma davranmadı. O yine olmaz sandı sanırım. Tabi ben de olmaz sanmıştım falan

Yanlis anlamayin ama sizin esinize uyuz oluyorum hem bosanma hem nafaka konularindan oturu. O yuzden cok yorum yapmayayım bu konuda 🙊
Allah saglikli, uzun omurler versin yavrulariniza

Fesat diyemem de müthiş bir bakış açısı, ama bu olmamalı ya!!!
İnsanlar bu kadar boş, cahil ve sinsi olmamalı! O yavrucuğun suçu ne? Annesinin hırsı mı?
Yemin ederim içim parçalandı ya of!😭

Konu adam değil. Adamı haklı çıkarmıyorum zaten. Konu sahibinin postlarinda tutarsızlık var diyorum.
İstiyordum diyor zaten. Çocuk istemeyen tarafın korunma işini sıkı tutması lazım, mantıken. Kadının ilaç içtiğini bilmesine rağmen kullanmalıydı adam prezervatifi. Anlam veremiyorum erkeklerin bu inadına. Sanki radyoaktif madde koy diyoruz şeyine. Bi tane plastik ya. Bu kadar zor olmamalı.

Ben hiç bilmiyorum ki bu işler nasıl olur açık açık konuşulur mu vs inanın bilmiyorum sadece eşim korunmadı hiç bi zaman ve konuyu da açmayınca ben karşılıklı olduğunu sanmıştım 😔
Nasıl konuşmuyorsunuz bu konuları "esinizle"? Neyini bilmiyorsunuz? Siz bence eşinizle açık açık konuşunca olumsuz yorum alacağınızı düşündüğünüz için işi gargara getirmeye çalışmışsınız.
Eşinizde daha önce evlilik yapmış bir adam neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor, istemiyorsa korunacaktı.
İkinizde suçlusunuz isin özünde. Ama sıkıntıyı asıl cekecek olan sizsiniz. Bakın bir haftadan fazla olmuş hamilleğinizi konuşamıyor, doktora gitme kısmını bile düşünüyorsunuz.

Yanlis anlamayin ama sizin esinize uyuz oluyorum hem bosanma hem nafaka konularindan oturu. O yuzden cok yorum yapmayayım bu konuda 🙊
Allah saglikli, uzun omurler versin yavrulariniza
Ay yok yanlış anlamam. Allah belasını versin onun. Amin size de. O bile çocuk konusunda böyle tepki vermemişti ondan şaşırdım ben konuya

İstiyordum diyor zaten. Çocuk istemeyen tarafın korunma işini sıkı tutması lazım, mantıken. Kadının ilaç içtiğini bilmesine rağmen kullanmalıydı adam prezervatifi. Anlam veremiyorum erkeklerin bu inadına. Sanki radyoaktif madde koy diyoruz şeyine. Bi tane plastik ya. Bu kadar zor olmamalı.
Katip sorumsuz bir erkek için düşünülecek konu değil bunlar. Aldır der, o da olmazsa çocuk doğsa da umru olmaz. Böyle bir adamdan sonunu düşünmeden karambole çocuk yapan kadın asıl sıkıntıyı cekecek olan.

Katip sorumsuz bir erkek için düşünülecek konu değil bunlar. Aldır der, o da olmazsa çocuk doğsa da umru olmaz. Böyle bir adamsan sonunu düşünmeden karambole çocuk yapan kadın asıl sıkıntıyı cekecek olan.

Bu soylediginizi genellikle ya cocuk sahibi olan ya da mantigiyla karar veren kadinlar biliyor. Konu sahibi gibi davranan(cogunluk) kocalarinin cocuk haberine sevinecegini, havaya ucacagini saniyor. Bekledigi reaksiyon gelmeyince boyle husrana ugruyolar

Ben hiç bilmiyorum ki bu işler nasıl olur açık açık konuşulur mu vs inanın bilmiyorum sadece eşim korunmadı hiç bi zaman ve konuyu da açmayınca ben karşılıklı olduğunu sanmıştım 😔
Tekrar yazıyorum adamı savunmuyorum. Ama konu sahibi safı oynuyor. 27 yaşında olacaksın, çalışan kadın olacaksın, boşanmış( boşanma sebebi???), 1 çocuk sahibi adamla evlenecek cesaretin olacak, adamla 2 yıldır beraber olacaksın sonraaa hiç bilmiyorum ki bu işler nasıl olur açık açık konuşulur mu diyeceksin. Mantıklı mı sence? Adam kafese gelmez. 1 çocukla bir kere boşanmış, 2.kez de boşanır. Konu sahibi kendi kazdığı kuyuya düşmesin de. Sahi adamın boşanma sebebi ne?

Katip sorumsuz bir erkek için düşünülecek konu değil bunlar. Aldır der, o da olmazsa çocuk doğsa da umru olmaz. Böyle bir adamdan sonunu düşünmeden karambole çocuk yapan kadın asıl sıkıntıyı cekecek olan.
Benim gördüğüm, bazı kadınların da çok umrunda değil. Bazıları "Yaşım geldi, iyi kötü bi adam buldum yapayım çocuğu sonra nereye giderse gitsin." diye bakabiliyor olaya. Biliyorsun böyle tuhaf tuhaf herifleri baba yapmak için neler neler yapıyorlar. Az düzgün adam olsa kimsenin umrunda olmaz. 😂

Back
X