Hamileyim eşim kız çocugu olduğu için istemiyor

Bacım niye hiçbişey almak istemiyorsun anlamadım git alışverişini yap hemde en güzellerinden.Elin itinin biri gider biri gelir ama evlatlarımızı ana babalarımızı bir daha bulamayız

istenmeyen bebek sendromu diye birsey var ve bu sekilde davranmasi hic hos degil
saygisiz allahtan korkmaz adam aldiriyomus da bilmem neymiste ahlaksiz

Beyin bitmiş, Vicdan zaten yok, cahiliye devrinden kalma mendebur pislik.
Böylelerinin suratının tam ortasına istifra etmeli.

Allah kahretsin eşini inşaAllah. Dilerim o karnında ki dünya güzeli meleğine muhtaç olur. Zihniyetine tüküreyim onun meymenetsiz yaratık.

Herkesin oğlu olsun dünyada kadın kalmasında erkek erkege evlenirler o zaman.

okumak cahilligi alır..... diye bir söz varya kusura bakmayın ama eşinizde cahilliğide almamış birşeylerde baki kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız çocuğu kadar güzel bir şey var mı ya babamda torunları hep erkek olsun isterdi tamamen cahillik işte şimdi üçüncü torunu kız oldu ölüyor yoluna nasıl dedeyi parmağında oynatıyor görseniz :KK70:

Benim için ayrılma sebebi, biliyorum buradan söylemek kolay, o kadar yuvanız ve bir oğlunuz var ama düşünsenize kızınızı sevmiyor. Oğlunuzu kayıracak, kızınız bunu hissedecek, arkadasında bir babası olmayacak belki de. Ben adamdan kesin soğurdum ve yanında yatmazdım. Eğer bebeğiniz doğunca önceki yourmlardaki bebeğinize alışır severse tamam ama öbür türlü olursa ne karar alırsanız alın sakın kızınız ezdirmeyin.

İnanamıyorum okuduklarıma hem de eğitimli diyorsunuz. Üstelik erkek çocuğunuz da varmış. Böyle birine sadece yazıklar olsun denir... :KK20:

Bilİyor aslında bunların hepsini. Sana aldıralım demiştim dio 😓😓 bak gördünmü kız oldu diyo..... resmen yıkıldım. Bukadar sığ olabileceğini hiç düşünmemiştim😓😓
Şok oldum.. Allah sizin akıttığınız her damla göz yaşının ve o doğmamış prensesin hesabını sadece oadama sorsun. İnşallah dilerim ki Allahdan sağlıkla doğar büyür de bu baba olacak olan gün gelir o kızın merhametine muhtaç kalır. AMİN

Çok şey yazmak geliyor içimden ama isyan etmekten korkuyorum biz ki sağlıklı bir evlat için yıllarca uğraşıyoruz rabbim neden böylelerine aratmıyorsun da bu nankörlüğü yapıyorlar...

Kızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorum😓 aslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum😓😓😓😓

Vay cahil vay, Allahtan korkmaz kuldan utanmaz. İsyanı kimeymiş? Allah'a inanmıyor mu? Peki tıbbi bilgisi yok mu, kromozom kimden geliyormuş? Ve dahası tüm bunlara müdahale edemediğimizi bilmiyor mu?
Yazık...
Eminim doğunca, büyüdükçe deli divane olacak kızına. Ama bu yaptığını size unutturacak mı orasını bilmem. Kendisinden utanacak mı bakalım.
Evlat evlattır.
Zaten oğlunuz da varmış. Allah bir de kız evlatla lütuflandırmış sizi. Ne güzel nimet, kıymet bilene.

Ne cok isterim bi kızım olsun benm de iki oğlum var benm eşim de erkek çocuğunu cok sever hep iki oğlum bi kızım olsun dermiş ikinci oğlumu ben cok kız istedim ama o erkek olduğunu duyunca cok sevindi erkekler enteresan eşimde hiç böyle bişey beklemezdim ama adamıniçinde var Muş inşallah duası kabul olmuştur da birde kız evlat nasip eder Rabbim

Back
X