- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 83
- 33
- Konu Sahibi Esyyyyyyyyyyy
Bacım niye hiçbişey almak istemiyorsun anlamadım git alışverişini yap hemde en güzellerinden.Elin itinin biri gider biri gelir ama evlatlarımızı ana babalarımızı bir daha bulamayız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şok oldum.. Allah sizin akıttığınız her damla göz yaşının ve o doğmamış prensesin hesabını sadece oadama sorsun. İnşallah dilerim ki Allahdan sağlıkla doğar büyür de bu baba olacak olan gün gelir o kızın merhametine muhtaç kalır. AMİNBilİyor aslında bunların hepsini. Sana aldıralım demiştim diobak gördünmü kız oldu diyo..... resmen yıkıldım. Bukadar sığ olabileceğini hiç düşünmemiştim
![]()
Benim için de... kurban olsun o kıza terbiyesiz adamBosanma sebebidir benim için net
Kızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorumaslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
![]()