Çok üzüldüm yaşadıklarına. Sonuçta hormonlarının değiştiği duygusal hassas bir dönemdesin. Eşin de bu değişime empati yapmamış olabilir. Dayak kabul edilemez. Fakat bu durumda mantıklı düşünemediğin bir gerçek. Onun seni anlamadığı kesin, senin de kendini doğru ifade edemediğin kesin. Dayağı görmemezlikten gelemezsin. Affetmek zorunda da değilsin. Bence eş terapisi falan bu tarz şeyleri denemelisiniz. Eşin şiddet kullanarak kendini ifade edemez. Üstelik hamilesin. Bebeğin olacak diye boşan diyemiyorum. Bu durumda bunu kaldıramazsın. Bu da çok normal. İletişiminizi yavaşlatın, boşanmayı doğumdan sonraya bırakın mantıklı karar veremezsin çünkü ve bir psikologdan destek alın iletişiminizi kurtarmak adına derim. Sen de en azından bunları ifade edebilirsin eşine. Yani üzüntülerini kırgınlıklarını suçlamadan onu karşılıklı yanlışlar yaptığınızı gibi gibi. Bınları yaparak bir şans ver ikincide kabul etme şiddeti. Ya aslında hMilesin bi de yapmaması lazım ama kıyamıyorum böyle hemen bu durumda ayrılık da olmaz.