Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 ay önce gırtlağını sıkan adamdan neden hamile kaldın?? Lütfen eziyet eden şiddet meyli olan adamlarla seks yaparken KORUNUN !!! özür dilese barışacak gibisin , yarattıklarına üzül kah rol , kontrollere tekte gidersin ne olacak ,kocam işteydi ben kendim gittim hep .11 aylık evli ve 12 haftalık hamileyim geçen hafta eşim başıma ve belime yumrukla vurdu kolumu Sıtkı çok zoruma gitti defalarca o gün özür diledi ama kabul etmedim sonrada kendi annem gile gidip verdiği saate gelmedim diye konuşmadı bi hafta benimle bende onunla dün mesaj attım canımı yakıtının kadar canın yansın dedima o da senden tiksiniyorum falan filan diye küfürlü mesaj attı bende yazdım bende yüzünü görmeye tahammül edemiyorum oda bitirelim dedi ben avukata sordum anlaşması olursa hemen boşanırız dedi tmm dedim akşam işten geldim oda geldi kılık kıyafetlerini topladı hakkımı helal etmiyorum dedi anahtarları evin arabanın bıraktı gitti sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum dedi bende dedim biliyorsun salı günü ikili tarama testine gireceğim beni tek bırakıyorsun dedim bebeğin arkasına sığınma dedi bu gece sabah olmadı bana ömrümde ilk kez tek kaldım korkardım hep kalmaktan yavruma sığındım o var diye tek hissetmemeye çalıştım yaşım küçük değil 30 ama korkuyorum buzdolabının çalışma sesinden bile sabaha kadar ağlamaya çalıştım ama şimdi kötü hissediyorum ev sessiz haber kanalları açık degil aileme söylemedim daha nasıl söyleyeceğim bilmiyorum kimseye bana vurdu diyemem zaten konuşmayacaksın dedi anlaşamadık diyeceksin dedi.ben ne yapacağım bilmiyorum çoçuguma hem anne hem baba olurum ama ama kontrollere giderken tek gitmek zoruma gidecek dışarda bi çift gördüm mü zoruma gidecek .bu ilk değil aslında balayından geldik Boğaz’ımı sıktı sonra iki defa daha sıktı sıkmasını beni kendinden uzaklaştırmak için O an bana zarar vermemek için yaptığını söylüyor .Ben aciz bi kulum Allah var benim hakkımı döktüğüm göz yaşlarımı Allah sorsun beni bu günlerimde tek bırakmayı Allah sorsun
Nee telefon elinde ve Kayinvaliden bişey sormuş sende yüzüne bakmasa cevap verdin diye şiddet mi uyguladı?Allah ıslah etsin, sana bosan demem ama eğer boşanırsan da içinde "keşke "kalmasın derim, çünkü eften püften sorun bunlar ,hani ciddi sorun da olsa bir kadına hele hele hamikeyken kalkmaz ama yine de hiiiç bir sebep yok . Senin için rahat olsun allah'a sığın sadeceAmin inşallah Allahtan başka bırakacak kimsem yok ama canımı çok yaktı aileme hep izinle gittim canı istedi izin vermedi ama her gün ailesi gile gittik ben gelinmişim mecburmuşum Allahtan dileğim ailesine hasret kalsın .bana ailesi yüzünden vurdu neymiş annesi bana biri sormuş ben tlf elimde yüzüne bakmadan cevap vermişim
Yazıklar olsun, Allah bildiği gibi yapsın onu. Boşan, ardına bakma...11 aylık evli ve 12 haftalık hamileyim geçen hafta eşim başıma ve belime yumrukla vurdu kolumu Sıtkı çok zoruma gitti defalarca o gün özür diledi ama kabul etmedim sonrada kendi annem gile gidip verdiği saate gelmedim diye konuşmadı bi hafta benimle bende onunla dün mesaj attım canımı yakıtının kadar canın yansın dedima o da senden tiksiniyorum falan filan diye küfürlü mesaj attı bende yazdım bende yüzünü görmeye tahammül edemiyorum oda bitirelim dedi ben avukata sordum anlaşması olursa hemen boşanırız dedi tmm dedim akşam işten geldim oda geldi kılık kıyafetlerini topladı hakkımı helal etmiyorum dedi anahtarları evin arabanın bıraktı gitti sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum dedi bende dedim biliyorsun salı günü ikili tarama testine gireceğim beni tek bırakıyorsun dedim bebeğin arkasına sığınma dedi bu gece sabah olmadı bana ömrümde ilk kez tek kaldım korkardım hep kalmaktan yavruma sığındım o var diye tek hissetmemeye çalıştım yaşım küçük değil 30 ama korkuyorum buzdolabının çalışma sesinden bile sabaha kadar ağlamaya çalıştım ama şimdi kötü hissediyorum ev sessiz haber kanalları açık degil aileme söylemedim daha nasıl söyleyeceğim bilmiyorum kimseye bana vurdu diyemem zaten konuşmayacaksın dedi anlaşamadık diyeceksin dedi.ben ne yapacağım bilmiyorum çoçuguma hem anne hem baba olurum ama ama kontrollere giderken tek gitmek zoruma gidecek dışarda bi çift gördüm mü zoruma gidecek .bu ilk değil aslında balayından geldik Boğaz’ımı sıktı sonra iki defa daha sıktı sıkmasını beni kendinden uzaklaştırmak için O an bana zarar vermemek için yaptığını söylüyor .Ben aciz bi kulum Allah var benim hakkımı döktüğüm göz yaşlarımı Allah sorsun beni bu günlerimde tek bırakmayı Allah sorsun
E madem ağlayacaksın ne diye boşanıyosun11 aylık evli ve 12 haftalık hamileyim geçen hafta eşim başıma ve belime yumrukla vurdu kolumu Sıtkı çok zoruma gitti defalarca o gün özür diledi ama kabul etmedim sonrada kendi annem gile gidip verdiği saate gelmedim diye konuşmadı bi hafta benimle bende onunla dün mesaj attım canımı yakıtının kadar canın yansın dedima o da senden tiksiniyorum falan filan diye küfürlü mesaj attı bende yazdım bende yüzünü görmeye tahammül edemiyorum oda bitirelim dedi ben avukata sordum anlaşması olursa hemen boşanırız dedi tmm dedim akşam işten geldim oda geldi kılık kıyafetlerini topladı hakkımı helal etmiyorum dedi anahtarları evin arabanın bıraktı gitti sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum dedi bende dedim biliyorsun salı günü ikili tarama testine gireceğim beni tek bırakıyorsun dedim bebeğin arkasına sığınma dedi bu gece sabah olmadı bana ömrümde ilk kez tek kaldım korkardım hep kalmaktan yavruma sığındım o var diye tek hissetmemeye çalıştım yaşım küçük değil 30 ama korkuyorum buzdolabının çalışma sesinden bile sabaha kadar ağlamaya çalıştım ama şimdi kötü hissediyorum ev sessiz haber kanalları açık degil aileme söylemedim daha nasıl söyleyeceğim bilmiyorum kimseye bana vurdu diyemem zaten konuşmayacaksın dedi anlaşamadık diyeceksin dedi.ben ne yapacağım bilmiyorum çoçuguma hem anne hem baba olurum ama ama kontrollere giderken tek gitmek zoruma gidecek dışarda bi çift gördüm mü zoruma gidecek .bu ilk değil aslında balayından geldik Boğaz’ımı sıktı sonra iki defa daha sıktı sıkmasını beni kendinden uzaklaştırmak için O an bana zarar vermemek için yaptığını söylüyor .Ben aciz bi kulum Allah var benim hakkımı döktüğüm göz yaşlarımı Allah sorsun beni bu günlerimde tek bırakmayı Allah sorsun
büyük lokma ye büyük konuşma sakınnnAnne olmak istiyordum bekarlıgımdan beri diyordum babası olmasada sahip olurum diye öyle olmuyormuş maalesef