• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim eşim terk etti boşanıyoruz

11 aylık evli ve 12 haftalık hamileyim geçen hafta eşim başıma ve belime yumrukla vurdu kolumu Sıtkı çok zoruma gitti defalarca o gün özür diledi ama kabul etmedim sonrada kendi annem gile gidip verdiği saate gelmedim diye konuşmadı bi hafta benimle bende onunla dün mesaj attım canımı yakıtının kadar canın yansın dedima o da senden tiksiniyorum falan filan diye küfürlü mesaj attı bende yazdım bende yüzünü görmeye tahammül edemiyorum oda bitirelim dedi ben avukata sordum anlaşması olursa hemen boşanırız dedi tmm dedim akşam işten geldim oda geldi kılık kıyafetlerini topladı hakkımı helal etmiyorum dedi anahtarları evin arabanın bıraktı gitti sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum dedi bende dedim biliyorsun salı günü ikili tarama testine gireceğim beni tek bırakıyorsun dedim bebeğin arkasına sığınma dedi bu gece sabah olmadı bana ömrümde ilk kez tek kaldım korkardım hep kalmaktan yavruma sığındım o var diye tek hissetmemeye çalıştım yaşım küçük değil 30 ama korkuyorum buzdolabının çalışma sesinden bile sabaha kadar ağlamaya çalıştım ama şimdi kötü hissediyorum ev sessiz haber kanalları açık degil aileme söylemedim daha nasıl söyleyeceğim bilmiyorum kimseye bana vurdu diyemem zaten konuşmayacaksın dedi anlaşamadık diyeceksin dedi.ben ne yapacağım bilmiyorum çoçuguma hem anne hem baba olurum ama ama kontrollere giderken tek gitmek zoruma gidecek dışarda bi çift gördüm mü zoruma gidecek .bu ilk değil aslında balayından geldik Boğaz’ımı sıktı sonra iki defa daha sıktı sıkmasını beni kendinden uzaklaştırmak için O an bana zarar vermemek için yaptığını söylüyor .Ben aciz bi kulum Allah var benim hakkımı döktüğüm göz yaşlarımı Allah sorsun beni bu günlerimde tek bırakmayı Allah sorsun
11 ay önce gırtlağını sıkan adamdan neden hamile kaldın?? Lütfen eziyet eden şiddet meyli olan adamlarla seks yaparken KORUNUN !!! özür dilese barışacak gibisin , yarattıklarına üzül kah rol , kontrollere tekte gidersin ne olacak ,kocam işteydi ben kendim gittim hep .

Amin inşallah Allahtan başka bırakacak kimsem yok ama canımı çok yaktı aileme hep izinle gittim canı istedi izin vermedi ama her gün ailesi gile gittik ben gelinmişim mecburmuşum Allahtan dileğim ailesine hasret kalsın .bana ailesi yüzünden vurdu neymiş annesi bana biri sormuş ben tlf elimde yüzüne bakmadan cevap vermişim
Nee telefon elinde ve Kayinvaliden bişey sormuş sende yüzüne bakmasa cevap verdin diye şiddet mi uyguladı?Allah ıslah etsin, sana bosan demem ama eğer boşanırsan da içinde "keşke "kalmasın derim, çünkü eften püften sorun bunlar ,hani ciddi sorun da olsa bir kadına hele hele hamikeyken kalkmaz ama yine de hiiiç bir sebep yok . Senin için rahat olsun allah'a sığın sadece

11 aylık evli ve 12 haftalık hamileyim geçen hafta eşim başıma ve belime yumrukla vurdu kolumu Sıtkı çok zoruma gitti defalarca o gün özür diledi ama kabul etmedim sonrada kendi annem gile gidip verdiği saate gelmedim diye konuşmadı bi hafta benimle bende onunla dün mesaj attım canımı yakıtının kadar canın yansın dedima o da senden tiksiniyorum falan filan diye küfürlü mesaj attı bende yazdım bende yüzünü görmeye tahammül edemiyorum oda bitirelim dedi ben avukata sordum anlaşması olursa hemen boşanırız dedi tmm dedim akşam işten geldim oda geldi kılık kıyafetlerini topladı hakkımı helal etmiyorum dedi anahtarları evin arabanın bıraktı gitti sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum dedi bende dedim biliyorsun salı günü ikili tarama testine gireceğim beni tek bırakıyorsun dedim bebeğin arkasına sığınma dedi bu gece sabah olmadı bana ömrümde ilk kez tek kaldım korkardım hep kalmaktan yavruma sığındım o var diye tek hissetmemeye çalıştım yaşım küçük değil 30 ama korkuyorum buzdolabının çalışma sesinden bile sabaha kadar ağlamaya çalıştım ama şimdi kötü hissediyorum ev sessiz haber kanalları açık degil aileme söylemedim daha nasıl söyleyeceğim bilmiyorum kimseye bana vurdu diyemem zaten konuşmayacaksın dedi anlaşamadık diyeceksin dedi.ben ne yapacağım bilmiyorum çoçuguma hem anne hem baba olurum ama ama kontrollere giderken tek gitmek zoruma gidecek dışarda bi çift gördüm mü zoruma gidecek .bu ilk değil aslında balayından geldik Boğaz’ımı sıktı sonra iki defa daha sıktı sıkmasını beni kendinden uzaklaştırmak için O an bana zarar vermemek için yaptığını söylüyor .Ben aciz bi kulum Allah var benim hakkımı döktüğüm göz yaşlarımı Allah sorsun beni bu günlerimde tek bırakmayı Allah sorsun
Yazıklar olsun, Allah bildiği gibi yapsın onu. Boşan, ardına bakma...

Olan olmuş artık.Her son bir başlangıç,bu günlerde geçer geriye dönüp baktığında kötü bir hatıra olarak kalır. Harap etme kendini, hayatını kur.

Ya valla Allah kahretsin böyle kocaları nerden buluyorsunuz bacım hiç mi çıkmıyorsunuz gezmiyor yemiyor içmiyorsunuz evlenmeden önce yaşın da küçük değil hatta geç bile evlenmissin nerden buldun balayından dönünce boğazını sikacak adamı niye evlendin öfke kontrolü yok belli ki bu yeni.olmuş olamaz..

Bu konular evlenecek olan kızlara
ders olsun ışte iyice tanıyıp öyle evlenin ve evlenmeden önce hatasını görüp düzelir diye affetmeyin..Düzelmezz.

Sana da Allah yardım etsin ne diyim o adam şiddete eğilimli maalesef değişmez yarın barışsanız da en ufak bişey de gün geçtikçe artacak şiddetin boyutu maalesef, tek başına kalma ailene bir şekilde haber ver şimdi senin için stres çok zararlı.Allahım yardımcın olsun.

Biz çok şükür anlaşabildiğimiz halde acaba çocuk yapsak ona iyi bir ortam sağlayabilecek miyiz, ihtiyaçlarını görebilecek miyiz diye kara kara düşünürken siz şiddet gördüğünüz adamdan nasıl çocuk yapabildiniz? Bu soru sadece size de değil aslında, o kadar çok ki bu şekilde çocuk sahibi olanlar.. Söylenecek çok şey var ama ne diyebilirim ki artık?

Boşan. Asla değişmez böyle insanlar. Çocuğu sizin kavgalarınız içinde büyütme. eğer kendine zarar vereceksin die seni engellemek istiyorsa sana sımsıkı sarılır sakinleşmeni bekler tokat atmaz boğazını sıkmaz.eskileri karıştıracaksa madem ben kötü bi kadınım bile bile neden evlendin dersin. Anası babası da dahil hayvan oğlu hayvan!

E madem ağlayacaksın ne diye boşanıyosun

Hanımlar,
üsluplara dikkat ediniz ve polemiğe girmeyiniz.

Neden hemen bebek düşündünüz? Evlilik ayrıdır sevgililik apayrıdır. Bir evliliğin oturması için 3 yıl gerekir .
3 yıl korunmalıydınız.
Şimdi yapılacak tek şey evlilik terapistine gidip durumu tahammül edilebilir hale getirmek. Öyle avukata gittim , yok evi terketti.... Çocuk musunuz? Çocuksanız nasıl çocuk yapıyorsunuz?
Lütfen acilen durumu düzeltin, yardım alın UZMANDAN!
O bebeğe bunu borçlusunuz. Buna hakkınız yok .
Bebeğinizin ahını alırsınız yapmayın!

Hadi kendi caninin hic kiymeti yok,
"ask için ölmeli aşk o zaman aşk" kafasindasin.
Peki karnindakinin de mi hic kiymeti yok?
Adam simdiden beline yumruk atarak cocugun canina kastetmis, yarin dogdugunda onu da susturmak icin boğazıni sıkmayacak mi, annesine saygisizlik ederse tokadi basmayacak mi saniyorsun?
3. Sayfa haberlerine malzeme dogurmak istiyorsan git yalvar barış, ne diyelim.
Ha bir de, evde bir piskopatla uyurken korkmayip yalniz uyurken korkulur mu yahu?

Neden bebek yaptin diyenler toplanmis gene. Olmusla ölene care varmi allah askina? Caresiz kalmis , bizimle paylasmis. Bizde sorgu sual girla neden bebek? Neden neden?

Konu sahibi yapacagin sey belli o bebegin hakkina girme. Sen artik bi annesin icinde bir can tasiyosun. Ilk once neden bu duruma geldiniz onu bul. Daha sonra akli basinda birinden yardim iste. Icindekileri kavga etmeden esine dök. Daha sonra onunda niyeti varsa , terapi alin. Hamile kadini hakim bosamaz. Oyzudrn kurtarilabilecek ne varsa kurtar.
Asla asla siddeti savunmuyorum
Ama tedavi edilebilir.
Haaa baktin olmuyor isin gücünde var sanirim. Ailenin destegiyle buyutursun evladini..
Allah tez vakitte feraha cikarsin.

Bende aynı şeyleri yaşadım, üstelik maddi olarak da sırtımdan geçindi. Evi hiç bir zaman terketmedi ya katlan ya git dedi. Bari evindesin. Düzelen bir şey olmuyor defalarca yalvarıp yakardi affettim. Çevremde ortak tanıdığım herkese ağlamış o derece. Yine aynı oldu. Tek değişen şiddeti azaldı. O yüzden zor olacak ama taviz verme. Şimdi keyfinde , evin eşyaları, maddi olarak parası cebinde. Kaldığı yerden devam ediyor. Hiç acıma maddi olarak al hakkini. Darp raporu almamissin benim gibi, ödül vermiş olduk. Altın , nafaka ,düğün borçlari verecekse anlaşmalı ayrıl. Yoksa cekismeli süründür. Ailesi sözde bana destekti meğer gönlümü hos tutmaya calismislar maddi beklenti ye girip oğullarını sikwyrt etmeyeyim diye. İşte böyle imiş insanoglu. Ben çok pişmanım affedip kendimi ezdirdigim için.

Back
X