hamileyim kurtaj olmak zorundamiyim yardim edin ???!

Al işte.

Ondan sonra biz suçlanıyoruz konu sahibelerinin üzerine gitmekle.
İfade şekline bak. "Aldıralım gitsin"

Bu aralar da ne kadar çoğaldı bu kürtaj konusu, kk'nın yumuşak karnı keşfedildi sanırım

Yapılan bir hatanın sonuçlarına bakar mısınız?
Canım o minicik meleğin ne suçu var? Hadi ilişkiye giriyorsun da neden korunmuyorsunuz ki?
Bir zevk uğruna..
İnsan hiç bilmez mi,hiç tahmin etmez mi bir gün bunun olacağını.
Şu hayatta en kızdığım olay varsa o da budur. Minicik bir cana kıymak..
Oysa ki yıllarca bekleyipte anne olamayanlar onun üzüntüsünü çekenler varken.
Benim ablam da anne olamıyordu onun çektiği sıkıntıları biliyorum. Eğer bu konuyu okumuş olsaydı kan beynine sıçrardı.
Seni asla kınamıyorum ama yapılan hataların bedeli de böyle oluyor işte. Sende biliyorsun,şuan yaşıyorsun en azından.
Bence ailelerinize söyleyin her ne kadar zor olsa da. Emin ol bir bebeğin canını almaktan daha kolaydır şu durumda onlara anlatmak.
Ve madem bir işe kalkıştınız,erkek arkadaşın da adam gibi arkasında durmayı bilsin.
Yani demem o ki; kolay yolu seçip o bebeğin yaşamasına da engel olma.
Rabbim düşmanımın başına dahi vermesin,göstermesin böyle bir olayı..

Aman allahıııııım insanlarda hiç ahlak kalmamış. Kıyamet çok yaklaştı anlaşılan

arkadaşım millet yasak ilişki yaşıyo hemen hamile kalıyo bizim gibilerde hamile kalmak için amuda kalkıyo ama yine yok

senin bedenin
senin kararın...
ama baba adayının tepkısızlığı enterasan, sana evlenme teklifi etmesi gerekmiyor muydu? buradan anlamalısın hayatındaki erkeğin seni yeterınce sevmediğini.
kazara hamile kalanlara ciddi anlamda şaşırıyorum, aklım almıyor...
ya alınması gereken önlemleri önemsemiyorlar, ya da gerçekten allahın takdiri.

Son düzenleme:

Hızlandırmak istedim dediğine göre bilinçli olarak hamile kaldın. Sonuçta bu durumu eninde sonunda ailelere söylemek gerektiğini de biliyordun. Burada ailelere söylemekten çekinen sen misin, yoksa o mu acaba?(ki bunu söyleyen oysa, konu çekinmek değil,evlenmeyi istememektir.) Sen zaten adımlarını bilerek atmışsın, ama sevgilinden beklediğin tavrı göremediğin için şu an pişmanlık yaşıyorsun diye düşünüyorum, öyle değil mi?

ailesindeki genişliğe de bakarmısın arkadaş,..
evinde genç bekar bi erkek olan tanıdıklarının yanında kalmasına müsade ediyorlar kızlarının...
eee boşuna dememişler, kızını dövmeyen dizini döver...al işte gördünmü...sen güven emanet et, evin oğlu hamile bıraksın...vay arkadaş..tövbe tövbe...

canım madem annen bılıyordu erkek arkadaşın ve ailesıyle kaldıgını oyuzden bunu söylemektende çekınmemelısın şayet annen buna ızın verıyor ve gözyumuyor ise emın ol bukonudada senın kadar geniş düşüncelı davranabılecektır oyuzden dert etme dıyorum annene anlat sonra bırlıkte gıder aldırıverırsınız bıter .......

hem daha yaşın 22 çook küçüksün be tatlım sen ne bılırsın bebekmiş annelıkmış oyuzden mebalde kalmaz üstüne vicdanını rahat tut.
sen daha o iş nasıl yapılır onuda bılmezsın magdursun kıyamam sana ben uzulme çok acıdım suan kendımı ,parmaklarımı zabdetıyorum anladın sen!!!!!!

allahım seni doğru yoldan şaşırtmasın tövbelerın dılegım o kı kabul görsün.....yaZIK ÇOK YAZIK AÇIK GÖRÜŞLÜLÜK BU DEGIL BUKADARI OLMAMALI KENDI GENÇLIGIMDEN UTANDIRDIN BENI..

NOT: OKUYAN HERKEZDEN ÖZÜRDILERIM

ben kararimi verdin dogru soyluyorsunuz allahin verdgi cani ondan baskasi alamaz bende aldirmiyorum nenolursa olsun allah bana bunu nasip ettyse sonucu neyse ona katlanip yasicam emin olablrsnz aksamda erkek arkdsma soylicem ister kabul eder ister etmez ben kararimi verdim aldirmicaaam ne kdr tepki almis olsamda kusura bakmayin lutfen yazilarin birinde deniyorum olmuyor diyen insanlari gorunce ben nasil b cana kiyarim demekten alamadim kendimi o kdr isteyen anneler var bunu ve eminim hakediolardr ins allah olmayanlara da tez zamanda verir bende b sekilde kabul etmesini saglicam ama kesinlikle aldirmicam

sırayla bakalım...

22 yaşındasın,erkek arkadaşın evlenmiş-boşanmış... 30 yaşlarda olduğunu tahmin ediyorum kendisinin belki daha da büyük, yani aslında bu sorumluluğu yaşamış ve evlilik için erken-öğrenciyiz-işim yok gibi bahaneleri olamayacak bir konumda olmalı... bu durumda onu ikna etmek için hamile kalmayı mı seçtiniz çözüm olarak...

22 yaşında bekar hiç bir kadın anne olma dürtüsü taşımaz, doğanın kanunu böyle, 30 yaşındayım anne olmak istedim yaptım deseniz, anlamaya çalışıcam belki... anne olmayı çok istedim ondan çocuğum olsun istedim gibi bir düşünceyi samimi bulmuyorum...

bir de sen de bana aynı şeyi yaşattın diye sizi suçlamış, sorumluluk duygusuna hayran kaldım kendisinin...!!!!!!!!!!!!!

evlenip yuva kurmak için hamile kalınmaz... nedenleri sonuçları birbirine karıştırmışsınız...

ailemi düşündüm diyorsunuz sonra bile bile hamile kaldım diyorsunuz... nasıl bir çelişki bu...

ve hamilelik tarihi hesap ettiğinizden önce olabilir -şimdi 9 haftalık diyorsunuz-, 10 haftadan sonra legal koşullarda aldıramazsınız zaten....(gerçi biliyorsunuzdur hamilelik tarihi hesaplamayı bende akıl veriyorum )

Hayırlısı olsun hakkınızda...

Son düzenleme:
Toplam 53 kullanıcı konuyu takip ediyor
yeni bir üyelik ve sansasyonel bir konu
resmen tartışma için açılmış
boşuna sinirlerinizi bozmayın hanımlar yine işletiliyoruz
cevap yazıp pirim vermeyin şunlara yaaaa eğlence arıyorlar resmen

bende o ağlayanlardan biriyim canım içimizin yangısını kimse bilmez ben bu kızada kızmıyorum ama cocugu aldırmak yerine gidip ailesinin karsısına çıksın sonuçta birlikte yasadıklarını biliyolardır aileside bunu kabul ettiyse ilişkiye girebileceklerinizde biliyolardır

kesinlille dogru anlamissiniz ..ama kararimi verdim ne olrsa olsun aldirmicam saolun yorumlarnz icin

su akar yatağını bulur o adam sana sahip çıkmak zorunda daha önceden de aynı şeyi yaşamış demiştin demek ki bunu alışkanlık haline getirmiş kızları hamile bırakayım sonra aldıralım, ailen zaten çok katı olsa onlrada kalamazdın adamın aileside geniş açıkla herkese

Size tavsiyem,
kürtaj olurken tüplerinizide BAĞLATINDA
insanlığa katkınız olsun..
'aldıralım gitsin' diyen bir kadın
asla anne olmamalı..
bu iyiliği hem kendiniz hemde çevreniz için yapın lütfen..

Ve yaşama ve insan haklarına saygısı olmayan,
riayet etmeyen bir bireysiniz..

Hiç böyle bir söylemde duymamıştım
melaikeler hakkında;
aldıralım gitsin..

madem birsey yasiyorsunuz niye korunmuyorsunuz arkadasim,
yahu ona kavusmak icin o kadar cabalayan insanlar var haksizlik degil mi ?
aldirin gitsin nasilsa yenisini yaparsiniz ne olacak ! tövbe tövbe..
sinirleniyorum boyle konulari okuyunca,
birseyleri yasiyorsunuz sonunu dusunun bari bu ne ya..

yargilamiyorum senin yasadigin seni ilgilendirir beni ilgilendiren kisim o cana kiymaniz..

bizi bizden başkası anlamaz canım... sonuçta aklı başında insanlar düşünmeleri gerekti sonucunu...
ben varya 7 yıldır her ay adet olduğumda hep ağlıyorum.....

annesi suand mutfakta gidip ona acik acik durumu anlaticam artik noluyosa olsin

çekmek istediğin dikkati çektin bence artık gidebilirsin...
burdaki insanların yaralarına tuz basmaya hakkın yok!!!!

bizi bizden başkası anlamaz canım... sonuçta aklı başında insanlar düşünmeleri gerekti sonucunu...
ben varya 7 yıldır her ay adet olduğumda hep ağlıyorum.....
senin benden cok olmıs canım Rabbim benden önce sana nasip etsin inşallah anlıyorum seni...ben hep Allah ım düşmanıma bile yasatmasın anne olamama duygusunu diyorum..dualarımız kabul olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…