Hamileyim misafirim gelcek yardım kızlar

Eşim çıkar alırız herşeyi dedi bi cay demle yeter yorma kendini dedi ben ilk diye birde daha önce hiç hazır bişeylerle misafir ağırlamadım ondan bu tedirginlıgım pastaneden bişeyler alayım aksama kalırlarsa yada 2saatten fazla otururlarsa düye kendimi riske atmak istemdim doğrusu

Hiç böyle dÜşümemiştim evet belkıde ondan dolayı geç haber verdıler aksamda degıl ozellıkte öğleden sonra demısler buda yemek hazırlama oluyor sanırım . Yok dugunumuze geldıler üstelik kendilerini parçaladılar her konuda yardımcı oldular . İnşallah hayırlısı ıle atlatırım evet çok haklısınız ozellıkle evımde huzurlu olmalılar sıcak bi ortam güler yüzlü olmak kusurlarında kapatır sanırım

Kek ve makarna salatasi ni sen yaparsin esin evi suprur siler lekelride sildir pastaneden acma pogca borek tarzi birseyler birde pasta alirsan gunu kurtardin

Bende sizin gibiydim yeni evli olduğum dönemlerde çok gerilirdim,ama önce şunu söyleyim kesinlikle sakinlesmelisin kendin ve bebegin için,ikincisi panik halde olursan elin ayağın birbirine dolaşır, bence sen temizlikten ziyade ikramı kafana takmissin,tavsiyem yarın vakitlice kalk,tuzlu birşeyler ye midenin bastır biraz,önce mercimek çorbası yap,esinede hazır köfte aldır nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben köfteci yusuf tan ara ara alıyorum kilo ile satıyorlar birde marketten tekirdağ yada ınegöl köfte aliyorum ev köftesi gibi oluyor,hatta köfte yanına patates dilimleyip fırın yemeği bile olabilir birde pilav yap yanına bi yeşillik salatası belki tursun vardır,sonra bi ayran yapabilirsin mesela, tatliyida kesin hazir aldir trilece gerçekten iyi fikir.. ama önce sakin ol,ınan akşam olduğunda boşuna strese girmisim diceksin..

Yeni evli insan dört dörtlük ikram yapamaz, bu bir tecrübe işidir ve süreç ister. Bazısı önceden tecrübelidir yapar evet ama yapamamak kusur değildir. Zamanla hallolur. Ama kişilik değişmez. Siz şimdi güleryüz gösterin bu sizin kişiliğinizi gösterir. İyi insan olmak iyi davranmaktır, dört dörtlük bir ev hanımı olmak değil.

Belki sizin gönlünüzü etmek için geliyorlar o yüzden “yeni evli ve hamile bir insana gelinir mi” şeklinde düşünmeyin. Evlendik kimse kapımızı çalmadı denmesin diye geliyorlardır belki. Sizden büyük bir ikram bekleseler zaten birkaç gün önce haber verirler.

Ben bile yeni evli insanlara karşı çok toleranslıyım, yaşı daha büyük insanlar muhakkak daha çok hoşgörülü olmalı. Ha değillerse zaten siz de bundan sonraki süreçte ona göre davranırsınız. Kim bilir belki bu misafirlik ilerde size hakkıyla akrabalık yapmalarına vesile olacaktır. Yardım isteyecek kimsem yok dediniz belki yardım isteyecek yakınlığa vesile olacaktır bu ziyaret.

Güzel düşünmeye çalışın lütfen. Kolaylıklar diliyorum.

Hazır yufkadan börek yapabilirsin eşine tarif et yapsın dolapta bir gece bekletin misafir gelecek zaman pişirin yanına bir kek kekin üzerine hazır çikolata sosu çok güzel olur pastaneden elmalı kurabiye alın yanına hic stres yapma çay lekeleri için aklında bulunsun dökülür dökülmez üzerine suyu emen kağıt havluyla bastır yada bezle bastır hiç iz kalmıyor ardından istediğin madde İle sil eğer eşin keki cirpmazsa oturarak yap böreği ben hep masada oturarak yaparım en fazla 10 dk sürüyor.

Pilavı görmeyende yapmayanda dayanamıyorum salca ve yağdan tıksındım evimde 1aydır yemek pişmiyor bu durumda yağsız ve salçasız hiç bişey yapamam mümkün degıl evet bu nedenledir olduklara telaşlıyım

O zaman en güzeli hazır birşeyler,güleryüz durumunuzu bildirir bir iki cümle,eminim başından gebelik geçen kadınlar sizi anlayacaktır,Allah kolaylık versin..

Güzel tavsıyelrınız ıcın teşekkür ederim . Olumlu ve pozıtıf bakış açınız içinde ayrıca ..
aslında bende oldukça yapıcı pozıtıf bırıyım ama hem harmanlar hem imkanlar benı tedırgın yapıyor inşallah dediğiniz gıbı olur her şerde bi hayır vardır muhakkak

Bence kendinizi yormayın. Samimi bir şekilde durumunuzu anlatın. Bebek bekliyorsunuz, sağlığınız elverişli değil. Zaten düğünde yardım edebilmek için kendilerini parçalayan insanlardan bahsediyorsunuz, illa ki yarın da yardım ederler ve hatta mahcup bile olurlar.

Aynen işte bu kadar basit canım.Geldiklerinde göreceksin zaten eminim hamilesin diye hiçbişey yapmanı beklemeyecekler.Kuru pasta günü kurtarır her türlü. Yeni evliyken misafire çok daha iyi ikram yapmak ister insan ama şu an özel bi durumun var.[/QUOTE]

Canim oncelikle seni cok iyi anliyorum ben rahat bi hamilelik gecirdim halde zorlaniyordum misafir agirlarken canim sana onerim eltinden rica et bence sabah tikla kapisini yenge misafirim var bana yardimci olurmusun de valla benimde eltilerim var ihtiyaclari olsun hemen kosarim bence rica et gelir bence hatta soyle de yengemi diye hitap ediyosun bilmiyorum ama yenge de misafirim var buyrun sizde gelin de onuda davet et tek basina yapman cidi cok zor

Eşin temizliği yapsın ,dışarıdan ikramlık tarzı hazır şeyler alırsınız büyütülecek bir durum değil sonuçta herkes hamile oldugunu biliyor o sebeple boş yere stres yapma ..

Bunun için ağlanır mı yahu? Sabah eşini yolla bime hazır böbreklerden alsın at fırına mis gibi.

Cheesecake falan da var orada tatlı niyetine. Bir iki çeşitte kuru pasta oldu bitti işte.

Bulantılarınla içli köfte yapacak halin yok. Canını sıktığına değmez.

Esin de yani...

Temizligi esine yaptir, disaridan da hazir biseyler soyle. Ya ben yemek yapamamayi birak hazir soyledigimiz yemegin kokusundan duramiyordum. Bunun daha ikrami var bulasigi var. Ne dusuncesiz insanlar.

Bosver yemegi ya evinde yesin gelen yemegini.esin gitsin pastaneden alsin kolay da ne varsa sende bir cay demlersin oldu bitti.hamile olmasan neyse de iki hamilelik yasadim berbat birsey o bulantilar.daha dusuk riskin de var sakin temizlige girisme bebegin onemli.esin cok rahat mis brn olsam kesinlikle musait degiliz dedirtirdim.10kisi ne demek yazik ya o bulantiyla mutfagi birak banyoya giremiyodum sabun deterjan kokusu bile felaketti.Allah yardimcin olsun gecici bulanti zaten meraketme.bebegini dusun bosver gerisini...

Kasma bu kdar kendini dışarıdan sipariş ver gitsin o zmn. Temzlkte üstünkörü halledilir. Eşin de madem reddedemedi yardım eder sana ki yemek işi onda olduğuna göre yardm edeblck biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…