bir dgl bes tane de cocugum olsa bosanirm elim ayagm tutuyor cok sukur dedim zaten ama pekde umrunda olmadiBal gibi de bosanirsin ne demek mahkeme bosamazmis.Ayrica hamile olmak demek kocaya ömür boyu mahkum olmak demek değil.Bunu ona hatirlatacak bir seyler yapman lazim :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
onlisans mezunuyum 5 senedir ne yaptiysam nerelere basvurduysam hic bir sekilde ise giremdm en snunda pes edip nasibimde yok deyip evlendim, tedaviye gelince bi kac doktora gittim euliligmin ilk zamanlarinda ya daha erken dediler yada ben snuc alamadm , her kadin gbi bende bebek istiyordm esiminde benimde yasimiz baya var olmazda tedavi gerektirirse dusuncesiyle 1.5 senedir bos yere kullandgm hapi doktora danisarak biraktm en az 6 ay koruyacgni solemisti ama nasipms erken oldu, defalarca knusmayi denedm ama hep sacma sapan nednler sundu bana...
evet oyle bende buro yonetimi mezunuyum ama nereye gittiysem hep geri cevrildm buna ragmen insanlar buda benim kabahatimmis gbi knusabiliyorlar ben evde oturmak icin okumamistm ama olmadi iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?