• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum

angle89

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
5
0
6
Eskişehir
eşimle 2 yıl önce görücü usulü evlendik sayılır ama evlendiğimizden bu yana sorunlarımız hiç bitmedi özellikle cinsel anlamda evliliğimizin ilk zamanları çok korkuyordum bunu ona anlattığımda anlayışlı karşıladı ve bana gereğinden fazla destek oldu tabi benim bu korkum belli bir süree sonra vajinusmusa kadar ilerledi ama buna rağmen bir şeylerin olabilmesi için elimden geleni yaptım korkumu hiçe saydım duyduğum okuduğum her şeyi denemeye çalıştım ama eşim pes etti hep olsun diye çabalayan ben oldum onda hiç bir istek yoktu ilişkide bulunmamak için hep bir şeyler uyduruyordu ona bunu ben yaptım diye düşünerek hiç pes etmedm sabrettim çabaladım ve 1.5 senenin sonunda birlikte olduk çok geçmeden eşim çocuk istemeye başladı ve bende kabul ettim bu esnada her şey yolundaydı her konuda istekliydi şans eseri planladıktan 1 ay sonra hamile kaldım ve her şey bitti şuan 15 haftalık hamileyim ve bu süre içersinde eşimle cinsel anlamda hiç bir şey olmadı her akşam yorgun olduğunu söyleyip yatıyor hafta sonları da dahil beni hiç bir şekilde önemsemiyor maddi olarak desen harcamamın hesabını soruyoır eve para bırakmıyor 2 gün önce tartıştık boşanabilleceğimin sinyalini verdim ve bana hamilesin ne sen benden boşanmaya kalkabilirsin ne de mahkeme boşar dedi ve çok zoruma gitti artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum onunda neden boyle davrandığını anlamış değilim 2 yıllık evliliğimde eşimle olan birlikteliğim toplasan 2 elin parmaklarını geçmez ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun....

Bal gibi de bosanirsin ne demek mahkeme bosamazmis.Ayrica hamile olmak demek kocaya ömür boyu mahkum olmak demek değil.Bunu ona hatirlatacak bir seyler yapman lazim :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kusura bakma arkadaşım üzmek istemem ama cinsel hayatınız zaten sorunlu olmuş Tam düzene girecekken neden hemen çocuk yapıyorsunuz. Bence insanın cinsel hayatı 1 yıl düzenli bir şekilde devam etmeli, sonrasında çocuk daha sağlıklı olur.

Ama artık olan olmuş, pek çok erkekte de hamilelik soğukluk oluşturuyor. Eşini anne olarak gördüğü için ve bebeğe zarar verme korkusu oluşuyor. Hiç konuştunuz mu bu konuyu?

onlisans mezunuyum 5 senedir ne yaptiysam nerelere basvurduysam hic bir sekilde ise giremdm en snunda pes edip nasibimde yok deyip evlendim, tedaviye gelince bi kac doktora gittim euliligmin ilk zamanlarinda ya daha erken dediler yada ben snuc alamadm , her kadin gbi bende bebek istiyordm esiminde benimde yasimiz baya var olmazda tedavi gerektirirse dusuncesiyle 1.5 senedir bos yere kullandgm hapi doktora danisarak biraktm en az 6 ay koruyacgni solemisti ama nasipms erken oldu, defalarca knusmayi denedm ama hep sacma sapan nednler sundu bana...

Bal gibi de bosanirsin ne demek mahkeme bosamazmis.Ayrica hamile olmak demek kocaya ömür boyu mahkum olmak demek değil.Bunu ona hatirlatacak bir seyler yapman lazim :/

bir dgl bes tane de cocugum olsa bosanirm elim ayagm tutuyor cok sukur dedim zaten ama pekde umrunda olmadi

onlisans mezunuyum 5 senedir ne yaptiysam nerelere basvurduysam hic bir sekilde ise giremdm en snunda pes edip nasibimde yok deyip evlendim, tedaviye gelince bi kac doktora gittim euliligmin ilk zamanlarinda ya daha erken dediler yada ben snuc alamadm , her kadin gbi bende bebek istiyordm esiminde benimde yasimiz baya var olmazda tedavi gerektirirse dusuncesiyle 1.5 senedir bos yere kullandgm hapi doktora danisarak biraktm en az 6 ay koruyacgni solemisti ama nasipms erken oldu, defalarca knusmayi denedm ama hep sacma sapan nednler sundu bana...

Kardesim de onlisans bankacilik mezunuydu inan o da iki seneye yakin is bulamadi cidden cok zor is bulmak bu devirde canim

evet oyle bende buro yonetimi mezunuyum ama nereye gittiysem hep geri cevrildm buna ragmen insanlar buda benim kabahatimmis gbi knusabiliyorlar ben evde oturmak icin okumamistm ama olmadi iste

evet oyle bende buro yonetimi mezunuyum ama nereye gittiysem hep geri cevrildm buna ragmen insanlar buda benim kabahatimmis gbi knusabiliyorlar ben evde oturmak icin okumamistm ama olmadi iste

canım benım allah sabır versın cok zor bende hamıleyken cok dayal yedım cok acılar cektım ama dunu unutma hıc duzelmıyecek cocuk oldumu bez parası mama parası bılmem ne en azından sen calısıyor olsan mınnet etmezdın ben asla mınnetım yok

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de vajinismusu yaşadım 4 sene önce.
Her zaman derim bu sorunu adam gibi halletmeden cinselliğe alışmadan çocuk yapılmaz diye.
Senin de hatan bu olmuş. Aceleniz neydi ki?

Çok zor bir durum. Canım çocuk için erken karar vermişsiniz ama sana da hak veriyorum bir yerde. Eşini bu sebeple bile olsa istekli görünce ona eşlik etmek istemiş olabilirsin.

Çocuk kadını erkeğe mahkum eden bir faktör değil. Gerekirse elbette boşanabilirsin ama vajinusmus tedavisi için geç kalmışsın.

Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin. Para bırakmaması ciddi bir sorun bunu çözmeye çalış. Gerekirse aile büyüklerinden yardım talep et. Bu durumda boşanmak çözüm değil ki. Hayatına başka bir insan girse sanki çok mu mükemmel olacak.

Alttan alma, bence büyükler muhakkak müdahil olmalı.

Üzülme canım. Su akar yolunu bulur...

Son düzenleme:
çocuk konusunda neden acele ettim bilmiyorum ama bebeğim olucağı için pişman değilim ve asla keşke demedm çünkü bu bambaşka bir duygu, olayların bu şekilde gelişeceğini ve eşimin bir anda değişeceğini asla düşünmezdm şuan için bu olanlarla ilgili son çözüm olarak kayınvalidemle konuşmak geliyor aklıma başka çözüm bulamıyorum :43:

eşiniz sanki sırf çocuk için bu kadar sabretmiş gibi geldi bana. bence karşınıza alın doğru düzgün konuşun, bu şekilde evlilik sürmez

Back
X