Doğuma Hazırlık hamileyim park yatak öneren varmı??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben park yatak aldımm inan çok memnunumm içi çok genişş kullanışlı kenarları tahta olmadığı için bebeğim kafasını tahtalara çarpacakmı diye endişelenmiyosunn..ama eğer park yatak alırsan içine mutlaka uyku seti al park yataklar için satılanlardann inan çok şık duruyo ozaman..

Tavsıye ederım bızım normal ahsap besıgımızde var ama park yatakta rahat oluyor kızım cok hareketlı basını kaldırım kendını atıyor saga sola bır yere carptımı dıye korkmuyorum hem ılerıkı aylarda ıcıne oyuncaklarını koyup oyun ıcın kullanacagım dusme derdı yok ıcımız rahat olur.

Park yatak alanlardanım ama bebek karyolasını tavsiye ederim ben biraz pişman oldum anlatıldığı kadarda kullanışlı değilmiş..Alırken çok heveslenmiştim halbuki ..İçine hala uygun ortopedik yatak bulamadım
( Birde oğlum oyuncaklarına hala alışamadı uyumak üzereyken onlar dikkatini dağıtıyor korkuyor sanki o an onlardan (

Son düzenleme:
ben bebek ayaklanınca düşer diye alamadım.derinliği az çünkü.karyola kadar derin değil.arkadaşım da aynı şeyden şikayetçi.ben sallanan karyola kullanıyorum.uyku setinin kenarları olduğu için kafasını çarpma riski de yok.tabi kararı sen vereceksin.

Biz de sepet beşik aldık, ince bez etrafı ve benm kız cok hareketli, dönmek istiyor,içinde ama dar oldugu için yarım dönüyor,popo dayanıyor kenar beze.4 aylık olduk ama artık korkuyoruz onu kullanmaya,ama cok rahattı,hangi oda serinse oraya tasıdım,şimdi ben de düşünüyorum park yatak mı alsam diye,ama sık değiller gibi geliyor,direk çilekten bir karyola alayım diyorum,bakalım.

ben her ikisinide aldım park yatak çok kullanışlı ama bebek büyüyünce alt kata yatırmak gerekiyor biraz sıkıntı oluyor o zaman karyolaya geçip park yatağıda oyun parkı olarak kullanabilirsin. Park yatağın hareket etmeside kolay doğum yaptığımda yatağımın başındaydı şimdi bu sıcaklarda evde oda değiştirdim gece serin odaya götürüp oraya yatırıyorum özetle ilk başlarda park yatak kullanışlı büyüyünce karyolaya geçmek gerekiyor

bn park yatakta karyolada ALDIM.ama inan park yatak daha ıyı ve saglıklı hem dusme tehlıkesı sıfır 6.aydan sonra bebekler hareketlı oluyor 8.aydada tutunarak kalkıyolar karyoladan dusmesı an meselesı olur. park yatak al

ben hem park yatak hem karyola aldım ıkısıde ıyı ve rahat park yatakların ıcıne yatak almalısın ortapedıkler kalın gelebılır valla bebekler ıcın ozel yunler varmıs bız onlardan alıp kendımız yatak yaptık ıcıne bebısım gayet memnun cok rahat hem daha sonra ıcınde oyun oynama avantajıda var

evet bizde iç yatağını kendimiz yaptık sanırım pamuktandı annem almıştı ama gerekirse ona sorarım slikon sakın alma hazır satılanlara baktık süngerdi ondan kendimiz yapmayı tercih etttik

ben de odamızda yatırmak için park yatak aldım.içine uygun yatak bulursan gayet rahat aslında.annem pamuk yatak yaptırmıştı bizimkine ama oğlum yattığında sanki içine gömülüyo.bebişler için yarı ortopedik yataklar var onlardan uygun olanını bulabilirsem alıcam.satılanlar 18cm yüksekliğinde sanırım onu koyunca üstte yattığı zaman yatak iyice yükseliyo.biraz büyüyünce böyle kullanmak da zor olcak.ben de napcam bilmiyorum..

arkadaşlar bende park yatak aldım çok kullanışlı hem hafıf 8 ayına kadar uste yattı şimi aşağıya ındırdım yatakta daha almadım altılığı var ustunede battanıye serıyoruz şimdilik yatıyo ama ortopedık yatak alacam yakında beınmkı bıraz buyuk olduğu için yatak ölçüüs olur sanırım.ben kullandığımdan berı çok memnunum tavsıye edrım

ben de park yatak almadan önce baya araştırmıştım,bir sürü insan tavsiye etmiyodu,çok kararsız kaldım ama aldık tabi bi de sepet beşik aldık kırklıyken hep onda yattı sonra yanımıza park yatağa aldığımızda ne kadar kullanışlı olduğunu anladım,önde sepetleri var içine eşya koymak için bezleri ıslak mendili hep orda duruyo,pratik oluyo ordan alıp kullanıyorum,alt açması var ama onu daha çok malzemelik olarak kullanıyoruz biraz daha büyüyünce alt açmayı iptal edip yatağı da alta indircez sanırım üstelik sallanması da güzel,yani o kadar tereddüttn sonra iyi ki almışım diyorum.:dance:

biraz çok konuştum galiba...:roflol:

Bende park yatak aldım ilk 6 ay falan üst kısmında yatırırım inşallah sonrada alt katını kullanırım ilk zamanlar için üst kısmının beşik özelliği var hem sonrası içinde ortepedik yatak aldım çünkü aldığım park yatak karyola boyutunda aşağıyatağı koyduğumda iyi olacak,bende tavsiye edrim kullanışlıya benziyo

ben oğlumda karyola aldım 7 8 aylık olunca uyku setinin koruyucularını çekip çıkarıyodu gece kafasını çarpıyodu ikinci bebiş park yatak düşünüyoruz.

Filiz sen hangi marka aldın? Ben de büyük ve çift katlı olan park yataklardan almak istiyorum da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…