- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi smallmommy
-
Bu olay daha dun aksam yasandi. onlarin evi sicak diye kayinvalidemlerde kaliyorduk onlarin evinde yasandi. Olayin hemen ardindan esyalarimi topladim ve o sirada soyledim bitti diye. Sakin bi sekilde kendini savunmaya calisti, doldugunu ve patladigini soyledi. Konismak istemiyorum benim icin bitmistir cozulemeyecek seylerin geri donusu olmayan seylerin konusulmasinin anlami yok dedim. Gozleri doldu. Tamam seni nereye istiyorsan oraya biralacagim simdi ama dusunmrn icin dedi. Eger yarin da ayno fikirde olursan soz veriyorum cikacagim hayatindan dedi. Ve annemin yanina gitmek istedigimi soyledim, birakti. Kendisi de kendi evimize gitti. Daha aramadi kararini verdin mi diyeCanım boşanmak istediğini o biliyor mu ? Ya tabiki de şiddeti onaylamiyorum. Ama bizim hamilelikte hormonlarimiz nasıl alt üst oluyorsa onların da psikolojisi biraz değişiyor bu yaptığını yine de haklı çıkarmıyor ama boşanma sebebi de olmamalı. Oturun doğru dürüst konuşun canım ona bu davranisinin seni çok kirdigini söyle. Bir daha yapmaya kalkisirsa seni ve bebeğini kaybedecegini ona hissettir. Canım yeni evli sayilirsiniz onun sorumluluklarini kaldirirken bebiş sorumluluğu da ona ağır gelmiş olabilir. Yuva kurmak çok zaman alıyor yıkmak ise çok kısa. . O yüzden iyi düşünün
Yine soyluyorum beni ve bebegini cok seviyomus gibi gorunen bir adamdi. Inan anlattiklarinin aynisini yasadim. sadece iki defa gercekten kendini kaybettigini gordum o da el kaldirdigi zamanlar. o kadar Mukemmel bir eşti ki, ilk affedisim bu sebepleydi. Ama simdi...Kesinlikle ha o eli kaldırmış ha vurmuş aynı şey .. Valla brnde hamileyim ağrılarım oluyor geceleri uyuyamıyorum yada bacak kramplarım oluyor arada kaç kere eşimi en derin uykusundan uyandırdım bacaklarımı ovdu belimi ovdu su almayı unutmuşum yani yatarkrn mesela kaç kez uykusundan uyandırdım gitti su getirdi .. Yrmek kokusundan kusuyorum diye 3 aydır evde yemrk yapmıyorum annemler teyzmler yapıyor bazen aç karnına işten gelmiş 2 saat beklediği oluyor annemleri kocam gık demedi gık .. Demek istediğim olması gerekende bu çünkü can taşıyosun can .. Sen kesinlikle ciddi adımlar at .. Boşanmadan önce evlilik danışmanı öner .. Mutlaka yola gelicektir.. Evlilik danışmanı ile evliliğini kurtaran kocasının öfke , kumar, içki gibi sorunlarının çözüldüğünü söyleyen bir çok üye okudum burda .. Bunu kabul ettir canım yoksa ayrılıcam srnden de
Kesinlikle ha o eli kaldırmış ha vurmuş aynı şey .. Valla brnde hamileyim ağrılarım oluyor geceleri uyuyamıyorum yada bacak kramplarım oluyor arada kaç kere eşimi en derin uykusundan uyandırdım bacaklarımı ovdu belimi ovdu su almayı unutmuşum yani yatarkrn mesela kaç kez uykusundan uyandırdım gitti su getirdi .. Yrmek kokusundan kusuyorum diye 3 aydır evde yemrk yapmıyorum annemler teyzmler yapıyor bazen aç karnına işten gelmiş 2 saat beklediği oluyor annemleri kocam gık demedi gık .. Demek istediğim olması gerekende bu çünkü can taşıyosun can .. Sen kesinlikle ciddi adımlar at .. Boşanmadan önce evlilik danışmanı öner .. Mutlaka yola gelicektir.. Evlilik danışmanı ile evliliğini kurtaran kocasının öfke , kumar, içki gibi sorunlarının çözüldüğünü söyleyen bir çok üye okudum burda .. Bunu kabul ettir canım yoksa ayrılıcam srnden de
Evet o sakince konusmaya calisti ama ben kestirip attim. Zaten hickirmaktan konusacak gibi de degildim. Siddete meyilli oldugu zamanlar oldu o da şoyleki, mesela her iliski dr oldugu gibi sorun yasardik. Ben de sert bir yapidaydim sinitlenirdim arama beni bir daha derdim kapatirdim telefonu. arardi mesaj atardi. Nolur gitme benden yoksa yasayamam kendimi oldururum derdi. Tesebbus.ettigi de oldu.Sakinleşince oturup konuştunuz mu?
16 yaşından beri tanıdığınızı söylüyorsunuz şiddet meyilli biri olup olmadığını anlamışsınızdır mutlaka.
Canım benim mutlaka evlilik danışmanına gidin bence eşin bunu aşabilir , çözülebilecek bir sorun bu uzman yardımı ileYine soyluyorum beni ve bebegini cok seviyomus gibi gorunen bir adamdi. Inan anlattiklarinin aynisini yasadim. sadece iki defa gercekten kendini kaybettigini gordum o da el kaldirdigi zamanlar. o kadar Mukemmel bir eşti ki, ilk affedisim bu sebepleydi. Ama simdi...
Evet biliyorum ama ovunca ağrılarım geçiyor uyuyabiliyorum .. Yemek gerçekten yapamıyorum içim dışıma çıkıyor inan ., sürekli ona tesekkür ediyorum hakkını ödeyemem diyorum hediye alıyorum ufak tefek yani bir şekilde dengeyi sağlamaya çalıyorumsizde fazla abartıyorsunuz..yazzık adama..
Isten geldiginden beri cani sikkindi anladim. birsey mi var canini sikan paylasmak ister misin dedim. Biraz dusundu yok askim dedi. kendisi dusa girip cikmisti hadi seni de dusa sokayim dedi. Ben de yatmadan once giricem dedim. Dizime yatti uyumaya basladi aksamin 8inde. Uykun mu geldi dedim evet o yuzden dusa sokayim demistim dedi. Ben de tamam sen yat madem ben kendim girerim dedim ( bu arada hamile kaldigimdan beri beni dusa sokuyor ve banyodan o cikariyor ayagim kayar da duaerim diye) gitti yatti ben de banyoya girdim. Ilk defa ayagim kaydi banyoda dusmedim ama cok korktum cagirdim beni cikar diye. Gelmedi. kayinvalidemler de evde yoktu. Ciktim dustan baktim gozleri kapali ama uyumuyor. Gizlice ustumu giyinirken aynadan baktim gozleri acik. Askim cagirdim o kadar niye gelmedin dedim. Aa cagirdin mi duymadim cok uykum vardi dedi. Ama uyaniksin gelebilirdin dedim. Sonra tartismaya basladik ve olanlar oldu...size vurmaya kalkmasi hic hos degil,bi sekilde bu durum cozulmeli..
peki ilgi isterken esinizin yogun anlarini filan mi seciyorsunuz?ilgi isteginiz nasil tartismaya donusup el kaldirmaya variyor?
benim esim yogunken yani bitirecegi isler varken ilgi isteyip naz yaptigimda deliye doner..cunku iki seye ayni anda odak sorunu var.ama ugrastigi bisey yoksa ilgisini gercekten esirgemez.
hamileyken boşanan var elbette ama sizinki büyük bir sorun gibi gözükmüyor hamileliğin verdiği duygusallık var üstünüzde rabbim yardımcınız olsunMerhaba kizlar
8 aylik evliyim ve hmileyim. Esimle ayrilma asamasina geldik. Hamileyken bosanan var mi aranizda gozumun yasi bitmiyor beni anlayacak biriyle konusmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?