- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi smallmommy
-
16 yaşında tanışmışlar
OlsuN cok erken yine de. 16 yas cocuk yasi ya..
Siddete karsiyim evet ama bazi kadinlarda adamlari gercekten cileden cikarta biliyor.... Bu ne Naz, bu ne afra tafra? Tamam sizi ilgiye alistirmis ama insan herzaman ayni psikolojide olmaz ki... Ayrica simarmissiniz ve bu yüzden biraz ilgi olmayinca cildiriyorsunuz belli... Tamam hamilesiniz, hormonlar falan ama adaminda biraz nefese ihtiyaci olamaz mi? Calisiyor, baba olacak, evlenmis yuvasini gecindirmesi lazim, belki bi arkadisiyla dalasti, belkide sadece solundan kalkti ne var yani? Yok banyo bile yanliz yapmiyorsunuz, bu ne abarti? Kaydim korktum, tek hamile siz degilsiniz, ve hamileyken neler atlatan kadinlar var... Allah korusun tedbir herzaman iYidir tabii ki ama ciktiginizda uyumuyor oldugunda söyleyip gecebilirdiniz, belki gercekten duymadi biseye dalmisti, uyanik diye herseyi duyacak degil... Berbat bi hamilelik gecirdim, geceleri acidan agladim, feryat ettim, sadece yarim saat uykuyla günü gecirdigimi bilirim, benimde hormonlar tavandi ama bukadar basit bisey icin esimi cileden cikartmadim... Büyüyün biraz... Bebege yazik vallah...
Şiddeti hiçbir şekilde kabul etmiyorum. 1. dereceden boşanma sebebi bence. Azı çoğu olmaz.Arkadaşım tamam asla kabul edemem kadınaliddeti ama bir vurdu bir ek kaldırdı diye evlilik bitermi
Çocuk oyuncağımı bu iş
Tutki boşandın,yeniden evleneceğim adamın vurmayacağı garantimi
Buçocuğa yazık değilmi baba sevgisinden mahrumum Kalsın (şuan 4 yaşındaki oğlum babasıyla oynuyo büyük bir zevkle tüm gün babasının işten gelmesini bekledi
Bence Sabırlı ol.geçet bu köyü günler hele adama bir tat ver.gület yüzlü ol bak bakalım herşey düzelir
Simdi terk ederse o zaman mumla arar esini...batmandayım burda asker eşleri yazık neler çekiyorlar onlar insan değil mi bence de hayli abartılı mızır mızır o ne, hayat yeterince zor bide insanlar zorlaştırıyor yarın o bebek doğacak uyudu uyumadı yedi yemedi emdi emmedi gazı vs bi dolu şey olacak o zaman konu sahibi hepten eşine devredeçek zaar işi
Şiddeti hiçbir şekilde kabul etmiyorum. 1. dereceden boşanma sebebi bence. Azı çoğu olmaz.
kocam bana el kaldırdı diye boşanmayı düşünüp kendisinin kocasına 2 tokat atması. ..değişik
...
Kısas yapmış. Aralarında şiddete böyle bir çözüm bulmuşlar demek ki. Mesela bir daha ki sefere adam yumruk atsa bizim ki uçan tekme atacak. Vay anasını...
Bende uçan tekme kısmını yazarken güldümkahkaha attım inan, çayımı döküyordumalemsiniz
Her ikisi de.. tahammul edilemez zamanlarim oluyor kabul ediyorum. Ama bu kadar severek evlenip bana, dogmamis bebegine bu kadar duskun birigibi gozukup bunlari yapmasina inanamiyorum. Cok canim yaniyor.. okulumu birakip evlendim daha 22 yasindayim. Bir de cocugum var, hele o babasiz olacak diye cigerim parcalaniyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?