Hamileyim.. sanirim bosaniyoruz

Arkadaşım tamam asla kabul edemem kadınaliddeti ama bir vurdu bir ek kaldırdı diye evlilik bitermi
Çocuk oyuncağımı bu iş
Tutki boşandın,yeniden evleneceğim adamın vurmayacağı garantimi
Buçocuğa yazık değilmi baba sevgisinden mahrumum Kalsın (şuan 4 yaşındaki oğlum babasıyla oynuyo büyük bir zevkle tüm gün babasının işten gelmesini bekledi
Bence Sabırlı ol.geçet bu köyü günler hele adama bir tat ver.gület yüzlü ol bak bakalım herşey düzelir

Siddete karsiyim evet ama bazi kadinlarda adamlari gercekten cileden cikarta biliyor.... Bu ne Naz, bu ne afra tafra? Tamam sizi ilgiye alistirmis ama insan herzaman ayni psikolojide olmaz ki... Ayrica simarmissiniz ve bu yüzden biraz ilgi olmayinca cildiriyorsunuz belli... Tamam hamilesiniz, hormonlar falan ama adaminda biraz nefese ihtiyaci olamaz mi? Calisiyor, baba olacak, evlenmis yuvasini gecindirmesi lazim, belki bi arkadisiyla dalasti, belkide sadece solundan kalkti ne var yani? Yok banyo bile yanliz yapmiyorsunuz, bu ne abarti? Kaydim korktum, tek hamile siz degilsiniz, ve hamileyken neler atlatan kadinlar var... Allah korusun tedbir herzaman iYidir tabii ki ama ciktiginizda uyumuyor oldugunda söyleyip gecebilirdiniz, belki gercekten duymadi biseye dalmisti, uyanik diye herseyi duyacak degil... Berbat bi hamilelik gecirdim, geceleri acidan agladim, feryat ettim, sadece yarim saat uykuyla günü gecirdigimi bilirim, benimde hormonlar tavandi ama bukadar basit bisey icin esimi cileden cikartmadim... Büyüyün biraz... Bebege yazik vallah...

batmandayım burda asker eşleri yazık neler çekiyorlar onlar insan değil mi bence de hayli abartılı mızır mızır o ne, hayat yeterince zor bide insanlar zorlaştırıyor yarın o bebek doğacak uyudu uyumadı yedi yemedi emdi emmedi gazı vs bi dolu şey olacak o zaman konu sahibi hepten eşine devredeçek zaar işi

Şiddeti hiçbir şekilde kabul etmiyorum. 1. dereceden boşanma sebebi bence. Azı çoğu olmaz.

Simdi terk ederse o zaman mumla arar esini...

kocam bana el kaldırdı diye boşanmayı düşünüp kendisinin kocasına 2 tokat atması. ..değişik
...

Kısas yapmış. Aralarında şiddete böyle bir çözüm bulmuşlar demek ki. Mesela bir daha ki sefere adam yumruk atsa bizim ki uçan tekme atacak . Vay anasını...

huzurlu bir ailede büyümek cok değerli. fakat eğer huzur yoksa,yaşadığınız tedirginlik duygusu çocuklarınıza yansır. aile içindeki tüm enerji çocuklara geçer. benim için söylemesi çok kolay belki... ama zaman zaman bizde sorunlar yaşıyoruz. o zaman içinde bende düşünüyorum babasız büyütebilir miyim diye. hemen aklıma annem geliyor. annem ilk okul mezunu. 3 çocuğunu babasız büyüttü. hepimize okul okuttu, meslek sahibi yaptı...

demem o ki ; kendinizde bu cesareti buluyorsanız,o el size vurmadan ayrılın. yada ona öyle bir ders verin ki sizin gerekirse babasız çocuk büyütebileceğinizi,bu cesarete sahip olduğunuzu görsün.

bazen erkekler bizi mecbur zannediyor. işte bu mecburiyet duygusundan ötürü istedikleri herşeyi yapabileceğini sanıyorlar bize..
aile büyüklerinizlede konuyu paylaşabilirsiniz. belki cekineceği biri varsa iyi bir konuşma yapabilir.
siz resti çekebilirsiniz.eger resti çekerseniz gelecek her türlü yanıta göre plan yapmalısınız. yani iyi ayrılalım da diyebilir, ne yaptım ben,nasıl bir hata yaptım da diyebilir.

Allah yardımcınız olsun. ben hamileyken çok hassastım,bir kez evi terkettim. haklı bir tartışmaydı ama benim duygusallığımla alakalı değildi. değil el kaldırmak sesini yükselttiği için gittim. sonra barıştık elbet.
ama siz ayrı ben ayrı... anlatabiliyor muyum? yani sizin maddi manevi durumunuzu bilmediğim için kendimce bir şeyler yazıyorum...

Kizlar hepinize teker tekwr tesekkur etmek isterdim ama dusunup de cok yazan olmus. Herkese tesekkr ederim. Cok komik yorumlar da var, cok olgunu da, fazla fazla sacmasi da 16 yasinda niye evlendin diyen de var, bi daha kocaya varinca napacan diyen de kocan senden siddet gormus diyenlere soyluyorum; bu esimin ikinci el kaldirisi, ilkinde 1 aylik hamileydim ve esim alkolluykem cenemi cikardi, hastanelik olduk, polis molis.. yani oncesi de vardi ve o yuzden bu sefer ki benim siddetimle sonlandi, ilk once o tesebbus etse de.. herkesin kendi gorusu saygi duyuyorum hepinize, hem yasiniza hem tecrubelerinize (bir cogunuzun yasi benden buyuk saniyorum) ama yorum yaparken bencw bu kadar suclayici olmayalim. Ben burada sizlerin fikirlerini onemsedim ve evliligimle alakali bir sikintimi paylastim. Bana cok sey katan yorumlar, gozlemler, tespitler oldu. Hatta terapi oldu diyebilirim. onlara ayri tesekkur ediyorum. Aslinda kirici olan ama benim gulunseyerek gectigim cok yorum olmus :) neyse soyleyecegim su ki; buradaki yikici degil yapici yorumlar sayesinde esimle baristik. Uzun uzun konustuk, bundan sonra sorunlarimizi biriktirmeden konusacagiz, birbirimize anlayisli olacagiz ve SAYGIyi koruyacagiz. Cok guzel bir aksamdi, kocaman bir buket cicek almis yaninda guzel bir kolye yemege ciktik. Bu da benim ilk adimi atmamdan kaynaklaniyor. Sizlerin yapici yorumlari olmasaydi ilk adimi atamazdim. Baristiiiikkkk tekrar hepinize tesekkur ederiiimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…