Hamileyim.. sanirim bosaniyoruz

Merhaba kizlar
8 aylik evliyim ve hmileyim. Esimle ayrilma asamasina geldik. Hamileyken bosanan var mi aranizda gozumun yasi bitmiyor beni anlayacak biriyle konusmak istiyorum.
allah yardimcin olsun hamilelikte el kaldirmak ne demek ??? Karninda onun bebegini tasiyorsun yani hamilelikte boyle yapan kim bilirr daha sonra ne yapar ?? boşa hemen bende hamileyim ama benim esim gayet saygilidir . Beni oper cicekler alir yani hamileliktede ilk evlendigimizdede yani hamile iken yapmasi coook cook kotu direk kurtul cocugunun burnunun ucunu dahide gosterme dogunca el kaldirmak ne demek ? ve lutfen sesiz kalmayin

evet cok kotu bir sey affedilemez yaptigi davranis ama bosansam bile arada cocugum var onu babadan ayri birakmaya hakkom uok

renkli olarak işaretliğim yerlere lütfen şuan sakinken iyice bir bak ,analiz et arkadaşım ;
kendinin bazen zor biri olduğunu kabul ediyorsun .Kendinin farkında olmak çok güzel.
Eşin sana ilgili ve buna alıştırmış, elinden geldiğince de devam ettiriyor ama bir yerde tıkanıyor.Çünkü onun da ilgi ve anlayışa ihtiyacı var.
Sen duygusal değişimler yaşarken o da yaşıyor buna emin ol.
İşten gelmiş yorgun ,(ki işten gelince ben de öyle oluyorum ve ilk 1 saat ağzımı açıp konuşasım dahi gelmez eşimle) dinlenmeye sakinliğe ihtiyacı var ve yine sana güzellikle demiş ki "ben seninle normal konuşuyorum,sakin olur musun"
burda adam hala sana normal davranıp seni de sakinliğe çağırıyor ama sen " sen kendine bak sana mı soracağım nasıl konuşacağımı "diyorsun.... Hem eşini eleştiriyorsun hem de bam teline basıyorsun.
Üzgünüm ama eşini o raddeye sen getirmişsin.
Aynı şekilde sana mı sorcam napcağımı vs eşim bana dese benim de kan basıncım tavan yapardı.
Karşındakini hem azarlıyorsun ,hem de sen kimsin ki benim için değersizsin sana mı fikirlerine mi önem vereceğim demeye çıkıyor bu söz.
Elini kaldırdığının bu yaptığının hata olduğunun farkında ve sen ona 2 kee tokat atmana rağmen birşey yapmamış.
Mümkünse kendini ifade ederken "ben"dili kullan.. Eşini suçlama "sen böylesin ,sen şöylesin"diye.. Bunlar oldugunda kendimi ... hissediyorum de.
Öfkeliyken de biriniz sakin kalsın ve o an başka odaya mümkünse geçip sakinleşince güzelce konuşun.

evliliği bitirmek için sizin için yeterli sebep ne onu merak ettim

şu yazınızı okuyana kadar eşinizi daha haksız bulurken; bu yazınızdan sonra durum değişti...

belki de iş yerinde gerçekten bir sorun oldu; sonuçta siz hamilesiniz üzülmeyin diye size anlatmak istememiş olabilir... yada sadece o an bunu konuşmak istememiş olabilir....

şahsen ben yok bi şey derken, ısrarla var bi şey dese karşımdaki... deliye dönerdim. bence eşiniz oldukça sabırlı.

sonrasında dizinize yatmış uyumuş, belki de uyuyup dinlenmek istedi; ki öncesinde de sizi erken olmasına ve uykusu gelmesine rağmen duşa sokmak istemiş, siz kendiniz girmek istemişsiniz....tek başınıza...

sonrasında da sizi gerçekten duymamış olabilir... bazen insan dalar.... aynı odada karşınızda oturan kişi bile seslendiğinizde duymayabilir... bu olasıdır.....

yukarıda yazanları okuduğumda ben olsam napardım eşinizin yerinde diye düşündüm.... o el inmemişken vur vur diye tahrik etmek, üzerine tokat atmak... şiddete tek yönlü mü karşıyız???? sonuçta vuran sensin... ona değer vermiyor musun? o nu sevmiyor musun? ya yarın öbür gün çocuğunun önünde yine BABASINA şiddet uygularsan? o çocuğun psikolojisi nolur??????

ve adam çıkmış odadan sakinleşmek için....

bence eşine haksızlık etme!! eşinin yerinde olsam evet boşanalım desen karşı çıkmazdım, unutalım desen karşı çıkmazdım.... bi şeyleri çözelim desen "lütfen otur ve enine boyuna düşün, evliliğimize ne yapıyosun" derdim. hamilelik psikolojisini bilemiyorum, henüz yaşamadım. ancak sorununuzun anlayışsızlık olduğunu düşünüyorum. ilgiye sadece kadınların ihtiyacı yok, anlayışa sadece kadınların ihtiyacı yok....adam o an işteki sıkıntısını anlatmak istememiş, üstelemeyebilirdin. yatmak istemiş, yatmadan seni duşa sokayım demiş, o zaman girebilirdin.... sinirlenilmiş ve ortam yeterince gerginken bi de birbirinizin üstüne gitmişsiniz...

hem yaşınız küçük hem de yeni evlisiniz... birbirinize zaman verin. bence çözümeyecek bir sorun değil. hatta çözüm için özür dilemeyi ihmal etmeyin karşılıklı birbirinizden. siz de hatalısınız....

evliliği bitirmek için sizin için yeterli sebep ne onu merak ettim

HASTANELİK olana kadar dayak yemek farkettiyseniz sadece bir kere el kaldırılmış.. ikinci olmamış varsayım sadece..size soruyorum babasız çocuk büyütmek mi hayatınızda eşinizden sadece bir kez tokat yemek mi hangisi daha zordur...

El kaldırmasını onaylamıyorum.
Ama bence biraz daha gözlemlemelisin.
Öfke kontrolü konusunda sıkıntısı var sanırım.
Ama ileri gitmeden frenleyebilmiş.

Özür diledi mi hareketinden dolayı peki?

El kaldırmasını onaylamıyorum.
Ama bence biraz daha gözlemlemelisin.
Öfke kontrolü konusunda sıkıntısı var sanırım.
Ama ileri gitmeden frenleyebilmiş.

Özür diledi mi hareketinden dolayı peki?
ozur dilerim demedi ama gece yarisi mesaj atmis beni annemin yanina biraktiktan sonra. Umarim bu senden ayri yattigim son gece olur kadinim yazmis.

Merhaba kizlar
8 aylik evliyim ve hmileyim. Esimle ayrilma asamasina geldik. Hamileyken bosanan var mi aranizda gozumun yasi bitmiyor beni anlayacak biriyle konusmak istiyorum.
Bi anlık sinirle belki elini kaldırmıştır. Özür dilediyse bence biraz daha düşün derim. Bi de insan hamileyken çok ilgi bekliyor alamayıncada sinirleniyor. Eşin sana ilgi gösteremiyorsa onu biraz rahat bırak o zaten senin üzüldüğünü görüp değişecektir. Sen ona kızdıkça o daha da sinirlenir. Gün içinde yanlız kalma ve sana moral olacak insanlara git. Akşam eşin geldiğinde sende daha sakin olursun. Tabi biz senin neler yaşadığını bilemeyiz. Eğer eşin seni çok seviyorum ve ikiniz benim en değerli varlığımsınız diyorsa birazcık sabret derim. Değişeceğine inan.

Tuhaf bi duygu ama benim de hatali oldumu bilmek icimi rahatlatiyor. Cunku bitsin istemiyorum.

Yorumu ben de sonradan okudum.
Adam iyi dayanmış diyesi geliyor insanın.

kişisel tercihler burda devreye giriyo.ben sadece gerçekten sınırınız neresi bu konuda onu öğrenmek istedim.benim fikrimi soruyosanız boşanmak.çünkü iki gün sonra babasız olmasın diye katlandığınız evladın da şiddet göreceğini düşünüyorum

Tuhaf bi duygu ama benim de hatali oldumu bilmek icimi rahatlatiyor. Cunku bitsin istemiyorum.
bence de bitmemeli zaten....

inan bana eşinin yerinde bi başkası olsa o kadar sabredemezdi... çünkü sen aşırı derece de üzerine gitmişsin... dua et, şükret öyle bi eşe sahip olduğun için.... o eli indirmemiş; vur vur diyip bi de tokat atacaksın, karşında ki odadan çıkacak.... aslında kocan sana ilgisini ve sevgisini göstermiş bence, odadan çıkarak.....kusura bakma belki kırılacaksın ama bu da bi gerçek...

Merhabalar;
Öncelikle boşanmayı hemen düşünmek yerine hayatınızda neleri değiştirip,nasıl mutlu olabileceğinize bakın derim.Ayrıca eşinizin üzerine bu kadar girmenizi gerçekten anlayamıyorum.
Hani bir kere sorarsın neyin var birşey mi oldu diye ama üstelemek neyin nesi anlamadım.
İşle ilgili anlatmadığı bir durum olabilir ve anlatmak istemeyebilir öyle değil mi?
Ayrıca sinirlerinize hakim olmayı öğreneceksiniz.Valla adamı resmen tahrik etmişsiniz?
Hani bayanlara şiddeti kınıyoruz ya kusuruma bakmayın ben erkeğe şiddeti de kınıyorum.Ve siz eşinize ,hayat arkadaşınıza 2 tokat atmışsınız.(tahrik için,Vur vur demişsiniz ya)
Sonuç olarak bu olayda ikinizde hatalısınız (ısrar etmekle ve tokat atmakla en çok hata sizin)
Sevgiler.

BENDE diyorumki varsayımlar la iş olmaz belki olmayacak şiddet ikinciye vurdu demiyor sadece el kaldırdı diyor.., benim annem şahsen ben daha doğmadan yediği bir tokat yüzünden beni babasız büyütmeyi düşünseydi anneme çokta hakvermezdim...

kişisel tercihler.herkes aynı hayatı yaşamıo ve yaşamak istediği hayat bambaşka.

Bakın sebep her ne olursa olsun bir erkeğin kadına şiddet uygulaması kadar iğrenç bir durum yoktur belkide asla affıda olmamalı ama sizin tavrınızı da sorguluyorum açıkçası..Hani olması gereken çiftelerden birisi sinirliyse diğeri susacak ama sen üzerine üzerine gitmişsin senide anlamaya çalışıyorum hamilelik psikolojisi...
Ben derim ki biraz daha otokontrollü olmaya çalışın eşinizin bu öfke patlamalarını gözlemleyin ve üzerine gitmeyin..Bu tavrını sürekli sergileme eğilimindeyse o zaman boşanmayı düşünün..

Eeee sonraa ?

Bence hiç birşey eskisi gibi toz pempe olmuyor.
Size karşı ilgisiz olduğunu düşünüpte ewliliğinizi zedelemenin ne lüzumu var?

Yaniii ilgi derken ne bekliyorsunuz?
Sizi aramıyor mu gün içinde, mesaj çekmiyor mu?
Sarılmıyor mu, öpmüyor mu?
Bunun gibi şeyler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…