Hamileyim.. sanirim bosaniyoruz

Sorun ne olursa olsun cozulur diye dusunuyorum ama isin icine Siddet girmisse ve bu hamilelik doneminde oluyorsa.
Hamile olmadigin donem hay hay olur..

Acaba gozunumu korkutsan oncelikle ..
Evi terk etsen , annenlere felan gitsen yada onu kapinin önüne koysan.

Konu sahibi. kocasına 2 tokat atmış ama
Aaa .. Biraz çileden çıkartmak olmuş ama genede vurmasın kadına .. Ama üstüne gittikçe iyice uzaklaşır . Üsteki yazında da yazmışsın , hamilelikten sonra bebek zaten çok yıpratıcı ikiniz içinde iyice kasmayın birbirinizi. Konuyu okuyunca haksız yere bir şiddete meğil var sandım .

nasıl yani kocanız size tokat atıca şiddet olmuyor mu? Yani eşler arada bir birbirini tokatlayabilir öyle mi? Heralde sizin şiddet demeniz için baya ağız burun kırılmalı!

nasıl yani kocanız size tokat atıca şiddet olmuyor mu? Yani eşler arada bir birbirini tokatlayabilir öyle mi? Heralde sizin şiddet demeniz için baya ağız burun kırılmalı!

Aman ya kırk yılın başı ortam aşırı gerilmişken ufak bir cırmalamışlar birbirlerini. Bu mu yani mesela sanki kıyamet koptu

hamimlelik sendromu bunlar..

sıkıntı yapma çok..

el kaldırmak kötü ..
konuştunuz mu bu konu hakkında h,ç?

bende 1.5 yıllık evliyim hamile değilim ama boşanıyorum hayat bu ne getireceği belli değil bunu bir ders olrak düşünmek lazım hayatta ne yapmak yada ne yapmamak gerektiğini öğrendik hem de size allahın bir hediyesi var bence üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır..

Aman ya kırk yılın başı ortam aşırı gerilmişken ufak bir cırmalamışlar birbirlerini. Bu mu yani mesela sanki kıyamet koptu

Ben bu konudan ziyade sizin yazdığınıza cevap olarak yazdım.Siz tokatı gayet küçümseyerek,şiddetten saymayan bir cevap yazmışsınız. Şiddet şiddettir; tokat da şiddettir el kaldırma da şiddettir. Kadın da yapsa şiddettir, erkek de yapsa şiddettir.

Burda şiddet gören biradam var ve bunun üzerinde hiç biriniz durmaışssınız farkındamısınız.

Evet ufak 1 tanecik tokadı küçümsüyüroum ne var bunda? Bence mesela aralıksız 1 saat durmadan suçlayıcı, eleştirici, ortamı gerici veya hakaretamiz konuşmak kat kat daha büyük bir şiddettir.

Şimdi burada şiddet eşigini düşürürsem mesela... Senin çocuguna kızmana bile şiddet derim, psikolojik şiddet derim, buna ne diyeceksin?

eee zaten psikolojik şiddet diye bir şey var hanımefendi, ben buna yok mu dedim şimdi buraya nasıl bağladınız ? O yukarıda yazdığınız suçlayıcı,eleştirici,hakaret tarzı konuşmalara psikolojik şiddet diyoruz biz. Ben de bunları tokat gibi şiddet olarak görüyorum zaten. Ama bunlar tokatın da şiddet olduğu gerçeğini değiştirmez. Çocuğa kızmanın da dozu vardır siz karşınızdakinin çocuk olduğunu unutarak kızıyorsanız, evet bu da psikolojik şiddettir.

Kadın kocasına vurunca koca bosanmak istemiyor, koca bir el kaldirinca kadin bosanmak istiyor. Ilginc...
Evliliklerin bu kadar cabuk yikilmasi da nedir?
16 yasinda evlenmissiniz, aceleniz neydi?
Kaçıncı yuzyilda yasiyoruz ya?

Madem bosanacaksiniz buyrun bosanin ama bosanmayacaginiza da adim gibi eminim....

Ayy nihayet burda birisi adamın şiddet gördüğünü farketti

Bence eşiniz sizi fazla şımartmış. :) artık sizin bir çocuğunuz oluyor siz birer evebeynsiniz. Böyle çocukça davranışları yakıştıramadım. Boşanmak bu kadar kolay mı ? Hemde hamileyken hemde böle ufak bir nedenden ötürü. Eşiniz geceleri içki içerek geliyor mu ? Sizi aldatıyormu ? Ağzınızdan burnunuzdan kan gelicek kadar şiddet mi uyguluyor? Uyuşturucu yada benzeri maddeler mi kullanıyor? Hayır beterin beteri var hayatta belliki eşiniz sizi seviyor sizde eşinizi hem kendinizi hemde eşinizi üzmeyi haketmiosunuz bence hem bebeğiniz sizin her duygunuzu hissediyor onu daha güzel duygularla besleyin ki asi olmasın

Samimi yorumunuz için teşekkür ederim. Tek taraflı değil evet. Herşeyin hayırlısı olsun.
İyi dusun lutfen pisman olursun emin ol daha iyisi diye biseyy yook ilerde kahrolursun beterin beteri var.. İnan senin icin diyorummmm hayirlisi olur ins verecegin karar sana tepki verdim uzulme olurmu bilerek sert yazmak istedim cunki baska turlu sirkelenemezdin oyle dusundum

16 yaşında tanışmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…