- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi smallmommy
-
Aaa .. Biraz çileden çıkartmak olmuş ama genede vurmasın kadına .. Ama üstüne gittikçe iyice uzaklaşır . Üsteki yazında da yazmışsın , hamilelikten sonra bebek zaten çok yıpratıcı ikiniz içinde iyice kasmayın birbirinizi. Konuyu okuyunca haksız yere bir şiddete meğil var sandım .Konu sahibi. kocasına 2 tokat atmış ama
Ufak 1 tanecik vurmaktan bir şey olmaz, ona şiddet de denmez. Hele hele el kaldırmaya hiç şiddet denmez. Kapı çarpsa şiddet diyeceksiniz iyice suyunu çıkardı millet her şeyin. Yok şiddet egilimiymiş de bilmem ne... Senin attıgın 2 tokattan da bir şey olmaz, o kadarcık şeye şiddet denmez. Olur böyle şeyler...
Ayrıca da adam anlattıgına göre gayet de sabırlı birine benziyor ama adamın sabrı seni şımartmış ya da hamileligi ilgi çekmek için kullanıyorsun. Bence kendine de bakman lazım biraz, olur olmadık ortamı germeyiver sen de yani...
nasıl yani kocanız size tokat atıca şiddet olmuyor mu? Yani eşler arada bir birbirini tokatlayabilir öyle mi? Heralde sizin şiddet demeniz için baya ağız burun kırılmalı!
2. Defa el kaldirdi. Ilkinde daha 1 aylik hamileydim. Bu sefer elini kaldirdi vurmadi ama ha vurmus ha vurmamis o el kalktiktan sonra. sebebi de cok komik. Cok ilgi istiyomusum onu asiri bunaltiyomusum surekli hamileligimi ona karsi kullaniyomusum falam. Oysa oyle severek evlendikki
Aman ya kırk yılın başı ortam aşırı gerilmişken ufak bir cırmalamışlar birbirlerini. Bu mu yani mesela sanki kıyamet koptu
Ben bu konudan ziyade sizin yazdığınıza cevap olarak yazdım.Siz tokatı gayet küçümseyerek,şiddetten saymayan bir cevap yazmışsınız. Şiddet şiddettir; tokat da şiddettir el kaldırma da şiddettir. Kadın da yapsa şiddettir, erkek de yapsa şiddettir.
Evet ufak 1 tanecik tokadı küçümsüyüroum ne var bunda? Bence mesela aralıksız 1 saat durmadan suçlayıcı, eleştirici, ortamı gerici veya hakaretamiz konuşmak kat kat daha büyük bir şiddettir.
Şimdi burada şiddet eşigini düşürürsem mesela... Senin çocuguna kızmana bile şiddet derim, psikolojik şiddet derim, buna ne diyeceksin?
Ayy nihayet burda birisi adamın şiddet gördüğünü farkettiKadın kocasına vurunca koca bosanmak istemiyor, koca bir el kaldirinca kadin bosanmak istiyor. Ilginc...
Evliliklerin bu kadar cabuk yikilmasi da nedir?
16 yasinda evlenmissiniz, aceleniz neydi?
Kaçıncı yuzyilda yasiyoruz ya?
Madem bosanacaksiniz buyrun bosanin ama bosanmayacaginiza da adim gibi eminim....
Ayy nihayet burda birisi adamın şiddet gördüğünü farketti
İyi dusun lutfen pisman olursun emin ol daha iyisi diye biseyy yook ilerde kahrolursun beterin beteri var.. İnan senin icin diyorummmm hayirlisi olur ins verecegin karar sana tepki verdim uzulme olurmu bilerek sert yazmak istedim cunki baska turlu sirkelenemezdin oyle dusundumSamimi yorumunuz için teşekkür ederim. Tek taraflı değil evet. Herşeyin hayırlısı olsun.
Burda şiddet gören biradam var ve bunun üzerinde hiç biriniz durmaışssınız farkındamısınız.
Kadın kocasına vurunca koca bosanmak istemiyor, koca bir el kaldirinca kadin bosanmak istiyor. Ilginc...
Evliliklerin bu kadar cabuk yikilmasi da nedir?
16 yasinda evlenmissiniz, aceleniz neydi?
Kaçıncı yuzyilda yasiyoruz ya?
Madem bosanacaksiniz buyrun bosanin ama bosanmayacaginiza da adim gibi eminim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?