- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi smallmommy
-
şiddet nedir mervecik ?Ufak 1 tanecik vurmaktan bir şey olmaz, ona şiddet de denmez. Hele hele el kaldırmaya hiç şiddet denmez. Kapı çarpsa şiddet diyeceksiniz iyice suyunu çıkardı millet her şeyin. Yok şiddet egilimiymiş de bilmem ne... Senin attıgın 2 tokattan da bir şey olmaz, o kadarcık şeye şiddet denmez. Olur böyle şeyler...
Ayrıca da adam anlattıgına göre gayet de sabırlı birine benziyor ama adamın sabrı seni şımartmış ya da hamileligi ilgi çekmek için kullanıyorsun. Bence kendine de bakman lazım biraz, olur olmadık ortamı germeyiver sen de yani...
Öldürülmekten 5 dakka öncesi olarak algılıyor sanırımşiddet nedir mervecik ?
sanırım anlamadım kiÖldürülmekten 5 dakka öncesi olarak algılıyor sanırım
Kesinlikle ha o eli kaldırmış ha vurmuş aynı şey .. Valla brnde hamileyim ağrılarım oluyor geceleri uyuyamıyorum yada bacak kramplarım oluyor arada kaç kere eşimi en derin uykusundan uyandırdım bacaklarımı ovdu belimi ovdu su almayı unutmuşum yani yatarkrn mesela kaç kez uykusundan uyandırdım gitti su getirdi .. Yrmek kokusundan kusuyorum diye 3 aydır evde yemrk yapmıyorum annemler teyzmler yapıyor bazen aç karnına işten gelmiş 2 saat beklediği oluyor annemleri kocam gık demedi gık .. Demek istediğim olması gerekende bu çünkü can taşıyosun can .. Sen kesinlikle ciddi adımlar at .. Boşanmadan önce evlilik danışmanı öner .. Mutlaka yola gelicektir.. Evlilik danışmanı ile evliliğini kurtaran kocasının öfke , kumar, içki gibi sorunlarının çözüldüğünü söyleyen bir çok üye okudum burda .. Bunu kabul ettir canım yoksa ayrılıcam srnden de
Isten geldiginden beri cani sikkindi anladim. birsey mi var canini sikan paylasmak ister misin dedim. Biraz dusundu yok askim dedi. kendisi dusa girip cikmisti hadi seni de dusa sokayim dedi. Ben de yatmadan once giricem dedim. Dizime yatti uyumaya basladi aksamin 8inde. Uykun mu geldi dedim evet o yuzden dusa sokayim demistim dedi. Ben de tamam sen yat madem ben kendim girerim dedim ( bu arada hamile kaldigimdan beri beni dusa sokuyor ve banyodan o cikariyor ayagim kayar da duaerim diye) gitti yatti ben de banyoya girdim. Ilk defa ayagim kaydi banyoda dusmedim ama cok korktum cagirdim beni cikar diye. Gelmedi. kayinvalidemler de evde yoktu. Ciktim dustan baktim gozleri kapali ama uyumuyor. Gizlice ustumu giyinirken aynadan baktim gozleri acik. Askim cagirdim o kadar niye gelmedin dedim. Aa cagirdin mi duymadim cok uykum vardi dedi. Ama uyaniksin gelebilirdin dedim. Sonra tartismaya basladik ve olanlar oldu...
şiddet nedir mervecik ?
22 yas erken bir yas degil asil gec evlenenlerde daha cok sorun oluyor, insanlar birbirini kabullenemiyor. Burda erken evlenmissin su bu deyipte seni suclayanlari hic dinleyipte sakin kendini suclama. Keske bende senin yaslarinda evlenseydim,geriye donup degistiremeyecegim seyler icin yapabilecegim birsey yok. 30 yasinda evlensem de ayni seyleri yasayabilirdim. Hayati yasamanin yasla ilgisi yok. Evlilik de tecrube edilmeden dort dortluk yasanacak birsey degil. Cocugu da isteyerek yaptik. birkac sene erken evlendim diye hata bendeyse birsey diyemeyecegim. :)
Bacaklarımda oluyor .. Belimdeki ağrıda gündüz temizlik vs işlerle fazla uğraşırsam oluyor .. Her hamilelik kişiye özeldir benimki böyle oluyor14.haftada kramp mı oluyodu
acı eşiğin de pek yüksek miş mervecik seni anestezi almadan operasyona sokarlarNe oldugunu söyleyemem ama ne olmadıgını söyleyebilirim :)a
ve bu şiddet degil... en azından benim 'şiddet eşigim'e göre...
Hiç bir kadına şiddet uygulanmamalı .. Ama biraz tabiri caizse Takma gitsin . Evet saçma gelebilir ama hamilelik her kadına yaramadığı gibi erkeğe de yaramaya bilir . Bir doğsun yavrun , bak bakalım kabalığa devam ediyor mu sonra gene düşünürsün o zaman ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?