Hamileyim.. sanirim bosaniyoruz

ailen ne diyo peki annende siddte görmüs belki yanındadır suan ailenin yanındamısın peki

Bile isteyerek mi hamile kaldınız? Çünkü 22 yaş erken bence ve yeni evlisiniz. Ben çocuğu evliliği yaşamaya engel görüyorum şahsen 2-3 sene beklenmeli. Hem evliliğin oturması diye bişey var.. Şuan birbirinize alışma evresindesiniz bu sebepten boşanılmaz öncelikle. Sende beklentilerini küçült. Adamı bunaltma ilgi ilgi diye.. Zamanla alışırsınız birbirinize..

Ufak 1 tanecik vurmaktan bir şey olmaz, ona şiddet de denmez. Hele hele el kaldırmaya hiç şiddet denmez. Kapı çarpsa şiddet diyeceksiniz iyice suyunu çıkardı millet her şeyin. Yok şiddet egilimiymiş de bilmem ne... Senin attıgın 2 tokattan da bir şey olmaz, o kadarcık şeye şiddet denmez. Olur böyle şeyler...

Ayrıca da adam anlattıgına göre gayet de sabırlı birine benziyor ama adamın sabrı seni şımartmış ya da hamileligi ilgi çekmek için kullanıyorsun. Bence kendine de bakman lazım biraz, olur olmadık ortamı germeyiver sen de yani...

şiddet nedir mervecik ?

14.haftada kramp mı oluyodu

Tokat affedilir bişey değil ama daha niceleri var bi düşünsene sen hamilesin bide biraz sabret eşinin de belki sana anlatamadigi sorunlari vardir onun patlaması olmuştur savunmuyorum vurmasini ama boşanmak en son çaren olsun çocuk dogunca hersey degisir inşallah

o duşa sokuyor hee
yahu abartmayın biz de hamile olduk 8 aylık hamile iken babamı kaybettim kimseye bi zahmetim olmadı cidden can sıkıcı öf daha 40.haftaya kadar bayarsin yani

22 yas erken bir yas degil asil gec evlenenlerde daha cok sorun oluyor, insanlar birbirini kabullenemiyor. Burda erken evlenmissin su bu deyipte seni suclayanlari hic dinleyipte sakin kendini suclama. Keske bende senin yaslarinda evlenseydim,

Pardon da o el kalktıysa vuracaksın diyip tokat atmanın manası nedir..
Ben sandım ki suçunuz yok durduk yere el kaldırıyor..
Adam çileden çıkmakta haklı bence hamileliği bahane edip yüklenmişsiniz resmen..
İş hayatı zaten sıkıcı olabiliyor birde eve gelir gelmez ilgi de ilgi derseniz bu adam tabi ki bıkar...
Bence biraz doğacak olan çocuğunuza yönelin ona kıyafetler alın ve bu heyecanın tadını çıkarın..
Boşanma nedeni göremiyorum fazla ilgiye alışmış bir bayansınız anlattıklarınıza göre..
evlilikte eşlerin birbirlerine her an ilgi göstermeleri mümkün değil..
Bu sevmiyor anlamına da gelmiyor tabi kİ.
Allah tamamına erdirsin..

Hiç bir kadına şiddet uygulanmamalı .. Ama biraz tabiri caizse Takma gitsin . Evet saçma gelebilir ama hamilelik her kadına yaramadığı gibi erkeğe de yaramaya bilir . Bir doğsun yavrun , bak bakalım kabalığa devam ediyor mu sonra gene düşünürsün o zaman ..

hamileliği. risksiz giden tüm hamile arkadaslara tavsiyem eslerinizi şimdiden baymayın bunun daha doğum sonrası var adam şimdiden ne kadar bıkarsa sonra o kadar az yardım eder, belkide işi tamamen annelere bırakır demedi demeyin

Konu sahibi. kocasına 2 tokat atmış ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…