- Konu Sahibi Selinbocek
-
üzülme canım ya bir dahaki sefere olur inş.Bence de yapma ben sabah çok üzüldüm
Geçti mi gunun canım adet olacak olabilirsinKizlar rahim ustu neden agrir bi bilginiz varmi bn doktora gittim 0.5 cikti sonuc hamile delmosim ama adet olmadim hala
Bence yap test rahatla en azından negatif çıksa bile bu sefer adet olacağına inandrırsın kendini birden kırmıZıları görmektense önceden bilmek daha iyi gelebelirKızlar baş dönmesi var bende. Bide yok ya kesin adet olucam dediğim zaman ya göğsume yada kasiklarima ağrı giriyor bel agrim hiç kesilmedi zaten ama regl olacak gibi agrim var anlayamıyorum şeytan diyor yarın test al ne yapsam?
Bi kadin dogumcuya git istersen canım 1hafta gecikmiş cunkuEvet gecti gunum 8gun gecti hala adet olmadim agri suan gecti
Off bilmiyorumBence yap test rahatla en azından negatif çıksa bile bu sefer adet olacağına inandrırsın kendini birden kırmıZıları görmektense önceden bilmek daha iyi gelebelir
İnsaAllah isteyen herkese versin Rabbiminşallah hamilesindir...
Amin insallah ..İnsaAllah isteyen herkese versin Rabbim
Canım artması gerekiyor biliyorum ama 11 subat son adet tarihim 9 martta 65 cıktı bhcg normal değil bence bana öyle geliyor .regl tarihi gecipte dusuk degerle gören var mı keseyi ? arkadaslar degerlerini yazarlarsa sevinirim
30 ocak son adet tarihimdi ve Adetim bi gün gecikti degerim 33.26 ydi bi hafta sonra katlanmıştı değer geç döllenme olmuş bende şuan bekliyorum değerler 1500 bulsun tekrar gidecegim
Canım en Son ne zaman baktirdin değerine
Benim karnım âgrio kahverengiler gelio canım maalesef
bir doktora gorun istersen canim iltihap ya da enfeksiyon olabilir gebelik de olabilir.Kizlar merhaba benim adetm 4subat oldu yumurtalama gununden bir gun once iliski yasadk esimle sonra 24 subatta tekrar hasta oldum kahverengi akti 3 gun 2 gunde kirmizi akti ve o gunden beri kasiklarim belim agrio ayaklarimda cok agrio ve goguslerim asiri sisti adetimde ne zaman olucm bilmiyorum ama 24 subattaki adeti saydim ve 9 martta yumurtlama gunum die gun asiri denedik esimle birdd sari akintim var sizce ne olabilir kuzenim iltihap olabilir dedi ama kasik agrim neden olabilir
Kan testi mi yapmislardi?Kadin digumcuya gittim sadece tst yaptilar
Bugun adet gunum aslinda daha olmadim bugunu ve yarini gecirirsem pztsi kan testi yaptiracagim kizlar. Insallah olmam da minigimin benimle oldugunu ogrenirim.. Gerci ultrasonda belli olmaz degil mi 5 hafta olmali en azindan diye duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?